Евтините неща, от които сме доволни - 18

• 71 210
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Къде в Русе мога да закупя матови сенки на golden rose , на щанда им в мола има ли от тях в наличност

# 466
за коя маска става въпрос, защото точно пилинг маска си търся.
на Хималая пилинг маската...
А коя от двете коментирани по-назад е пилинг, защото гледах, но не пише на опаковките, също в инструкциите за употреба пише да се отмие (и за двете)?

Двете коментирани по-назад са почистващи маски а не пилинг, ето това трябва да е пилинга http://bilki.bg/product/421/piling-krem-za-litse-himalaya-150-gr.html . Ако не е нека момичетата които дадоха отзиви за него да го покажат.

# 467
лято е Simple Smile споделете за хубави слънце защитни кремове и крем за след плаж Simple Smile

# 468
Да докладвам: днес ходих до Лили на Чаталджа и успях да си взема уреда за затопляне на кола маска на промоция, но нямаше никакви  патрончета , нито ленти. Списания има достатъчно, а след мен останаха  май само 2 или 3 уреда. Момичето , което продава каза, че ги разграбват като топъл хляб. Ще зареждат пак в петък ако някой се интересува.
В Бургас също няма нагреватели, а само патрони Confused

Утре и аз отивам в Лили в Пловдив да си купувам машинката + шоколадовия патрон. За да съм сигурна,че ще има налични като ида се обадих предварително по телефона и си запазих. Момичето по телефона беше много учтиво, записа ми името. Защо не пробвате така? В сайта на  Лили има телефони за контакт с магазините   bouquet

# 469
Точно това направих днес. Обадих се да попитам получиха ли и помолих да ми запазят, а след това минах да си го купя. Касиерката ми каза, че имали запазени, но и на стелажа имаше 5 машинки

# 470
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ето и прочутият лосион за под душа на Нивея:
http://beautifullsin.blogspot.com/2013/07/nivea-in-shower-body-lotion.html

# 471
  • Бургас
Пробвахте ли новата мицеларна вода на Лореал http://aptekadara.com/product/24715/voda-mitselarna-sublim-soft- … 200ml-loreal.html
Аз ползвам на Биодерма, но е почти свършила.

# 472
  • Стара Загора
И аз искам машинка за кола маска на промоция  Sad Другата седмица казаха, че ще им докарат списания, но кога точно не знам, а и може да има списания, а машинки не. Днес ходих пак до Lilly и нямаше машинки, онзи ден беше само една  Cry

Последна редакция: сб, 06 юли 2013, 14:58 от ❇Sisi_91❇

# 473
На талодерма розовата сякаш също е добра... Не помня съдържанието... Ще погледна довечера, че ми стана интересно

Проверих - нищо друго няма в състава освен розова вода.
ROSA DAMASCENA FLOWER WATER

# 474
Pозовите води на Рефан също са много добри - не знам съдържанието в детайли, но наистина са по-"истински" Peace

# 475
  • Deutschland

Ще се пробва. Това лято не намирам лосионите на Shelley  Rolling Eyes дали не са ги спрели?

# 476
  • Стара Загора
Аз днес си взех розовата вода на Кокона. В съдържанието и пише само ROSA DAMASCINA, AQUA.

Лосионите на Shelley съм ги виждала скоро в няколко магазина.

# 477
  • София
Днес си купих антибактериалния гле на Бочко за ръце. Имаше добри отзиви за него в този сайт. Напоследък поголямата част т деня и минава в движение и задълително трябва да имам добър почистващ продукт за ръцете. Simple Smile

# 478
Здравейте и от мен  Hug

Момичета, промоцията с машинките за кола маска свършила ли е вече и колко струва на промо цена? Днес отидох в Лили в The Mall специално затова, но момичето, което питах не знаеше нищо. Thinking

Имаше 4-5 машинки на цена от 20 лв.(това редовна цена ли е или на промоция) Взех си и бякаква брошурка/вестниче, в което обаче не намерих нищо за тези машинки.

Дано само не е свършила Praynig

# 479
  • Sofia
pantera666 ,пак ме вкара в разход!Твоят блог трябва да го чета след взимане на заплата Laughing Вече втори продукт купувам тази седмица покрай твоите писания, за които благодаря.Mr. Green
Много съм доволна от този крем " Бочко":
http://www.magazin-kozmetika.com/object.php?id=327
Купих си го случайно,  защото нямаше друга опция когато бях в провинцията и си бях забравила моя крем за лице. Прави кожата много мекичка и гладка.Направо не можах да повярвам. Продължавам да си го ползвам с кеф.

Общи условия

Активация на акаунт