седмицата 30.01 - 5.02.06 - нека е щастлива

• 11 317
  • 266
  •   1
Отговори
# 180
Айде честит ви петък........
Какич, няма се пУашиш...работат ще стане бре...

При мен нещата на психологическа основа се влошават....само сънувам лекари, изследвания и простотии...Искам най-накрая да ми идва и да се започне с изследванията, че ни писна...

Иначе имам нови цайси и сега фръц-фръц Mr. Green

# 181
  • София
Здравейте мили момичета Grinning Hug
Какичка, браво! Само така! Не се предавай, действай смело напред към заветната цел и резултатът няма да се забави! поздравления и заради избора на лекар  bouquet
Стеф, с теб съм и много силно стискам палци! Ще успееш!
Дари, честити ти очила! Може ли да пратиш едно фото да те видим как изглеждаш Flutter
НеМамутче, не са ми казали да се пазя след инсето. Правим си секс както обикновено. Вдигам си тежко, водя нормален живот. Само ми напомниха за фолиевата киселина да я пия редовно и ми изписаха Утрогестан вагинално. Това е прогестерон, който спомага за задържане на плода.
Светли, бързо да оздравява мъжа ти! Имате шансове, нали околу ову най-добре е секс да се прави през ден?
На новодошлите - пишете момичета и не се притеснявайте Grinning Нормално е някой да има лош ден и да му е по-хаплив езика, но всички не сме еднакви, нали?
А сега - Честит петък Искам ви много усмихнати и щастливи!!! Laughing

# 182
Леа, ще те пляскам -НЕ ВДИГАЙ ТЕЖКО. Нищо, че не са ти казали.
С теб съм.

# 183
  • София
Еее, Даре Wink не искам да се вманиачавам. А и ако е станало нещо, още не е настъпила имплантацията. Има време да се пазя. А и две-три пазарски торби не са кой знае какъв товар.

# 184

Иначе имам нови цайси и сега фръц-фръц Mr. Green

Ако не го беше казала това, щях поне още половин час защо нещо ми е по-различна клавиатурата.Отивам да си взема очилата. Crazy

# 185
  • BABYLAND
Хайде и аз да се разпиша с едно ДОБРО УТРО...и как беше???...ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!  Mr. Green
   Днешният ден дано мине бързо-бързо и само докато се обърнем да е станало време за вечеря и класическа, но нежна борба в леглото с половинката!
  На Стеф - естествено й пожелавам да ги разкатае в университета и да се чудят 6-ца или 7-ца да й пишат!  Joy
   Даре, честити очила! Дано да ти е удобно с тях, защото аз не мога да търпя такова нещо, освен ако не съм легнала. Ходя ли с тях ми се вие свят!
   Хайде от мен за сега чао, а пожеланията за успешен ден...си ги знаете!
  bouquet

# 186
Здравейте и от мен! Лека работа на тези, които работят! Дано днешния ден мине неусетно!
Успех на тези, които са на изпит!
Късмет и много любов на тези, които бебеправят!  Heart Eyes

# 187
Ето ме на линия, жива съм Blush
Дари, удобни ли са ти новите цайски? Не се притеснявай за изследванията- това е хубаво и определено е голяма крачка напред Grinning
Леа, пази се "умерено"  Wink
Ео, с теб какво става?

Имам 4, тъй като заради каръщината ми изтеглих един от двата въпроса, които не бях учила, а другите изтеглени бяха от най-гадните в конспекта Confused Но се радвам че го взех, че даже ме и похвалиха...да ви кажа, с този изпит все едно свърших сесията, щото в сравнение с него, всичко друго ми се струва лесно Laughing
Много ви мерси за стиснатите палци, заради вас ще да е било изкарването на тая оценка Wink Много ви обичкам, някак си сте ми супер близки..странно, не се познаваме лично, но някак си...с приятелките си около мен не се чувствам така комфортно Embarassed Благодаря ви Hug
От 2.40 съм на гинеколог пак да ме мажат...уф, омръзна ми вече, ама още 2 пъти ще трябва да изтърпя Crossing Arms

# 188
  • Sofia
  bouquet Честито ти взет гаден изпит миличка Стеф !

Дари честити ти цайси и по - добър скив  Grinning !

# 189
Здравейте момиченца кокиченца!!!!

Stef  браво за изпита !

Дара  сигурно си готина с тези нови очилца!

Аз днес се сдобих с направление за гинеколог. В понеделник ще го уползотворя! Това е добрата новина, но има и няколко лоши.

Първо, аз изявих желание пред лекарката да си направим профилактични прегледи защото искаме бебе, като имах предвид че искам изследване на кръв, урина, преглед за гинеколог за мен и за уролог за моя мъж. Стана ясно, че гинеколожката трябвало да насрочи изследвания и всичко останало щом било свързано с бъдещо бебе. И така .....

