Домакини - първи сезон/четиринадесети епизод

• 31 443
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
На спящите ми красавици: Добро утро и прекрасен ден!

# 166
  • София
Добро утро и от мен!

Смърфи, страхотен младеж ни сервира кафенцето на вълшебно място - няма да откажа Wink

# 167
  • София
Марче, акъл на никой няма да навреди, после от човек зависи дали ще се възползва от него.
Независимо, че ММ настоява да не се отказваме, аз ще последвам желанията на детето ми...

Но, колкото и се ядосвам на ММ, толкова често той се оказва прав!
На първата тренировка - на Петьо му беше страх да потопи главатавъв водата...
На втората тренировка, още от 1-та минута започна от потапянето на главата и така плуваше цялата тренировка, като сам се зарадва - аз гледах във водата!!!!

Сега жената иска да легне по гръб и главата трябва да е във водата, иначе не може, и понеже му махна всичко, освен макарон - страх го е... Може би избързва жената...

Днес много се зарадва, че няма да ходи, дори спазарихме се за 1 път седмично и да помоля госпожата да не го кара да ляга по гръб...

Ще опитам да кача видеото...

# 168
Добро утро, мами!

Марче, аз се вреждам за сутрешен отчет.
Благодаря на всички за топлото посрещане. Темата за плуването ми е много мила, защото съм пораснала в чужбина до океана и съм решила тази година лятото, когато започне наистина, големия смърф да го уча тука на Спартак, че татко му от много желание и уроци или по-точно липса на такива у свекитата плува малко по-добре от пирон в кофичка с кисело мляко.
Мари, всеки път като чета твой пост просто ми се иска да те гушна силно, така че считай се гушната.  Hug
И аз никога не съм правила сладолед  Rolling Eyes

Кой друг от София мрази времето напоследък? #Cussing out Единствените моменти със слънце е когато ги сложа да спят следобеда. Най близкото до разходка напоследък ни беше 45 минутна обиколка с колело из квартала.  Sad

# 169
  • София
Ето го плувеца...

Началото на тренировката

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 09:12 от luss

# 170
  • София

Така плува почти през цялото време, като след 15 минути му махна колана

# 171
  • София

А това е само с макарон, напрегнат, страх го да не го изпусне.

Извинявам се за 3 поредни поста, но иначе не можах да кача видеото....

# 172
Люска, много ти е хубав плувеца, браво  Hug

# 173
Люси браво на момчето.В кой басейн ходите? Аз като ходила дълго време на плуване мисля, че много избързва учителката.Може би му трябва повече време да свикне с водата и да се отпусне.Все пак подхода трябва да е различен към всяко дете,ясно е ,че тя иска бързо да преминете по-натам.Лично мнение. И моля те не лей куршуми. Незнаеш каква беля си навличаш. Нормално е децата да се страхуват от нещо.
мама-коко автора пише,че отслабването е естествено следствие от подходящото за кръвната група хранене.Аз затова го харесах,защото най-много искам да съм здрава на първо място...А с тези кила не се знае какво ще ми се случи Simple Smile
Марче много строго се съдиш...По разказа ти май вързах какво е станало, каквото станало-станало. Сега имаш време да си помислиш и да се настроиш за втория път... Казвам го защото и аз имам някакви големи страхове  - от болка,бях много смела и търпелива , но раждането нещо ме пречупи.Сега съм като една лигла и направо със сълзи си плача като ми взимат кръв, ходя на зъболекар и въобще всичко което причинява някаква болка ...Гледат ме странно ама хич не ми пука. Това съм аз. Това е положението.

