Езиколюбителна пивница - 22 ХУМАнитарни хряпащици!

• 17 291
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
  • Ænima/Albuquerque
Ето! Хапе начи!

# 211
  • гр. София

(гласът на разказвача) ...възкликна Сарки, а на ум си рече: "Ей ся щи кажа аз на тебе как се хапе!", след което започна да точи ножа и да гледа сърдито изпод вежди.
Скрит текст:
smile3516

# 212
  • Ænima/Albuquerque
Да, тва сбърченото го мога.  Mr. Green

# 213

Не. Не хапе. Ти също не хапеш, но съм сигурна, че ако някой ти захапе ръката силно, ще реагираш по някакъв първосигнален начин.  Crossing Arms "Котката хапе" значи, че животното напада без видима провокация. Правеше го любимата ми Софи, колко крака и ръце разкървави...  Twisted Evil

# 214
Още ти липсва, нали?  Mr. Green

# 215
  • Ænima/Albuquerque
Да бе, и на милото ми Киценце краката беше надрал тоя идьот.  Crossing Arms

# 216
  • Пазете Гор
Въведохте термин! Testis unis ли, testis nulis ли, ама по-добре са чифт. По-удобно е при сядане, ако ме разбирате.
Има дни в които искаш да копаш, а и други, в които от сутринта щеш само подреждаш свидетелите. Ха натук, ха натам.

Сестра ми е лекар, а днеска беше пекла агне и докато ми композираше порция рече: "Ето слагам ти дисталната кост и малко плънка".

# 217
  • София
Сестра ми е лекар, а днеска беше пекла агне и докато ми композираше порция рече: "Ето слагам ти дисталната кост и малко плънка".
Много обичам професионални деформации. Особено моите много си ги обичам. Онзи ден убих на място един колега инженер (не очаквах, че ще го убия де, щот нали технически грамотен евентуално), като го попитах прозорецът дали има кемпфер или са само шпроси. А той ми отговори: "Ъ-ко?"

# 218
  • Пазете Гор
Трънчани са дюлгери, нали знаете. Всъщност били са, сега само язовци има по къщята им. Виц за професионалните деформации:

Скрит текст:
Двама трънчани строители отишли на плаж. поогледали се и единият рекъл:

- Я що йе жЕни за е*анье!

А другият:

- Мани ги бе! Я що йе пЕсок за мазанье!

# 219
Ако сте пропуснали, нека ви уведомя, че в никакъв случай не трябва да давате на бебето мляко с шише. Ще отгледате бъдещ алкохолик.

И тъкмо се чудех какво е бръмченето, мама се епилира ли, а то - прахосмукачката.

Достоен конкурент на сълзоизтръгващите четива за неемпатичното дете и мама, която шие чорапи в Егоистичната тема.

# 220
  • Ænima/Albuquerque
 doh smile3555 doh smile3555

# 221
Още ми липсва, да, беше най-прекрасната котка на света. Cry

Достоен конкурент на сълзоизтръгващите четива за неемпатичното дете и мама, която шие чорапи в Егоистичната тема.

hahaha  hahaha hahaha Това нещо предизвика такава мощна вълна от злорадство у мен, че чак сама се учудих.

# 222
  • София
Брутрууууууууу!

Положението е заспало, няма да се събуди скоро!

# 223
  • София
Никой не е писал? (Опулено)

Оцелях! Може ли някой да сипе една бирЪ? И половин силичка не ми остана!

# 224
Никой, моля ти се! А аз от сутринта чакам да ми излезе темата, че да пусна една хубавка статия за разни думи и изрази като "от време навреме". И смешка ви носех, ама дали още я помни компа... Помни я!

Цитат
Беше дълъг ден, сутринта имах трейнинг, по  обед- стаф митинг и след това работа.

На мен тая работа хич не ми звучи някак, вие как мислите? Следва да е уърк, ако не и уъркинг. Баси, за нищо го нямат съгласуването на причастия, начи.

Ване,

Общи условия

Активация на акаунт