Евтините неща, от които сме доволни - 18

• 71 226
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Записвам се в тази хубава тема с това:

Взех го, защото нямаше Нивеа, но тези се оказаха даже по-хубави  Peace
ОООО тези и аз ги имам,многооооо добри! Peace

+1! Вече месец ги ползвам, мноооого съм доволна. Имат и маска за лице, един брой е 1,85лв, вечерта се нанася и се спи цяла нощ с нея и сутринта се измива. Маската е за цялостно почистване на лицето, срещу петна, пъпки и тн. Но ги намирам само в една парфюмерия в нашия град.

# 421
Момичета, а как се процедира с тези капсулки? Какво е съдържанието им?

# 422
Здравейте, хваля един супер евтин антицелулитен крем на евтерпа
Скрит текст:
Ползвам от месец, има леко подобрение върху целулита, кожата на краката ми се изглади ... За цена от 1,20 е перфектен.
Запис!

# 423
  • Deutschland
Супер доволна от тоалетно мляко Дева с лайка. Омекотява кожата, прави я много нежна.

Скрит текст:

# 424
Мисля, че това почистващо мляко беше изцяло химичен продукт. Много се дразня така като пишат лайка. Само мирише на лайка няма и грам екстракт дори. Би ли погледнала на гърба на опаковката черна лента ли има в горния край? Благодаря, не казвам, че не е добро, а че масово подвеждат хората Peace

# 425
  • Перник
Мисля, че това почистващо мляко беше изцяло химичен продукт. Много се дразня така като пишат лайка. Само мирише на лайка няма и грам екстракт дори. Би ли погледнала на гърба на опаковката черна лента ли има в горния край? Благодаря, не казвам, че не е добро, а че масово подвеждат хората Peace

Това с черната лента е поредната градска легенда - цветът на лентата в горния край на опаковката няма нищо общо със съдържанието на продукта - това е ориентир за опаковащата машина къде трябва да затвори тубата, най-просто казано  Peace

И да се похваля, че най-после си купих пясъчен лак на Перфект - от нашата селска аптека срещу 3,85 лв.  Grinning

# 426
  • Sofia
Това с черната лента е поредната градска легенда - цветът на лентата в горния край на опаковката няма нищо общо със съдържанието на продукта - това е ориентир за опаковащата машина къде трябва да затвори тубата, най-просто казано  Peace

Потвърждавам от абсолютно първа ръка  Peace Има връзка единствено с броя цветове за печат (дали е черна, зелена, лилава и т.н.) и е фотомаркер за опаковачната машина.  Градска легенда, при това от по-странните  Grinning

# 427
Цитат
изцяло химичен продукт

Химичен или не, при боравенето с него нямах никакви дразнения, докато с млеката на Лореал има. Химикалите си ги има навсякъде.

# 428

Лентата наистина няма значение, но аз съм разглеждала състава и наистина е изцяло химичен продукт. Бях се засилила да си го взимам, защото цената от 2-3 лв ми се видя примамлива, но като видях какво съдържа, го върнах веднага  Sick

# 429
Нямах намерение да споря, просто това знаех. Преди време си взех крема с уж какаово масло на Рубела. Четейки състава само гадна химия, без грам какаово масло ooooh!

# 430
  • Sofia
Нямах намерение да споря, просто това знаех. Преди време си взех крема с уж какаово масло на Рубела. Четейки състава само гадна химия, без грам какаово масло ooooh!

ooooh! Sad Добре де, няма ли санкции за такива неща? Човек не може да стане половин химик ей така просто  Tired

Извинете за спама, ама отскоро потънах в дебрите на натуралните неща и започвам да се отчайвам вече...

# 431
Ами, май няма. Честно казано, аз покрай форума започнах да чета по обстойно състава на козметиката, която купувам Peace

# 432
  • Deutschland
Отчаяхте ме  Sad Sad

# 433
  • София
Е, какво се отчайвате!
То баба ми е четяла етикетите едно време, като ме е къпала, или пък майка ми. Grinning
Излишно е да се абсолютизира!
А какво да кажем, че дрехите ни нямат УВА защита? Хм?! Сети ли се някой да се отчайва от това? ooooh!

Та.. по темата. Да похваля маската за лице на Йогурт ъф Бългерия!
За чистене не знам колко почиства, но успокоява кожата на лицето и я прави много мека и нежна след това. Отдавна не бях виждала кожата си в толкова добро състояние, особено след като я развалих доста и запуших доста пори покрай корейските ББ кремчета. Rolling Eyes
Та всякакви малки пъпчици забелязвам как заглъхват след тази маска.
А ...и няма да и чета съдържанието и, че да не се отчайвам. Joy Peace

# 434
  • Перник
Е, какво се отчайвате!
То баба ми е четяла етикетите едно време, като ме е къпала, или пък майка ми. Grinning
Излишно е да се абсолютизира!
А какво да кажем, че дрехите ни нямат УВА защита? Хм?! Сети ли се някой да се отчайва от това? ...
А ...и няма да и чета съдържанието и, че да не се отчайвам. Joy Peace

Едно време в кремовете за лице е имало живак... В пломбите от амалгама, които някои от нас все още имат също има живак... Пък сме оцелели. Наистина, твърде голямото количество информация, с което разполагаме в момента май не е 100 % полезно.  newsm78

И друг път сме го коментирали - ако един продукт е 100 % натурален, той няма да има срок на годност месеци или години, а дни.  Peace
И, според мен, цялата ни планета е толкова отровена и замърсена, че НЯМА "био" и "органик" продукти - това е поредната модна вълна. Мое лично мнение, с което не ангажирам никой  Peace

Общи условия

Активация на акаунт