Подсъзнанието може всичко 57 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 65 827
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
# 481
  • Пловдив
Луна, Благодаря ти. Обожавам да слушам тези природни песни. Искам Вселената да ми помогне да чуя на живо поне за 5 дни тази природна симфония. Иначе в четвъртък ще ходим в Бургас на мач, и дано поне се топнем в моренцето...
Tetida изпращам ти......, колкото е нужно.

# 482
Lily Rose

vanichka75

Благо- даря за Ви за подкрепата...Сега вече се чувтсвам малко по добре...пожелавм ти да отидеш и да се насладиш на моренцето Simple Smile  bouquet

# 483
  • София
*Tetida* и от мен много силна подкрепа!  Praynig newsm10

И моят ден беше ужасен, но аз Знам и Вярвам, че утрешния ден ще е по-добър за мен!

# 484
  • на последния етаж
трите копюра днес сложих за втори месец...
Ще разкажеш ли за тази техника по-подробно?

# 485
  • София
Прекрасни неща публикувате  Hug Много внимателно ги не четох, а препрочитах  Simple Smile

На тези, които поискаха помощ, да знаете, че чета и пращам, просто не пиша, ако е само за това   bouquet

Я сега задачка - закачка. Най-често трудните ситуации са свързани с липсата на изход. Кво правим, ако има ситуация, където има няколко изхода и всичките са благоприятни....?  Crazy Така де. Пак не мога да реша, да му се не види. Пардон, мога разбира се, изглежда лесно, но все ще се чудя, дали нещо не е било по-добро от другото  Laughing Понеже има време, единственото, което ми хрумна, е да не бързам и да чакам да ми "светне"  Thinking

# 486
трите копюра днес сложих за втори месец...
Ще разкажеш ли за тази техника по-подробно?

http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL2RyZWFtbGFuZC1iZy5jb2 … zI21zZzI1MzA5NjMz
Има я малко по надолу в този линк, а по принцип всички техники са на първа страница, наистина информацията не е малко, но при повече упоритост всичко се намира  Simple Smile

# 487
  • на острова на мечтите
Ама че неприятен ден днес. Не точно неприятен, по скоро тежък, не, лепкав, абе един такъв , не ми иде точният епитет. Голямо тътрене, в смисъл докато стигна до въпросният офис, докато изчакам всички преди мен, докато разговаряме с въпросният служител ей така, без много много да ме изслуша, за да разбере какво искам да му обясня и сега не знам дали резултатът е положителен, или нещата се забатачиха Stop За днес няма да го мисля повече.
Изчетох ви, заредих се с емоции, разтоварих се и сега ще започвам да чета документи,за да разбера.
Хе хе! голяма бъркотия.
Успешна вечер, или новолуние или каквото там се е задалао на всички! И на мен в това число Mr. Green

# 488
Мерси и на останалите мили момичета за подкрепата, аз също мислено благо-даря и ви я връщам. Забелязала съм, че има дни, в които на всички им е криво, всички колеги, всички познати, всички непознати...сякаш нямат настроение....и винаги съм се чудела, кое е причината. Луната или това, че ние сме в такова настроение и виждаме само тези хора или нещо друго newsm78 Rolling Eyes ?!? като днес не съм се чувствала отдавна, но знам, че сега е ред на хубавото  Hug знам, че ще е така.Пожелавам го и на вас Hug  bouquet
phil От собствен опит знам, че когато изчаквам винаги взимам по правилното решение,защото така имам възможност да преценя и останалите опции или възможности.

# 489
Момичета, благодаря ви Hug
Меги, изпращам ти положителна енергия:hug:
phil, и аз бих изчакала. Нищо не се знае, изведнъж може единият изход да ти се стори доста по-добър от другите Peace

# 490
phil нарисувай една врата и напиши отгоре "Изход" и излез от ситуацията през него Simple Smile

Аз пък те съветвам изобщо да не мислиш, убедила съм се че първото решение е винаги най-доброто.То е което идва от сърцето. А като вземем да мислим много да не се минем все сме минати накрая Simple Smile 

# 491
  • на острова на мечтите
Днес съм по спокойна и сега седя и търся решение на проблема.
Вчера бях изморена, изнервена от неппрекъснатите ми опити да доказвам и да произвеждам документи, които после никой не чете,а и се оказва,че можело и без тях и че ако предишният бюрократ е прочел внимателно купа документи, всичко е можело да се реши, без да ми пилят нервите.
Е аз пък си калявам търпението, значи има нужда от всякакви там дразнители.
Я сега, кажете, къде да я нарисувам тази врата?
phil нарисувай една врата и напиши отгоре "Изход" и излез от ситуацията през него Simple Smile

Аз пък те съветвам изобщо да не мислиш, убедила съм се че първото решение е винаги най-доброто.То е което идва от сърцето. А като вземем да мислим много да не се минем все сме минати накрая Simple Smile 
Аз със рисуването се справям,ама къде да сътворя, за да се разреши проблемът? Hug

# 492
  • София
Здравейте момичета,
имам нужда от виртуален шамар, така да се каже да ме шамаросате, че си понижих вибрациите и цяла сутрин се занимавам с това да ги държа ниско долу, много съм отвратителна.

Имам следния въпрос: Сравнявате ли? Себе си с някой, нещо ваше с нещо чуждо? Оценявате ли? Завиждате ли? Искате ли да сте най- добри или поне по добри от тези до вас или около вас?

Ей такива неща днес ме терзаят....... Sick

# 493
wild flower, мисля, че всеки има моменти,  в които се сравнява и се оценява. А понякога се случва и да се появи чувство на завист. За завистта има една мисъл, която много харесвам: "Който завижда, не вижда". Винаги има нещо, което не знаеш за другите и което според мен при равни други условия ти не би търпял. Така че, каквото и да ти се струва, че е по- добро в на другите живота, според мен за теб няма да е по- добро. Смятам, че в такава ситуация, трябва да си простиш, защото е човешко да се случва понякога.  За мен обаче, ако целенасочено се опиташ да спреш такива чувства се получава, това и от личен опит.  Simple Smile

# 494
  • Бургас
wild flower,постоянно
тъй като няма как да дам линк към един прекрасен сайт,че го дава рекламен ви пиша следното и който се интересува сам ще намери.
Сайта е на Инес Субашка
Темите са:
"Моята лична изповед: За душевния глад и емоционалното хранене…"
Ето причината болезнените събития от миналото, да се повтарят и в бъдещето!
Чудите се с какво заслужихте хората в живота си? Ето го отговора!
Най-накрая! Ето я причината да привличате отрицателни събития в живота си!
Когато душата гладува, тялото преяжда!
и още нещо много полезно,което една съфорумка постна в темата за храненето и тъй като според мен,то е от огромно значение за добрите или лошите мисли го споделям и аз
http://www.alfiola.net/hraneneto-kato-sveshten-akt-1va-chast/  

Общи условия

Активация на акаунт