Моята Любов голяма АВГУСТ ще се види с мама - 11

• 29 237
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро, Мами! И хубаво начало на седмицата Simple Smile

Работите ли още? На мен ми остават само още няколко понеделника.

# 91
  • София
Здравей, Пивалче!  Hug Упражненията са нещо много полезно. thumbsup  jump Понякога и аз опитвам да правя, при все, че домакинската работа си е добро раздвижване, от което няма отърване  Simple Smile
И при мен пулса е по-силен и бърз, отколкото по принцип. Много ме боли едната тазова кост - понякога сутрин съм като схваната. Другата е по-добре... чувствам се все по-нестабилна, започнала съм да ходя като пате...  Blush
Утре съм на доплер и на последната фетална морфология (която се чудех да правя ли изобщо, но все пак ще я направя...), после ще се отчета. Хубав ден на всички ви!   bouquet

# 92
здравей те и запис от мен

# 93
Здравейте, тумбачета,

Много се радвам, че е юни месец вече, но хич не се радвам, че е понеделник. Вчера закарахме малкия при баба си за лятната ваканция и сега с мъжа ми сме като младоженци.
Бебка рита, а от днес започвам да пия по две таблетки желязо. Досега пих по 1.

Друго при мене няма. И по-добре да няма Wink .

# 94
  • Варна
Запис и от мен в новата тема!
Pival много съжалявам, пожелавам ти бързо възстановяване.
Аз миналата седмица бях 5 дни в болницата за задържане и сега вкъщи пазя леглото, трябва да устискам до август.

# 95
  • СОФИЯ
здравейте и от мен ,аз вече съм си вкъщи.не си спомням да сте коментирали,а искам да ви питам вие на какво мнение сте относно обезболяването при раждане ,моля да споделите мнения

# 96
здравейте и от мен ,аз вече съм си вкъщи.не си спомням да сте коментирали,а искам да ви питам вие на какво мнение сте относно обезболяването при раждане ,моля да споделите мнения
Аз съм с 2 ръце ЗА обезболяването.С първото си раждане избрах епидуралната и сега пак така,живот и здраве.Определено не съжалявам и за секунда  Peace

# 97

И аз съм за, но като, че ли нямам вяра на анестезиолозите тук в моя град.

Mарго - почивай и стискай, малко остана  Hug

Квак - на мен другия понеделник ми е последен, но така не ми се спира работа...

# 98
  • В една слънчева къща...
Пивалче, радвам се, че оставаш след нас. Желая ти бързо физическо а и психическо възстановяване  Hug
Марго, дръж се, още не много остана Hug
Аз за сега се движа много и спортувам всеки ден. Надявам се да мога да го правя възможно най-дълго. Тези дни съм на преглед и вече нямам търпение да видя човеченцето. Трябва да започваме и с ремонта на детската вече, само дето не съм избрала нищо още  ooooh!

Хубава седмица ви желая от все сърце   bouquet

# 99
Аз съм 50/50 . Самата мисъл за  иглата,забиваща се в гръбнака ми .... Shocked #Crazy  имам фобия към игли и даването на кръв ми е малък кошмар  Embarassed другото е,че е възможна алергична реакция към упойката(вярно,в мнооого редки случаи),а масово не се правят тестове,просто си седят до теб и чакат болката да те пречупи  Confused Вероятността от обездвижване няма да я коментирам. Отдруга страна е болката,която си е огромен стимул.... Ще преценя на място,според състоянието си.

# 100
Аз спрях със спорта, последните 3 месеца ще гледам да се храня правилно, да се разхождам, да си върша домакинската работа и да се наслаждавам на малките ритници. А и хич не ме кефят упражненията от 7-мия диск на Трейси с тоя стол....

Тренировките ще ги подновя веднага след възстановяването от раждането. Тогава ще почна P90X.

# 101
И мен ме е страх от упойка просто защото нямам вяра на анестезиолога.Тук в съседен град имаше много неприятен случай с една млада майка с такава упойка и доста взех да се замислям дали да не си изтърпя болката.

# 102
  • Пловдив

Тренировките ще ги подновя веднага след възстановяването от раждането. Тогава ще почна P90X.

Пак ли е на Трейси тази програма?

# 103
  • Пловдив
Единствено от 2 дни ме мъчи някакво сърцебиене, дали е повод за притеснение???

Аз също от време на време има сърцебиене. Вчера особено не мога да си поспя. Бяхме до 3 часа през ноща на юбилей на свекъра и станахме рано. После на обяд няма заспиване, като почна това сърцебиене + като легна на ляво целия ми хълбок от кръста и чак до коляното ме боли, легна ли на дясно се получава същото но на дясната страна. Ужас направо. Най-накрая горе долу се оправих като си сложих възглавница между краката.

Работите ли още? На мен ми остават само още няколко понеделника.

На мен днес ми е последния понеделник на работа  newsm68

# 104
Здравейте и от мен!
Записвам се да ви следя,че май доста съм изпуснала  Wink
Относно упойките,родила съм две без такава,мисля че ще се справя и този път.

Общи условия

Активация на акаунт