Домакини - първи сезон/четиринадесети епизод

• 31 471
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • в сърцата на децата <3
Фортунче, кърмя, да, само на кърма е малката. От тази диета количеството и качеството на кърмата ми не се промени. Съдя по това, че беба си яде и спи както и преди. Има моменти, в които е по-гладна (т.нар. скок в растежа) но тогава на диета или не - все е гладна. Но аз съм открила "лек" и за това - пия чай от коприва и до половин час след приема му малката вече не може да ми насмогва  hahaha И аз се притеснявах, но в тази диета храната е много, не се гладува, не се мерят порции на кантарчето, ядеш колкото и когато си поискаш. И се сваля. Аз се бях приготвила за максимум 1 кг на седмица, а свалям по 1.5-1.7кг седмично. Това темпо ме устройва напълно. От понеделник включвам и някакво натоварване, че ще ми увиснат кожите  Mr. Green Laughing

# 286
  • при късмета
Привет,
Смърфи да ти е жива и здрава мама, още дълго да се радвате една на друга   bouquet
Ваничка  Hug
Мари да разбирам ли, че са му се подобрили показателите за да направят вливането (миличка извинявай, ако задавам глупави въпроси, ама понятие си нямам от такива терапии и какво трябва да произтича от тях.Само много силно стискам палци всичко да е успешно  Praynig)
Добре дашла на Ясмин   bouquet
Куини  Hug оправи ли се Бобо?
Майтап с диетите, ама и аз съм пуснала един корем, то не може да изядеш 3кг. вафли и да нямаш корем  ooooh! ама така е като не помагате.
Фортуна браво че още се кърмите
Кой питаше дали мразя времето? Никой не мрази такова време повече от мен  #Cussing out само се моля да не ме почне пак мигрената, че детето е вкъщи.Остави, че себе си не мога да видя, а най-мразя да не мога да си гледам детето като хората.
На всички по едно гуш  Hug

# 287
  • Талант на 2012,2013 г.
Не ти и трябва да знаеш, Мама Коко... По-добре никога да не научаваш.

Те му вливаха системи за подобряване на показателите. Направиха и вливането на химията и сега остават инжекциите.

Ваничка, разбрах те... Hug

# 288
Ангелче, заинтригува ме с тази диета. Може ли повече информация? Благодаря!  Hug
п.п. Аз пия понякога чай за кърмачки на Хип.  Peace

# 289
  • Пловдив
Блудната птица се прибра.
Щяхме да ходим с една приятелка на фестивал, ама заваля и се отказахме. Ще обиколим квартала.
С дядо всичко е уредено.
Мари,  Hug Hug Hug
Фортуна, извинявай за любопитството, но защо пиеш чай на Хип.  newsm78
Ще позям малко тенис.....
На всички лека вечер.

love001

# 290
  • София
А на мен тая вечер ми е едно такова ревливо-щастливо...и аз не знам защо, няма причина. Счупи ми се миялната и гледам как мъжа ми от половин час разглобява,гледа, пробва, ръчка...и това след като две нощи подрд беше на работа, дните също, идваше само за няколко часа да подремне...и въпреки това един усмихнат се опитва да я оправи. Децата и те ...идва ми да ги стисна с все сила и да изкрещя колко ги бичам и колко съм щастлива, че ги имам...и един куп дрехи за гладене имам, ама я тях ги обичам, ей сега ще ги гладна....всичко и всички обичам, нещо сигурно полудявам, дами, може би наближаващият ми 34-ти рожден ден е причината, не зная....такива ли лудо-влюбено-романтично-обичливи са жените на 34?!
 С пожелания за усмихната вечер:
http://www.youtube.com/watch?v=cEiB8Kzg_5k

# 291
  • Пловдив
Валенце, ами кажи им, че ги обичаш.

Кога си родена? Аз след 13 дни ставам на 38. Не си спомням да съм чакала друг Р.Д. толкова, колкото този. Друг път ще ви разправям, каква е причината.

Благодаря за поздрава.

# 292
Ваничка, понякога имам чувството, че ми намалява кърмата, а Беболина е като кърлежче  Mr. Green, но пък щом стигнехме дотук и детето наддава много добре, значи все пак и` стига. Пюрета, каши не ги признава твърде.  ooooh!
мама коко, каката кърмих до 1г.4мес. Мисля и малката поне до годинката да кърмя (само да е живот и здраве).
Ангелче, попрочетох някои неща за диетата.  Peace

# 293
  • София
На 25 юни съм, Ваничка, типичния Рак с всичките му предимства и недостатъци.
Казвам аз, казвам...

# 294
Валенце - съзодийко!  Hug И аз съм раче, ама една идея по-късно от теб съм се раждала, като дати, че като години те водя! Peace

Мерси за пожеланията за майчето ми! Сестра ми изпрати малко снимки от празничната вечеря и ми стана едно мъчно... Sad Искам при мама пък!  Crossing Arms

Марче, не вярвам да сте набори с нея, тя току-що чукна 65 години, даже я бъзикам, че вече ще влиза с намаление в музеите.  Laughing Пък тя ми отговаря - аз от намаление не се нуждая, защото съм стара като музеен експонат!  hahaha

Мари - важното, че е минала вливката и имате дата за скенер!  Peace

На мен не знам какво ми става, ама от вчера съм загледала едни сериали, дето действието се развива в края на 19 и началото на 20 век, стари обичаи, любовни истории, ей такиви работи. А следобед трябва да пазарувам и да готвя, ама какво - идея си нямам?  newsm78 Нещо без въглехидрати трябва да е, на място в магазина ще импровизирам.

# 295
  • Пловдив
Добър вечер.

Фортуна, извинявай за тъпия въпрос.  Голяма съм блейка, да бях погледнала в подписа ти нямаше да се излагам...  bouquet
Вале и моето диване е Рак-06.07.
Смърфи, нали каза, че скоро пътуваш за България, това ще ти даде сила да изтърпиш още малко.
Марче, къде куцукаш цял ден?

На всички  Hug Hug Hug

# 296
  • София
Добър вечер.

Тук съм, но съм много скапана. Аз съм един нещастен човек. Прекалено много ми се събра.

# 297
  • Пловдив
Добър вечер.

Тук съм, но съм много скапана. Аз съм един нещастен човек. Прекалено много ми се събра.

Ако мога да помогна с нещо...съм насреща.
  love001

# 298
Леле, в момента играят Колумбия и Аржентина в Буенос Айрес и е паднала бомба... Не ми се мисли какво ще настане с тази гореща кръв, ако вземат колумбийците да бият, че не им се е случвало от 94 година. Слава богу, че всякакви бомби и бомбички са забранени, че иначе ще взривят града.  ooooh!

Марче -  Hug Hug Hug

# 299
  • София

Ако мога да помогна с нещо...съм насреща.
  love001
Не, мила. Просто ми дойде в повече, много съм уморена от неприятности. Много.  Sad Нещо става около мен, което не мога да разбера какво е. Нещо има...

Общи условия

Активация на акаунт