Евтините неща, от които сме доволни - 18

• 71 313
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Bukuto0o картинката е линк към аптека - 5.7лв. струва там. Аз също го взех на подобна цена. Количеството на крема е голямо и се ползва много дълго време.

# 226
  • Бургас
Мерси, трябва да си го поръчам, защото не съм от Варна.

# 227
  • Бургас
Много съм доволна от крема за тяло с роза на "Мишел". Ухае прекрасно, попива много бързо и омекотява кожата.
Не намерих снимка точно на този с розата, но е от същата серия като този:
https://www.google.bg/search?q=Mishel+%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC+% … 53D77%3B230%3B240

# 228
  • Варна
Мерси, трябва да си го поръчам, защото не съм от Варна.
Попитай в някоя аптека, аз от обикновена аптека си го купих  Peace .

# 229
  • Перник
Какъв крем с невен ще ми препоръчате ?

https://www.google.bg/search?q=arome+neven&oe=utf-8&aq=t … tml%3B1600%3B1200
Не знам дали знаеш, но обикновено кремовете с невен са изключително мазни. Този не е изключение, казвам го, защото аз не знаех, когато го купих и го подарих  Mr. Green

препоръчаха ми за заздравяване на рани, няма да го ползвам за лице Simple Smile

Ооо, в такъв случай те съветвам да не ползваш купен, а да си направиш сама от свинска мас, невен и малко ванилия, тъй като мирише умопомрачително гадно   Mr. Green  Звучи гадно, но ми е препоръчано от лекар за лекуване на белези и рани  Peace

Майка ми го прави този крем много помага  Peace

Много добре звучи да си го направя, но няма от къде да намеря свинска мас  Embarassed

Купуваш сланина от магазин за месо, топиш я и готово  Simple Smile И не мирише чак толкова гадно в готов вид домашния крем, но наистина помага - и за рани, и за изгорено, разширени вени, напукани пети...  Peace

# 230
  • Бургас

Купуваш сланина от магазин за месо, топиш я и готово  Simple Smile И не мирише чак толкова гадно в готов вид домашния крем, но наистина помага - и за рани, и за изгорено, разширени вени, напукани пети...  Peace

Мерси, Ще го имам в предвид как става Wink днес ще потърся готовия на Абофарма. Предполагам че домашния ще е много по-хубав, но съм на 24г и ми е рано да се занимавам с такива процедури  Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 11:38 от bubanka

# 231
  • Пловдив
Здравейте, да попитам невенът как се обработва, за да се смеси със свинкста мас? Трябва да набера цветове от невен, да ги изсуша и нарежа ли?

# 232
  • Пловдив
Себорал форте НЕ помага, но не пречи да опитате
И на мен не помогна.Упорито го пробвах,но нямаше никакъв ефект.

# 233
  • В един копнеж!
http://www.ivis.bg/garnier/?from=144

На Гарниер  ВВ кремовете са намалени, както и други глезотии и от други марки.

# 234
Здравейте, да попитам невенът как се обработва, за да се смеси със свинкста мас? Трябва да набера цветове от невен, да ги изсуша и нарежа ли?

Баба ми "запържваше" нарязаните цветове в маста, после прецеждаше, докато е топло и наливаше в подходяща кутийка. Съхранява се в хладилника. Може би има някакви по-точни рецепти в нета.

# 235

Баба ми "запържваше" нарязаните цветове в маста, после прецеждаше, докато е топло и наливаше в подходяща кутийка. Съхранява се в хладилника. Може би има някакви по-точни рецепти в нета.
Това е рецептата, да, съвсем простичка е. Цвят от невен изсушен може да се купи от всяка аптека. Както и във всяка аптека могат да предложат поне 3-4 вида мазило с невен.

# 236
Балсам за коса с масла от арган и маслина от тази серия/не мога да намеря в нета снимка на самия балсам Rolling Eyes. Струва 2,70, от магазин за левче го взех. Картинката е същата като на крема от снимката. Без парабени е и мирише много хубаво, а косата ми става  мека, без да е сплескана.
Скрит текст:

# 237
Бубче, изглежда точно като шампоана, който преди време бях похвалила в темата и момичетата ми бяха помогнали да му намеря снимка в нета. Kaзва се Аrganic by Maria Gan, Aриес козметикс. Peace Кремът го подарих на майка ми, който си показала - страхотен е просто, влюбена е в него.

# 238
Да, същата марка е, имаше и шампоан, да.  Grinning
И аз под това име търсих, но излиза само кремът. Rolling Eyes

# 239
Себорал форте НЕ помага, но не пречи да опитате

Тези неща са индивидуални....

Аз съм доволна от SELSUN, примерно... има 3 вида, за различните типове коса. Продава се в аптеките.
Икономичен е, купувам го и го ползвам само когато ми се появи пърхут... за 1-2 измивания се справя... после пак си минавам на моя шампоан.
Права си, че е индивидуално, затова пишем кой от какво е или не е доволен
Аз и от Selsun не съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт