В момента чета ... 19

• 44 452
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Започнах тази книга - Филипа Грегъри, Пленница на короната

Бях чела мнения за нея, че е много добра, наистина е страхотна!!!
Би ми се искало да кажа същото за Любов - Елиф Шафак, защото много се писа специално за нея, но не ме хваща и това е.

# 151
  • София
Да добавя и аз още една препоръка за книгата на Хенинг Манкел, много ми хареса, мила, преживяна и много тъжна
Препоръчвам също така тази:

Прочетох и тази от същата поредица,
забавна, различна, с хубави послания извън рамките на общоприетото.

Сега съм си приготвила "Неохотният фундаменталист"

# 152
В момента аз чета Любовникът на Маргьорит Дюрас.

Гледах филма преди няколко дни и ми направи много голямо впечатление ,затова започнах и книгата ,но до този момент нещо не ме хваща..а винаги съм харесвала книгите повече от техните филми..този път странна работа  Crazy И все пак в началото съм,няма да я зарязвам още  Simple Smile

# 153
И на мен филмът повече ми хареса от книгата  Peace

# 154
  • Варна
Започнах "Александрийски квартет". Странен начин на повествование има Лорънс Дърел. Ще видим как ще се развият нещата.
Очаквам и впечатления  от по-късен етап.
Не, няма да се получи между нас.
Авторът има изключително дразнещия навик на някои хора да пише за героите си без никаква преамбула. Наслагва твърде много объркана информация в няколко страници. Боже, едва 20стр успях да преборя и съм безкрайно раздразнена. Twisted Evil

Ще отложа за по-късен етап. Може би след години.
Аз все пак се напънах да я дочета. Не, не стана по-добро положението. Но пък си имам цялата тетралогия  Mr. Green

Започнах

Обещаващо начало, интригуващ език, ненатрапчив "британски" хумор.

# 155
Вчера наааай-после приключих с "Божествено зло' на Нора Робъртс. Накратко - първа моя среща с авторката, романа - като за свободното време, но нищо особено, обикновен трилър. Дори ми беше много предсказуем, с нищо не ме изненада, с нищо не ме впечатли. Краят беше тоооолкова елементарен, че чак се запитах защо си загубих времето. Определено няма място за сравнение между Н. Робъртс и М.Х.Кларк, с което една продавачка в книжарница ме зариби да си купя книжката на Робъртс.

Започнах Арчибалд Кронин "Северна светлина". Надявам се да ми хареса, както всичко, което съм прочела от Кронин до момента.

# 156
Започнах първа книга от новата поредица на Филипа Грегъри Peace

# 157
Аз прочетох "Жълтите очи на крокодилите" и сега започвам втората част.
Хареса ми. Grinning

# 158
Снощи започнах

# 159
  • Ямбол
Хареса ми. Grinning
А с мен нещо не се разбра и я зарязах.
Започнах "Черната мълния" на Джон Сол и ми харесва. Тъкмо да си оправя вкуса.

# 160

Интересно ще ми е да чуя дали някой,освен мен,харесва тази книга : )

# 161
Чудя се за книгата Скълдъгъри плезънт , някой чел ли я е ? В раздела за юноши е, тийнейджърска ли е или не толкова?

Тинейджърска е, но това не ми пречи и аз да я чета Simple Smile
До момента са излезли 6 книги от поредицата, ако решиш да я четеш почни от първата.
Като цяло последните книги са много по-интересни от първите, които са си доста детски.

# 162
Чудя се за книгата Скълдъгъри плезънт , някой чел ли я е ? В раздела за юноши е, тийнейджърска ли е или не толкова?

Тинейджърска е, но това не ми пречи и аз да я чета Simple Smile
До момента са излезли 6 книги от поредицата, ако решиш да я четеш почни от първата.
Като цяло последните книги са много по-интересни от първите, които са си доста детски.

Добре,мерси много.

# 163
Сега чета "Къпиново вино" на Джоан Харис, чела съм също "Шоколад" и "Бонбонени обувки" и май те ме грабнаха повече от тази.
Но засега върви Simple Smile след това ме чака "Да дойдеш на света" на Маргарет Мацантини. Това ще е първото нещо  на тази писателка, което ще чета.

# 164
  • Варна
Хареса ми. Grinning
А с мен нещо не се разбра и я зарязах.

И аз така. Много чиклитско ми прозвуча.

Общи условия

Активация на акаунт