Езиколюбителна пивница - 22 ХУМАнитарни хряпащици!

• 17 291
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Мерси ви, на всички. Стоплихте ми сърцето. Все готини хора сте тук, радвам се че попаднах сред вас. Simple Smile
Празненствата продължават с пълна сила.

# 601
  • Mars Hotel
Крис, честито на теб и на голямото момиче, на което вече не му липсват първите седем. Hug Само радост и поводи за гордост да ти носи.   bouquet

Лате, получаваш голям джмок за старанието! kiss

# 602
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Joy розе бре Joy пили ни знам, ама жълта фланелка спичели  Wink

де съм бляла за голямото събитие  Hug Hug Hug живо и здраво порастно дете.  Hug Hug Hug

# 603
  • Казанлък of all places
Крис, честита да си и ти със щерка си!

# 604
  • София
Криста, честит празник у вас!   bouquet

Аз ви нося последното научно откритие - учени откриха какъв цвят е адреналина:
Скрит текст:

# 605
  • в сърцето на един мъж...
Криста, да ти е живо и здраво детенце, да му върви по вода във всяко начинание! А за годините - от 7 нататък става страшно Mr. Green

# 606
Благодаря за пожеланията отново.
Гея, много ме успокои. Joy

# 607
  • в сърцето на един мъж...
Ми кво да ти кажа, имам един приятел, дето има 4 деца и той все така ме успокояваше - вика първо докато се роди, после колики, после зъби, после вика детски пубертет, после вика е тийн пубертета, после докато се оженят и то все има някаква криза Mr. Green Та затова така...

# 608
  • гр. София
Атти,  Joy Joy Joy
Незнайно защо се сетих за адреналинките от Господари на ефира  Laughing

Гея, ти ми уби всичките илюзии и розови мечти  Crazy

Това виждали ли сме го?

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 08:50 от Зимна роза

# 609
Добър ден, другарки и другарю! Хубаво е пак да си поседне човек под плътна облачност. Липсвахте ми, добре че за кратко.  Hug Ний имахме приключение, съчетание за Дачия и мокър асфалт със специалното участие на Фин Пясък от Близката Кариера, беше ного яко, ама се наложи да се върнем, че застрахователите да изчислят колко пари шсе вътрят за да ни я изчукат. Ще опиша подробно и ще ви споделя.  Mr. Green

Искам да кажа, че съм прихванала бацила на Лоана и тия дни по пътя видях една табела за "Тролска керамика", както и тунел "Кравешки ханове".  Blush То за секунда, де, ама срамота.

# 610
Пуци!  Grinning  Hug

Цитат
Ний имахме приключение, съчетание за Дачия и мокър асфалт със специалното участие на Фин Пясък от Близката Кариера, беше ного яко, ама се наложи да се върнем, че застрахователите да изчислят колко пари шсе вътрят за да ни я изчукат.

К'во?!  Shocked Shocked  Hug

# 611
Ми такову, ама всичко е наред, най-вече ние тримата.  Mr. Green Hug

# 612
Цитат
всичко е наред, най-вече ние тримата

Това да се чува. Whew!

# 613
  • гр. София
ПуцулинкейHug
Радвам се, че сте добре!  Hug

Не знам какви са тия "Кравешки ханове", които си прочела, но аз го прочетох като "Кравешки кранове"  Mr. Green

# 614
Пуцът, добре че е бил малкият дявол. Не разбрах, наложи се да си прекъснете почивката заради това или толкова си я бяхте планирали?

Общи условия

Активация на акаунт