Евтините неща, от които сме доволни - 18

• 71 178
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Да похваля скраба за тяло на Била с марка My body,частиците са малко по-груби, но на мен така ми харесват.После кожата става много мекичка.

# 136
Да похваля скраба за тяло на Била с марка My body,частиците са малко по-груби, но на мен така ми харесват.После кожата става много мекичка.
Още 1 глас за него,аз ползвам морската сол с Океански аромат  Peace

# 137
Адски доволна съм от триците на 'Христина' със седеф, не очаквах такива резултати. След като си свърша продуктите на Гарниер и Нивея ще позлвам тях с домашен ексфолиант. Heart Eyes

# 138
  • Стара Загора
Адски доволна съм от триците на 'Христина' със седеф, не очаквах такива резултати.

За какъв ефект говориш? И аз имам трици на Христина, но оризови, като ходиих да си купувам нямаше седефени (а аз тях търсех). Добре ексфолират. Понякога ги използвам и за тяло. Но за мен не стават за ежедневна употреба, както пише в сайта, все пак не е хубаво всеки ден да се екфолира лицето.

# 139
Заглаждат чудесно кожата, почистват много добре, като качество/цена са перфектни.
За тяло използвам домашен ексфолиант, защото си позволявам да хабя повечко Mr. Green

# 140
  • Стара Загора
Аз триците не ги пестя, заото въобще не са скъпи, аз си ги взех за около 2.30лв. Като ги използвам и за тялото ще свършат оризовите по-бързо и ще си купя седефените  Simple Smile

# 141
Моите са 3 и 30, в сайта са 4 лева. Mr. Green

# 142
Тези неща ползвам абсолютно всеки ден и съм страшно доволен от тях !  Heart Eyes
Скрит текст:

# 143
  • Бургас
И аз ползвам седефените трици, но май ще ги спирам. Харесва ми мекотата и чистотата на лицето след тях, но кожата ми е чувствителна и беличка и след тях съм като домат  Embarassed  много груби ми се струват...

# 144
И аз ползвам седефените трици, но май ще ги спирам. Харесва ми мекотата и чистотата на лицето след тях, но кожата ми е чувствителна и беличка и след тях съм като домат  Embarassed  много груби ми се струват...
На сайта на Христина има и трици за чувствителна кожа Peace

# 145
  • Бургас
На сайта на Христина има и трици за чувствителна кожа Peace
мерси   bouquet

# 146
  • София

Ти явно повече натсикаш. Аз много ги харесвам. Simple Smile

# 147
Продуктите на Христина има ли ги в някой магазин в София?  Thinking
Аз ползвам този скраб на St Ives вече от година, но напоследък ми е груб:
Скрит текст:

# 148
  • Варна
Доволна съм от този продукт: http://beautycosmetic.biz/felce-azzurra-talk-tyalo-150g-p-8029.html. Използвам го предимно лятото и ми действа добре против изпотяване  Peace

Скрит текст:
Къде във Варна мога да намеря козметика Христина. Имам нужда от такива трици, но не съм виждала никъде?

# 149
  • София
Продуктите на Христина има ли ги в някой магазин в София?  Thinking
Аз ползвам този скраб на St Ives вече от година, но напоследък ми е груб:
Скрит текст:

В София имат фирмени магазини.Не знам точно къде се намират. Мисля, че единия магазин е в една от пресечките на "Витоша". В един от Мол-овете имат магазин, но цените са по-високи.
Моите трици ги купих от една малка аптека на "Пиротска", на 20 м. преди "Хр. Ботев" за около 2 лв.

Общи условия

Активация на акаунт