После пък стана ясно, че съм изпуснала имунизацията за тетанус, когато бил моят набор наред. И ако искам трябва сега да си я направя. .........аз искам...... но прочетох в Зачатие, че след имунизация трабва да има 3 месеца бебепазене. Ужас! Sad Confused

# 190
Оххх пак съм аз ....само още малко да ви разкажа....... моля ви да ме изтърпите!

Снощи, на паркинга, когато отивах към колата си на предното стъкло на колата намерих една мъничка детска червена ръкавичка!  Явно някой я е намерил близо до колата, решил че е загубена и съвестно я е сложил на моето предно стъкло!
Стана ми едно такови милоооо, милооо, милооо когато видях малката ръкавичка.  Weary      Естествено аз я преместих на съседната кола – дано да е тяхна!

Кога ли и ние ще имаме такива сладки малки ръкавички, които да губим!!!!

# 191

После пък стана ясно, че съм изпуснала имунизацията за тетанус, когато бил моят набор наред. И ако искам трябва сега да си я направя. .........аз искам...... но прочетох в Зачатие, че след имунизация трабва да има 3 месеца бебепазене. Ужас! Sad Confused

Дали трябва да се чака цели 3 месеца или може и по-рано!

# 192
Най-после намерих време да ви разкажа по-подробно за сватбата, пътуването след това и целия онзи водовъртеж от вълнения, които съпътстват подобно събитие...
Но първо и най-важно: БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ ЗА ВНИМАНИЕТО, МИЛИТЕ ДУМИ И ПОЖЕЛАНИЯ! Да ви се умножава стократно позитивизма, който струи от постингите ви и да сполетят най-малко седем чудеса!
Сватбата беше едно страхотно преживяване, препоръчвам го на всички неомъжени млади дами! Веселбата започна още от предната вечер, когато къщата ми се напълни с мили на сърцето ми хора - мама, татко, братчето ми, моята сладка кумичка (която май е бременна, хи хи) и нейния приятел, сестричката на мъжа ми, съответно също с приятел. Така спахме девет човека в двустайния ни апартамент, а на сутринта взе да заприйжда още народ, приготвихме бюфет в столовата на фирмата, където работи мъжа ми, накиприхме се и то стана време за събитието. До този момент не бях толкова развълнувана, но весела и ми беше леко на сърцето. Страшното дойде, когато дамата от гражданското започна да реди едни прочувствени слова, едни стихове от Гьоте, напълниха ми се очите със сълзи и на миличкия ми също. Добре, че правеше паузи за превода, та да можем да си поемем дъх...Преди си мислех, че по-влюбена от това не мога да стана,но след тая церемония не мога да дойда на себе си от любов...Абе какво ви разправям, повечето от вас знаят как е...После почна партито, подаръци, спонтанни идеи, без сценарии и нагласени моменти, весело, красиво, от сърце...Бях най-щастливата! След това не можах да спя от щастие, май ме хвана треската след това...В понеделник потеглихме за нашето сватбено пътешествие с любимия ни Тигър-жълт Голф 2 на към 20 лета, който разбира се ни беше и сватбената кола, много си го обичаме. Пристигнахме към 16:30 на уреченото островче на 50 км от Ротердам - семеен курорт със забавления за малки и големи. Нямя да ви казвам колко гот ми беше, когато бяхме в басейн, пълен с малки мушмурочета, или пък вечер на бара да гледам танцуващи фъстъчета. Разходихме се до Ротердам и до Амстердам, бяхма на плажа на Северно море, играхме боулинг, лазерен скуош и какво ли още не...Сега лека-полека се опитваме да възстановим ежедневния ритъм, но спомена от преживяното е още много горещ...Довечера сме на "Сивилския бръснар" - един от сватбените ни подаръци...и така, доста дълго стана, дано да имате нерви да го прочетете, благодаря ви още веднъж, момичета, обичам ви! 

# 193
  • София
Марлийс, прекрасно е това, което пишеш! Направо се пренесох там! Желая ви винаги да сте толкова щастливи и влюбени!
Аугуста, а какво ще стане ако пропуснеш тетануса, т.е. ваксинираш се след раждането? Представи си, ако в момента беше бременна, трябваше да го отложиш така или иначе. Мисля, но това си е мое мнение, че бебчето е по-важно. А от моя горчив опит смея да твърдя, че точно то не трябва да се отлага. Аз отлагах 2-рото дете, навърших 31 г., когато започнахме с опитите...и сега какво...вече съм на 33, а бебе няма. Естествено, ти си много по-млада, но си помисли над това.
Стеф, душице, браво за изпита Hug Щом е бил гаден и труден, 4 е много добра оценка! Сега се почерпи с нещичко за награда Wink

# 194
Марлийс...така хубаво и приказно и любовно си го разказала, че чак ми се прииска да съм на твое място Embarassed
На всички неомъжени дами- и себе си слагам в туй число- пожелавам такава сватба... Blush

Ето почерпка, добре че Леа ме подсети Embarassed Embarassed Embarassed Без алкохоли, щото все пак има хора, дето трябва да се въздържат Crazy

Общи условия

Активация на акаунт