Домакини - първи сезон/четиринадесети епизод

• 31 443
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ти, ще дойдеш ли на терасата да си думаме едни приказки, дето край нямат. Аз те каня. Чакам.

Ида, Марче, ида. Още 20 дни и се връщам и като се тропосам на таз Убава тераса, ще видиш ти!  Hug
Те за това говоря.
 А козунаците станаха, вълшебни. Опитах ги...ммм.... Това означава, че всеки път трябва да ги правя със счупено краче  Joy Ще ти направя и на теб.
ЧаУ!

# 121
Здрасти и от нас!Завърнахме се вчера от обиколката.Нахойкахме се из родните селца и градчета.Изчистих най-после и пера 1200 пералня по-ред.Днес бяхме на разходка към морето.Хапнахме миди,че на пъпа ми излязаха.
Взехме си и черешки от село.
Коконке ,Нощни кажете един ден и да се уговорим за кафенце.Докато съм по-свободна,че после се мятам по-изпити.
Славче как сте?Радвам се,че и вашоте резултати са положителни.Аз съм доволна от мойте диваненца.
Сега остава да ги запишем в желаната гимназия.
За 1юни се каня да го водя на куклен театър.Малко по-късно.Но бяхме извън града и нямаше как.
Лус спрямо случката ти с детето.Аз също съм на този принцип.Емо си идва милион пъти-нахапан,ударен,нашамарен.Единия път се връща от градина.Беше ударил едно дете.А при моя въпрос :Защо го удари?Отг.беше А те защо ме бият и тормозят?
Децата градината в Лондон ги знаем така:Това не ми дава ябълка.Тази ме ухапа.Само един Андре знае по-име.Незнам защо,но децата с очила са Хари Потър.
 Hug Ваничка !
Смърфче направо ми останаха очите по-Маями.
Мислим и ние за почивка някъде като се върна към Англия.
Марче беличке!Да оздравяваш.
МАйка ми и тя се опитала да срита вратата от яд по-сестра ми и беше с навехнати пръсти на крака.
Вале в социалните съм на принципа както те с мен и аз с тях.Една година ходих да подавам документи за детски.Увикаха ме и аз не им останах длъжна,
Прочетах ви,пуша и да лягам,че стана утре.

# 122

Mай започнах да се оправям с новата техника.  Laughing

Добро утро! Аз си лягам. До скоро. Heart Eyes

# 123
  • Пловдив
Добро утроfood010
Луси, знам, че са само проблеми....аз като един безкраен оптимист знам, че ще намеря решение, но когато някой почине от рак....това направо ме смазва. От друга страна ММ е безкраен песимист и постояно мърмори, е как един път не иска да изживее мига и да се порадва....и това ме смазва.
Та така...
Марче, голям шут си забила на вратата. Направо да те взимат в нац.по футбол, да ги обучаваш, как се бие силен удар. ( надявам се, че няма да се обидиш) Бързо възстановяване! Hug
Валенце, не си хаби нервите заради тези чиновнички...Аз не им оставям длъжна. Ходя с принтирани наредби, и като ми кажат еди кой чл. направо на място чета. Ако знаеш, в какви смешни ситуации съм попадала, защото някой от чиновниците не знаят членове и точки от наредбата.
stevelina, Добре дошла.  bouquet
На всички пожелавам много здраве и  усмивки през днешния ден.

# 124
Добро утро!   bouquet

Тежка, тежка сутрин днеска... малкия снощи до посред нощите не пощя да заспи, но за сметка на това стана в 7:21. Разкош! В кратце за мен: набор '86 от София,  мъж ми е прекрасен, не че си е мой. Дечицата ми са две голямият е на 4, а малкият на 2. След 3 премествания за 2 години от Княжево в ОК1 и от там в Лозенец ми е едно такова... изгубено #Crazy

# 125
  • София
Добро утро!

Смърфи, страхотна закуска!

Светелина, добре дошла! Hug

Мила Ваничке, мога само да предполагам колко ти е тежко! Много е хубаво, че си оптимист, аз пък съм песимист... Във всяка ситуация все мисля най-лошото... Не знам как да го преборя в себе си...

Марче, голям шут си забила на вратата. Направо да те взимат в нац.по футбол, да ги обучаваш, как се бие силен удар. ( надявам се, че няма да се обидиш) Бързо възстановяване!
хахахах, знам, че не ти е до смях... Оздравявай.

Момичета,  Hug Hug Hug Hug Hug

# 126
  • Пловдив
Луси, живота ме научи.....Трябва да живее всеки миг на макс, че е много, много кратък.

# 127
  • София
Луси, живота ме научи.....Трябва да живее всеки миг на макс, че е много, много кратък.
Hug Hug Hug

# 128
Здравейте и от мен , чета ви ама нещо хич не ми се пише...Дребния пак е болен, днес вече май е по-добре няма температура.То е едно глезене, едни капризи...това не искам друго....
Валенце мила  Hug хич не им се връзвай на тези злобни кокошки и аз за детските ме разкарват по 100 пъти всяка година и мен веднъж ме докараха до рев, все едно сме умряли за жалките им 35 лв и все едно от техния джоб ги дават!
Мари  Praynig Praynig Praynig дано да се оправи бързо момчето ти и скенера да покаже че нищо не е останало...
Марче душко ама внимавай...милата - хубавото е,че ще е само за 25 дни... Ама ти си за бой с тези козунаци....хубаво ти го казаха за балкона ама знам те аз тебе хич няма да послушаш!!! Hug
Смърфи страхотни снимки мила...Изплакнахме очи...Ама мойте спомени за Сащ е ,че навсякъде имат Цезар салата, с пилешко или без - аз това ядях там...Хареса ли ти Маями? Много тъжно ми стана докато гледах пусто толкова я искам тази зелена карта ама цъ..не ни теглят , а за там сме се запътили....
Коконче почивай и стискай кълчици...При мама винаги е хубаво.А за момчето ти мъчно те е ама да изкара някой лев ,че определено ще ви трябват сега  Hug Hug Hug Hug
stevelina добре дошла  Hug тук при нас е много хубаво и забавно  Joy
Ваничка прегръдки, и аз съм се сдухала с тези пусти финанси ама то живота минава неусетно докато ги борим ...
Тити добре дошла  Hug малкия сигурно е във възторг тук , представям си ...
Славче браво на детето  Hug
Лус честито ви записване  Hug
ако съм пропуснала някой не е нарочно  Hug Hug Hug

# 129
  • София
Офф, Петьо също днес му текна носа.

Защото не иска да ходи на плуване... Хем го водя индивидуално, вчера чак ревна...
Затова се разболява... И сега съм в чуденка какво да правя - да спря за да го излекувам до морето - края на юни, или да го мъча поне веднъж седмично... Ако се разнолее повече...

Ех, кой е като него - ако иска - повръща, ако искам - се разболява... Само едно не става - ако иска - да оздравява...

То е хубаво да не го насилвам, ама той се отказва от всичко...

# 130
Люси, аз не бих го натискала  Peace

# 131
Привет, момичета!  Hug

Марче, Смърфиетка много добре ти е написала какво да правиш.  Hug Кураж и бързо да минават тези дни.  Hug
Славе, блазе ти, излязли са ви резултатите. Поздравления за детето!  Hug Нашите още ги чакаме.

Хубав ден на всички!   bouquet

п.п. Нещо не ми се пише.  Sad Едно ми е такова... шантаво. Ама шъ съ оправя.  Peace

# 132
Здравейте мацки Hug Наготвих,изчистих,и ще ходя на кафенце,и после да взема дребната от ясла.Док е казал на майка да пусне кръвна картина и урина.Някой ако може да ми обясни какво общо има с отеклите глезени? newsm78 Без думи съм..

# 133
  • София
Док е казал на майка да пусне кръвна картина и урина.Някой ако може да ми обясни какво общо има с отеклите глезени? newsm78 Без думи съм..
Ами има общо. Кръв. картина ще даде дали има отклонение и възпаление някъде.  И второ, дали бъбреците работят правилно, дали не задържат вода и сърцето как е.  Това е важно!!
Здравейте красотни!  Hug
Шматках се куцайки насам-натам и сега с книжка в леглото. Много мразя. Времето е разкошно, а аз съм в леглото.
Къде е Нощни...изгуби се.
Пак ще дойда.

# 134
Добре дошла на новата мама!
За малко да забравя,че днес имаме годишнина.Хич ме няма.Добре,че майка ме подсети.
Вчера оправих,Изчистих,наготвих.Днес няма спомен от нищо.Апартамента е с краката на горе.
Гледам да си изсуша главно прането.Другото ще оправям малкия като заспи довечера.
Емил вилнее с пълна сила.Бяга,радва се на топлото време.

Общи условия

Активация на акаунт