# 174
Здравейте,момичета!Днес съм се наспала като за пръв път от близо месец.През нощта оставих бебо с тати и аз избягах в другата стая,а сутринта го дадох на мама да си играе с него(тя ни е на гости за един ден).
Вио и Коконче,аз пих Емил за гаденето и повръщането,но не ми помагаше.Повръщах въпреки него,но ти можеш да го пробваш,то е на билкова основа.Аз си бях тежък случай-от началото на бременността до края на 6 месец повръщах всичко и по цял ден.Нищо не ми помагаше.Но си е струвало сега като си гледам резултата в кошарата,така че ,Коконче ,  Hug
На всички хубав ден и дано времето е по-благосклонно,че ми омръзна да стоим вкъщи.   bouquet

# 175
Здравейте дами!
Мария какви бели може да си навлече с леене на куршум?(Питам най-отговорно понеже незнам.)
Какви са тея хапчета?За първи път чувам.Ако не е  повече от месец повръщането си е в естествения ход на нещата.Хапчета освен нз каква си киселина не съм пила други.Понеже аз трябва да умирам от болка за да пия нещо.
Ние се каним днес на разходка към Калиакра и Каварна.Вчера отбелязахме годишнината хапнахме навън.Пийнахме по-една бира.Нещо трябва да се поспра.Корема ми расте от тази биричка.
Времето е идеално за разходка.
КОконке спокойно цяло лято съм тук ще има време да се видим.

# 176
  • UK
 Cry
изпратих го, много ми е мъчно, много не мога да се спра да плача, как ще изкарам тези 2 месеца незнам Cry Cry Cry Cry
Тите добре, ще се уточним нещо Peace

stevelina добре дошла! извинявам се, че не те поздравих по-рано Hug  bouquet
Луси много ми е сладък Петъо Hug
Смърфи, Мария27, Вио и на всички, които не изброявам
Hug

# 177
  • София
Коконче, сега не си сама, а сте цели три/ трима заедно без тати, тъй че няма да ти е скучно! Hug

Люси, много ти  е сладко момчето, дано се отпусне, и според мен не бива да го насилваш.
 И аз не разбрах за леенето на куршум какво може лошо да сттане. На мен са ми го правили като дете, полза нямаше, все още изпитвам ужас от кучета.
 Направих сладолед0 да видим, но не съм оптимист- ми то сложих банани и сладкарска сметана, в която като видях колко Е-та има и свят ми се зави...

# 178
  • в сърцата на децата <3
Коконче,  Hug Hug Hug Ще издържиш, първите ден-два ще ти е най-тежко, после ще свикнеш и ще се оправиш... Няма да ги усетиш как ще минат. Я се стегни, отиди на плаж, разходи се в морската градина, по вълнолома... Толкова неща има, които можеш да правиш! За гаденето мога да препоръчам Вомитус хил - хомеопатично е и на мен много ми помагаше! Също ако ти се гади сутрин се запаси с опаковка сухари до леглото  и преди да станеш още изгризкай един. Аз хич не обичам сутрин да ям, но след като започнах да "подлагам" по едно сухарче (за вдигане на кръвната захар) приключих със зверското гадене сутрин. Пробвай!

Гушки за всички!!!
П.П. Не пиша често, но ви чета  Peace Марчето пак размятва козунаци, а аз съм на сериозна диета и не мога да се подлагам на такива изкушения  Mr. Green

# 179
  • София
Край, засега се отказваме до морето. Искам да е здрав и да може да се забавлява, после ще видим!

Относно леенето на куршум - няма страшно, същото може да се каже за връзването на червен конец, за измиване със вода с изгорели клечки, поверието за изяждането на ябълката от двама, носещи едно име, детелинка и много други... Познавам хора на които им е лян куршум - нищо им няма...

Ако знаеш аз как лекувам ячемици, ще се попикаеш от смях - ама на другия ден големите намаляват, а по-малките изчезват( друго не лекувам Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

Вярвам в Твореца(Бога) както искаш да го наречеш, в разумната, помагащата, изобилстваща  и даваща Вселена, вярвам, че има хора, които лекуват без медицина, които познават без да са астролози...

ММ е превеждал на доста руснаци при Ванга, каквото и да пишат за нея, за него - тя е свята жена, познаваща жена, защото и на него му каза нещата, които само той знае и те са обикновенни, битови, но доказващи познанието.

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 11:18 от luss

Общи условия

Активация на акаунт