Евтините неща, от които сме доволни - 18

• 71 186
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
mariel444e

Скрит текст:
Дрогерията по пътя от Чаталджа към Червения площад, където са магазинчетата със стълбичките.

# 151

В София имат фирмени магазини.Не знам точно къде се намират. Мисля, че единия магазин е в една от пресечките на "Витоша". В един от Мол-овете имат магазин, но цените са по-високи.
Моите трици ги купих от една малка аптека на "Пиротска", на 20 м. преди "Хр. Ботев" за около 2 лв.
Hug

# 152
  • Варна
mariel444e

Скрит текст:
Дрогерията по пътя от Чаталджа към Червения площад, където са магазинчетата със стълбичките.
  bouquet

# 153
Тези евтини неща ползвам абсолютно всеки ден и съм страшно доволен от тях !  Heart Eyes
Скрит текст:

# 154
  • София
За пореден път си купих зеления лакочистител на "Lilly" и 2 вида капсули със серум за лице на Balea и едни капсулки за очи - пак на Balea. Много съм доволна от тези продукти! Simple Smile

# 155
Здравейте, днес бях в ДМ и разгледах новите промоции. Загледах се за един промопакет на Нивеа мляко за тяло http://www.en.nivea-me.com/products/Body-Care/Nourishing-Body-Lo … or-extra-dry-skin и душ-гела http://www.nivea.bg/products/bath-care/creme-soft/Creme-Soft-Cream-Shower. Някой доволен, някакви отзиви?

# 156
С малко закъснение давам отзивив за бронзиращият лосион за тяло на Балеа: за 4 намазвания (2 пъти чист и 2 пъти смесен с обикновен лосион за тяло) се сдобих с лек и приятен тен, нооооооо ми се наложи да понамаля използването на тоник за лице, защото ми сваля тена  Grinning и сега избледнях, щото за 6 дена ми се събраха 3 изпита и гледах да се наспя и нямах време да го чакам да попие (30-40мин при мен), но при къпане не съм станала на петна, нито хавлията за баня или пижамката са ми изцапани.
Днес си взех бронзант на Алверде, и си го смесих с лосиона за тяло, някой да има отзиви за него??
P.S. Взех си мини опаковка измиващ гел за лице на Балеа от тези, които са до касите в нещо като кошнички, син на цвят и съм много доволна, не ми опъва кожата както този на Билка с краставица и пъпеш.

Може ли снимка на бронзиращият лосион за тяло на Балеа?

# 157
Този, който аз имам, изглежда така:
Скрит текст:

Само да кажа, че ролката на Мичъм и боите на ММ бюти ги има и в Карфур (в мола на България). Може и да известен факт, но за мен си беше откритие  Laughing Имаше и доста продукти на Елеа.

Аз съм доволна от ББ крема на Гарние за мазна кожа:
Скрит текст:
Справя се добре с Т-зоната, без пудра при това, единтсвеният му недостатък е, че го има само във вариант "светъл" и "медиум". Аз за да не рискувам си взех светлия и за сега е Ок, но лятото ще трябва да го смесвам с някой по-тъмен фдт.

# 158
Здравейте,искам да попитам дали някой от вас е ползвал шампоаните на милва и ако може да сподели мнение ,благодаря предварително Simple Smile

# 159
  • Deutschland
Отзиви за анти целулитният гел на Биотен?

# 160
  • Сливен
на Милва ползвах шампоан преди няколко години,с хума и катранен правеше  ми много твърда косата и не ми харесваше,освен това хумата сваля боята за коса

# 161
Здравейте,искам да попитам дали някой от вас е ползвал шампоаните на милва и ако може да сподели мнение ,благодаря предварително Simple Smile

Аз съм ползвала 2 вида мисля - с хума и с хинин. Въобще не ми харесаха. Лигава консистенция като сопол, евтин вид и ми правеха косата ужасна. Но пък имам и познати, които са доволни. Не са скъпи, така че и да не ти харесат, няма да изгубиш много, ако си купиш да пробваш.

# 162
  • Пловдив
Здравейте, препоръчайте ми крем за лице (дневен и нощен) на Балеа за комбинирана кожа. Искам да го смеся с масло от арган.

# 163
Да ,казаха ми ,че са около 2-3 лев и момичето ,които ми го каза сподели ,че от както го ползва косата и е станала бляскава и здрава.Най-вероятно ще си го купя и ще пробвам.Накрая ще се откажа от шампоаните и ще да почна да я мия с яйце Grinning

# 164
Може ли някой да каже какъв антицелулитен крем да си взема? Както и такъв за стягане на бюста. Против стрии? Леокрема? Евелин? Дева? Арома? Или някакъв друг?

Общи условия

Активация на акаунт