Домакини - първи сезон/четиринадесети епизод

• 31 443
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Люси, аз не бих го натискала  Peace

Вио, а какво ще го правя от септември, като 1 срок им е физическо - плуване, в доста по-лош и по-студен басейн и където няма да го питат и да му се връзват... С неговата психика... Ще се наложи да не го пускам и тогава... И като не може и да се управя сам... Просто не знам...

Ако не беше това задължително плуване, щях да го пусна чак 3-4 клас, като порасне малко...

Не знам какво да правя, разболях го...

# 136
Лус сега го излекувай и после го пускай пак.За да може да се кали.После на училище ще ти е по-лесно.

# 137
  • при късмета
Привет
Добре дошла на Стевелина   bouquet
Славче браво на детето, весело лято му пожелавам
Лус и аз съм на мнението на Вио, не бих го насилвала. Как така в училище ще е задължително и няма да се съобразят с това, че детето има страх от вода.Ако трябва ще му вземеш бележка от психолог. Ако насилват човек да прави нещо от което има голям страх е по-вероятно да стане по-лошо отколкото да го превъзмогне, доказано е(от психолози и чисто статистически). Превъзмогването на страхове става бавно и с професионална помощ, а не щото хрумнало на директора да си запълва времето на басейна в училище.
Моя малкия го е страх от кучета, наплаши се като го ухапа едно и то домашно.Понякога иска да погали някое и питам стопанина дали може, виждам го че иска, но в момента в който кучето мръдне или той се доближи прекалено чисто инстинктивно се дърпа или тръгва да бяга.И да го насилвам няма да преодолее страха си, той си идва от вътре или трябва да го направи сам, когато е готов.
Свърши ми почивката, дребния стана.
Хубав следобед на всички, като ме освободи шефа ще ви нагледам

# 138
  • София
То е хубаво, ама като видят снимките от морето във фейса - най-големия клюкар... Няма как да не влезе в морето..., в малкия басейн...

Мама-коко и ние сме така с кучетата, на 4 годинки, като се уплашил, не говореше 1 седмица, после се заекеваше, той и сега като се развълнува малко така говори заекващо, разтегнато... И още кофти, че не може да играе гоненица, като го гонят децата в първите секунди е весел, а после ставя уплашен, обезумял, плаче, направо се тресе...

Аз затова питах, ако знае някой от вас за жена, която лее куршум...

# 139
  • Бургас
Луси,не го насилвай!
Тренирала съм години плуване,стигнах и до Спортното,но се отказах и знам,че с принуда плувец не се става.Нека сам покаже кога е готов,а за училище ще измислиш нещо.

Фортунка,излязоха ли вашите?

Марче,ти ме разби с този щут! Joy

# 140
  • Талант на 2012,2013 г.
И...здравейте с днешна дата. Марче, Марче що ритА вратата? Сега ще те болиии да му се не види... #Cussing out Hug

Чета ви, но за сега толкоз.

# 141
  • при късмета
Мари  Hug Heart Eyes
Луси хич не мога да помогна с тези с леенето.
Моя с деца се гони, даже му е любимо.Беше на 2 г. кучето като го ухапа. Не го е гонило, даже собственика го хвана, че го беше пуснал от каишката и го извика за да го погали детето. ooooh! После ми вика " то и моите внуци хапе "  ooooh! Като знае, защо вика няма проблем, бяхме попитали, детето не е пипало кучето без позволение. Мъжа ми още го дебне да го срешне  Mr. Green

# 142
  • София
И моята малката я е страх от басейни, от плуване...не насилвам. На морето няма грижи- слага на ръцете онези надуваеми работи, дето не знам как се наричат и въобще не излиза с часове. обаче без тях- абсурд!
И от кучета я е страх, ама толкова много, че нямам думи. Откакто си взехме кучегон се поуспокои, но от домашни големи кучета изпитва ужас.

Благодаря ви за утешенията по повод моите перипетии със социалните. Мария27, то аз не ходя заради детските, детски за малката не взимам, щото сме "богати" , не ми се полагат. Но нали голямата е със сериозни увреждания, получавам една немалка сума от социалните , с която покривам скъпото и училище и терапии...много ми е обидно и мъчно още. А утре пак ще ходя , за да занеса документите, които вчера ми поискаха и заради които стана цялата суетня. И то едни документи...че детето ходи на логопед! Ще ми отпускат по 13 лв месечно за тази цел Whistling Crazy, то на смях ме избива....всичките и терапии и училище струват над 600лв месечно....но това е друга тема, да е жив и  здрав тати да работи, че иначе не знам!

# 143
  • Бургас
Валенце,направо кипнах като четох поста! Sick
Що за хора без сърца има по тези учережднения? #Cussing out
Тъпата кифла не трябва да и се размине!Подай оплакване!
Ох,пак се ядосах!

# 144
  • Талант на 2012,2013 г.
Много се замислям...Валенце какво представляваше визуално таз кифла?!?

Имах навремето"приятелка", която точно там работеше... Дали пък не е била тя... Rolling Eyes  

# 145
  • София
Ми...към 50 годишна, доста слаба, с къса коса, една такава сбръчкана и грозна Mr. Green.

Славче, аз съм от хората, дето нямат угризения да подават оплаквания и съм го правила. Обаче вчера не знам какво ми стана, разбираш ли, какво оплакване, аз заглавието не можех да си кажа, то не бе треперене и хълцане, не можех да спра, излязох и по пътя още плачех. А такива оплаквания се правят на момента, сега и да ида какво да кажа- абе оня ден една кака тука ме обиди....много съм тъпа, мнго. Само през сълзи успх да и кажа, че не е права да се държи така с хората. А още по-унизителното е, че имаше две колежки при нея и един колега, никой нищо не каза или не направи, напротив, седяха и гледаха сеир.

# 146
Славче, излязоха - 5,60 по БЕЛ и малко си намалява оценката по биология.  Sad Каквото-такова. Не трябваше да избира биология, че и` трябва, но послушахме учителката. А детето си имаше предчувствие, че не трябва да се явява по този предмет. Мъчно ми е, че и аз се съгласих. Сега ме стяга главата.  Sad Дано на следващите изпити да има късмет.  Praynig

Валенцето, разбирам те.  Hug И на мен ми се случи нещо подобно преди три години. Успокой се, но все пак подай оплакване.  Hug

# 147
  • UK
Здравейте
тъжна съм, утре сутрин се изпращаме Cry Rolling Eyes и много ми се гади Sick особено е зле  положението вечер Crazy ей по това време
Sick

# 148
Валенце не се ядосвай, не си ти тъпата - те не са хора....Би трябвало онази да е разтроена,защото след като няма подход към хората изобщо не и е мястото там...   ooooh! И изобщо не си тъпа.... В нашата държава ако си внимателен, любезен, състрадателен явно не си нормален... Hug
Аз пък съм толкова крива днес...всичко ме дразни безумно...като започнем с детето  Sad Не искам вече да си стоя в къщи  Embarassed
ооо коконче виж в нета какво пише за гаденето  Hug

# 149
Коконче,върна ме в спомените,когато моя мъж трябваше да ходи в Испания.Цял ден и цяла нощ бяхме заедно,и като замина що сълзи изревах..ама тогава беше друго,бяхме в началото на връзката ни,а сега ако замине няма да рева чак толкоз (пак ще ми е гадно де) ама няма да рева Peace Марче,мерси,че ми отговори,тогава ще се надявам да са и добри изследванията.

Общи условия

Активация на акаунт