Евтините неща, от които сме доволни - 18

• 71 178
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Да похваля антибактериалния гел за ръце на Бочко (до сега на по-хубав такъв не съм случвала).

# 121
  • София

Тази маска може ли да се намери в магазината мрежа или аптеките или само по интернет се поръчва? Simple Smile

# 122
  • София
Някой да има впечатления от избелващия крем на Биотрейд - Мелабел ?
Аз не съм доволна. Ползвах го тъпо и упорито три зими /от късна есен до ранна пролет/ без абсолютно никакъв резултат. Иначе ако има някоя излязла пъпчица, много бързо завяхва от него.
Ако ще го пробваш, имай предвид, че трябва да се маже много внимателно - на тънък и равномерен слой, защото в противен случай кожата изгаря.  Peace

Благодаря за отзива  Hug
Поръчах вече Мелабел Форте - да го видим.

Въобще, ако някой има добри отзиви за избелващ пигментации крем - ще съм му благодарна да сподели?

Имаше един на Боди Ди, който беше хвален - но предпочетох Мелабел.

Hug Дано при теб да действа. Аз каквото и да съм ползвала, все удрям на камък - и от билков /грийн/ пилинг нямаше резултат. Но то много зависи от какво са петната - дали са слънчеви пигментации, следродилни, старчески или в резултат на някакво заболяване...
Между другото, имам един останал крем Airol с 0.05% третиноин /това е форма на вит. А/, който не възнамерявам да ползвам, защото измазах почти две тубички отново без резултат. Чисто нов е, тубичката отпред е затворена като боя за коса - не е със залепено фолио, а преграда от сплавта на тубата и трябва да се пробие, за да се ползва. Но годността му е до 10.2013 г. Кремът е на принципа на излющване на кожата. Ако искаш да го пробваш - твой е, само драсни на ЛС да се разберем кога и къде да се видим да ти го дам.  Peace

# 123

Тази маска може ли да се намери в магазината мрежа или аптеките или само по интернет се поръчва? Simple Smile
Мисля че ги има във всяко квартално магазинче за козметика и парфюмерия.   bouquet

# 124
  • Варна
Вчeра си вдех този тоник на Elea. От 2 пъти ползване не мога да съставя обективна оценка, но общо взето ми хареса. Мирише на плажно мляко.  Simple Smile За мен е по-важно, че не съдържа алкохол.
Скрит текст:

Търсих си и дневен крем за лице с SPF фактор и държах да е български. След дълго изучаване в Елитис, се спрях на този крем на Регал. Много ми хареса как е опакован, има даже пластмасова лъжичка в кутийката - да се взема нужното количестов крем с нея, а не да се бърка с пръсти, но хич не съм свикнала с този цивилизован метод.  Laughing
Скрит текст:

# 125
Онзи ден си купих този душ-гел на плвдивската фирма Ивко3 - 500 мл за 1.20 лв.
Странното, че на етикета пише хем Hair care, хем Shower gel, пък в сайта си го дават като шампоан.  Confused
Заявените плодови аромати не се усещат, но поне не видях дълъг списък със съставки, по-малко са от 10, няма и парабени. Прави обилна пяна, за тези пари върши работа.
направо не ми го побира акъла какво има в този шампоан или каквото е там - половин литър за 1.20?!? щото в тия пари трябва да има и опаковка, и транспорт, и заплати, и печалба... Rolling Eyes

Преди години майка ми беше управител на магазин за козметика. Редовно зареждаше от тази фирма, и за вкъщи сме купували и шампоани и душ-гелове и тн. Даже и голяма част от студентството си изкарах с тях! Peace Качеството беше на ниво, сега не мога да кажа. Hug

# 126
  • София
+ за хидр. крем за лице на Биотен Peace

# 127
Много съм доволна от ефекта на тоалетните трици - досега не съм ползвала, но след употребата им лицето ми стана много гладко, даже черните точки се позатриха Simple Smile Като консистенция са грубички, затова мисля да ги ползвам не по-често от веднъж на две седмици.
Използвах трици с брашно от бадемови черупки, купих ги за 1,60 лв.
Скрит текст:

# 128
  • на кого му пука
Здравейте Wink Сетих се за още нещо,от което съм доволен-
Скрит текст:
Това е почистващия двуфазен лосион за очи и устни на Лореал;наистина почиства и не щипе,но знам че е за грим,не само за замърсявания;аз искам да попитам дали е проблем да си чистя очите и устните с него,да не би да е силен и след време да се появят някакви проблеми?Някой има ли отзиви,и вие от какво сте доволни за почистване на очи и устни?

Това е за почистване на грим.За почистване от замърсявания се насочи към тоник,измиващ гел или пяна,в зависимост от типа кожа.Аз лично в момента ползвам измиващата пяна на Елеа /розовата/ и съм много доволна.Цена около 6лв.Друго ,за което се сещам и съм доволна е почистващ тоник от серията Clearskin на Avon.Около 5лв.
 Момичетата ще ти дадат и други варианти.

# 129
Привет. Преди бях в тази тема, после и изгубих дирите..

Да кажа, че от кремът Елея, матиращ,със здравец върху опаковката, ми излизат пъпки и ми люти на очите.. Sad

Рядко ми излизат пъпки от даден крем. А иначе и от биотена ми люти на очите и сълзят. Изглежда очите ми са чувствителни...

Иначе ползвам хума на талодерма  и съм доволна

# 130
Измиващ гел-ексфолиант на Елеа с флорална вода от Здравец
Скрит текст:

На живо е прозрачен гел със сини сферички, които са разтварят при допир  Crazy Взех си го за 4лв и някакви стотинки (10, 20), ползвам го от 3 месеца и съм много доволна. Аз имам проблеми с акнето, преди цикъл най-вече ми се появяват пъпки, но кожата ми на места е суха и явно ми е трябвал някой не чак толкова агресивен продукт  Peace

# 131
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Привет. Преди бях в тази тема, после и изгубих дирите..

Да кажа, че от кремът Елея, матиращ,със здравец върху опаковката, ми излизат пъпки и ми люти на очите.. Sad

Рядко ми излизат пъпки от даден крем. А иначе и от биотена ми люти на очите и сълзят. Изглежда очите ми са чувствителни...

Иначе ползвам хума на талодерма  и съм доволна

За зоната около очите е много нежна. За нея се използва околоочен крем без значение от възрастта.Същото е и с почистващите продукти.Не случайно на повечето от тях пише да се избягва зоната около очите.

# 132
Измиващ гел-ексфолиант на Елеа с флорална вода от Здравец
Скрит текст:

На живо е прозрачен гел със сини сферички, които са разтварят при допир  Crazy Взех си го за 4лв и някакви стотинки (10, 20), ползвам го от 3 месеца и съм много доволна. Аз имам проблеми с акнето, преди цикъл най-вече ми се появяват пъпки, но кожата ми на места е суха и явно ми е трябвал някой не чак толкова агресивен продукт  Peace

Къде може да си намеря козметика ЕЛЕА,в София ?  newsm78

# 133
Би трябвало във всяка аптека  Wink

# 134
С малко закъснение давам отзивив за бронзиращият лосион за тяло на Балеа: за 4 намазвания (2 пъти чист и 2 пъти смесен с обикновен лосион за тяло) се сдобих с лек и приятен тен, нооооооо ми се наложи да понамаля използването на тоник за лице, защото ми сваля тена  Grinning и сега избледнях, щото за 6 дена ми се събраха 3 изпита и гледах да се наспя и нямах време да го чакам да попие (30-40мин при мен), но при къпане не съм станала на петна, нито хавлията за баня или пижамката са ми изцапани.
Днес си взех бронзант на Алверде, и си го смесих с лосиона за тяло, някой да има отзиви за него??
P.S. Взех си мини опаковка измиващ гел за лице на Балеа от тези, които са до касите в нещо като кошнички, син на цвят и съм много доволна, не ми опъва кожата както този на Билка с краставица и пъпеш.

Общи условия

Активация на акаунт