Евтините неща, от които сме доволни - 18

• 71 302
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • София

Ох, ами не знам на всеки се отразява по различен начин,но аз лично си ги слагам и на суха коса сутрин преди да изляза ( не само на мокра), ти на мокра ли ги слагаш само? Rolling Eyes

И на мокра ги слагам, и на суха, и все същото нищо.  Laughing Но пък всички сме наясно, че различните продукти действат различно на всички, нали затова питаме и споделяме мнения в темата - за да може всеки да открие "своите" продукти.   bouquet

# 196
  • На погрешната планета
Да похваля лосиона на Бочко против насекоми. Втори ден се пръскам с него и още нищо не ме е ухапало. Много съм доволна Grinning!

# 197
http://www.google.bg/search?q=%D0%BB%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BE%D0% … .html%3B328%3B485

Ето това е лосионът с бронзиращ ефект на Балеа. Влизам да похваля крема за ръце на Avon Naturals със ягода. Мирише разкошно, ръцете са ми мекички с него и на сутринта дори след като вече съм си измила лицето, зъбите, минала съм с тоник и крем, пак усещам аромата на този крем  Heart Eyes

# 198
Ето това е лосионът с бронзиращ ефект на Балеа.
А зацапва ли дрехите? Ползвала съм подобни лосиони на други марки и резултатът е оцветяване на дрехите  Sad

# 199
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
А зацапва ли дрехите? Ползвала съм подобни лосиони на други марки и резултатът е оцветяване на дрехите  Sad

При мен не зацапваше.

# 200

При мен не зацапваше.
Благодаря, и аз ще си го купя тогава  bouquet
Иначе през лятото обичам да ползвам този блестящ лосион за след слънце на AVON:
Скрит текст:

# 201
  • София
Купих си на промоция от Кауфланд тези кристали на Виктория Бюти
Скрит текст:

Бяха 4 различни вида, чудих се кои да взема, накрая взех от тези с ленено семе. Някой ползвал ли ги е?

Течните кристали за коса се ползват най-вече за крайщата на косата, за да не се оплита и са много хубави за дълга коса. Не пречи да се нанасят и на цялата коса, но предназначението е за краищата. Simple Smile

# 202
  • Варна
Купих си на промоция от Кауфланд тези кристали на Виктория Бюти
Скрит текст:

Бяха 4 различни вида, чудих се кои да взема, накрая взех от тези с ленено семе. Някой ползвал ли ги е?

Течните кристали за коса се ползват най-вече за крайщата на косата, за да не се оплита и са много хубави за дълга коса. Не пречи да се нанасят и на цялата коса, но предназначението е за краищата. Simple Smile

Само в краищата слагам, да. Тъй като съм от 2 дни с дълго каре, а косата ми е чуплива, се налага да укротявам стърчащите кичури.
Други съвети за продукти по поддържане на подобен тип прическа, освен с кристали?

# 203
Други съвети за продукти по поддържане на подобен тип прическа, освен с кристали?
Може би лек обем в корените, но с какъв продукт не знам. Преди време попитах с какво да постигна обем в корените, но никой не ми отговори, може би някаква пяна за коса newsm78

# 204
  • Бургас
Какъв крем с невен ще ми препоръчате ?

# 205
  • Велико Търново
Bibi85,за обем в корените ползвам спрей за обем,но не влиза в темата  за евтините неща Wink Доволна съм от такъв на Филип Кингсли и Лореал проф.;преди време купих на Джон Фрида от ДМ,но ми правеше косата клечкава и лепкава  Confused

# 206
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
За обем ползвам пяна на Wella и сешоар.

Моята коса се омазняваше също от всякакъв вид кристали, нищо че ги слагах само в краищата. Сега съм много доволна от серума на Avon.Тествам и този с арган, но за него ще дам мнение по-нататък.

# 207
Не съм цапала дрехи, защото го оставях да попие, но отнемаше около половин час  Naughty

# 208
Здравейте, виждам,че в списъка има слънцезащитното кремче за лице на Кокона. Рових се доста из старите теми, за да открия мнение, но не можах и реших направо да си питам Simple Smile
Кремът защитава ли добре кожата, подходящ ли е за употреба под пудра? Каква е носистенцията му? Остава ли бели следи по лицето или попива нормално ? Simple Smile

# 209
Какъв крем с невен ще ми препоръчате ?

https://www.google.bg/search?q=arome+neven&oe=utf-8&aq=t … tml%3B1600%3B1200
Не знам дали знаеш, но обикновено кремовете с невен са изключително мазни. Този не е изключение, казвам го, защото аз не знаех, когато го купих и го подарих  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт