Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 101~

• 35 738
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Пепиту много добре си решила ама валерианче ще трябва. Whistling

# 436
Габи,  Hug прекрасен е колажът ти. Heart Eyes
Пепи,  Hug ейй какъв готин клип обаче този младеж в него е още по-готин.   Mr. Green Crazy А пък авторката му за какво е написала на заглавието ''Sexy'', ние все едно не знаем?!  Laughing Heart Eyes
Галя е права, трябваше да ни донесеш  по едно валерианче, тук има момичета със слаби сърца. Laughing

Искам и аз на плаж.

# 437
  • Варненска клюкарка
Като ги гледам........ Joyдобре, че Хазал му нацели устните, че имаше опастност да му счупи носа или да му избие зъбите....... Rolling Eyesтака силно се залепи за него, че се впи като кърлеж в Чагитко...... Joyа той даже се и размляска като коте лочещо мляко наред с това, че си я целуваше както си му е реда......далеч от заложеното по сценарий май. newsm78

Че си беше и от засилване изпълнението и май първата секунда беше и на една височина с него....добре,че е здрав и силен и удържа на напора, иначе малката направо щеше да го отнесе от страст Heart Eyes Laughing пък уж ги било срам да я изиграят сцената,не че им личеше де, но представям си ако не ги беше...сладури  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Моите най любими моменти са в 46 и 47 серия- там бяха в някакво безвремие, отдадени изцяло един на друг, нямаше целувки, поне не и такива, но пък какви моменти и колко любов, какви диалози...както казах, сякаш времето беше спряло заради тях , за да са щастливи там двамата сами Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А онези идиоти семействата им тръгнали жалби да правят в полицията-децата им влюбени и се целуват, а те отвличане било:ooooh:

пп днес едва намирам време да се включа, но ви надничам често...привет на всички в темата и по балконЯ Hug Hug Hug
Калпазанинът на барикадите бил...браво, браво Grinning имал гражданска позиция значи!
Ех тези комшии...как я докараха до тук значиии Sick #Crazy

# 438
  • Под Сините камъни
Ами ето за хората със слаби сърца и за желаещите по горе  Mr. Green
Скрит текст:
И аз щях да пиша.Радвам се, че Чаги има гражданска позиция за протестите в Истанбул. Ето че и той е взел участие.

# 439
Габи, колажа и текста към него са един път.   bouquet
Рая,  55Беллора. 55
Пепи, доскоро имах първия сезон с дублаж, бих ти го пратила но го изтрих, защото не мога да понасям кофтите им дублажи(с изключение на дублирания глас на Зехра), да ми развалят удоволствието от гледането и слушането на истинските им гласове.

# 440
  • Още у мъглата ...
Айде и аз да ви поздравя с един клип

за раздвижване на кръвчицата  Mr. Green
Я да  попитам и аз.Сега видях,че имам първи сезон с Бг дъблаж от БТВ то ама ми започват от 39 епизод.Може ли някой ако има началните серии да ми ги прати.Няма значение какви са дали с дублаж ила със субове.Просто искам да си набавя целия първи сезон.

Леле, Пепи Hug,  на тръстиката сме бе жена, тоз Чагитко ми отвя мозъка #Crazy, ха сега, как да работя  Kissing Heart

И това в скрития текст не помага no tantrum

# 441
Пепи
Скрит текст:
виж в дата има го първи сезон с бг дублаж.  Peace

Хахаха секси,секси-колко да е секси  Laughing

И като заговорихме за секси още един клип  Mr. Green

# 442

Eй, сега вече прилича ли ви на него, като са го му изтипосали именцето отгоре ??!
 Whistling Whistling Grinning

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 16:11 от ivva

# 443
  • Още у мъглата ...
Габи, колажа и текста към него са един път.   bouquet
Рая,  55Беллора. 55
Пепи, доскоро имах първия сезон с дублаж, бих ти го пратила но го изтрих, защото не мога да понасям кофтите им дублажи(с изключение на дублирания глас на Зехра), да ми развалят удоволствието от гледането и слушането на истинските им гласове.

Наде, аз също чак се нервя като слушам дублажните гласове в епизодите на БТВ. Толкова не си пасват с характера на персонажите, с моментните чувства или реакции.
За да съм коректна, да кажа - дубльорите не са виновни, че са вкарани в тези образи, тезки актьори (дубльори) може иначе да са много добри, но просто не са за тези персонажи.

Аз епизодите по БТВ ги гледах, както вече веднъж казах, от уважение към сериала, но честно казано трудно усещах (или почти никак) същите тръпки, които ги има, когато си слушаш истинските гласове.
Макар че, отново за коректност, със сериала отпочнах точно от излъчванията по БТВ, до към годежа с Халил, е тогава вече нямах търпение и се хвърлих към турските епизоди, после намерих с гръцките субтитри, после и с бг мамма субтитри и ... по няколко пъти Laughing
Така че, имайки предвид колко зле влияят дубльорските гласове, щом, въпреки това, сериалът успя да ме зариби, значиии ... no comment направо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Езикът на тялото на двамата, това мисля, че успя да ме вкара в джаза #Crazy Two Hearts

Двата ми крачола са едни от примерите за ... езика на тялото, а в десния ... не само на тялото Laughing

# 444
  • По света и в нас.
Айде и аз да ви поздравя с един клип

за раздвижване на кръвчицата  Mr. Green
Я да  попитам и аз.Сега видях,че имам първи сезон с Бг дъблаж от БТВ то ама ми започват от 39 епизод.Може ли някой ако има началните серии да ми ги прати.Няма значение какви са дали с дублаж ила със субове.Просто искам да си набавя целия първи сезон.
Първо да кажа-Добър ден и успешна седмица.
Вчера търсих в датата и аз 42 епизод,че го имам на части (така и не го намерих) и видях че са качени от 1 епизод с бг аудио,така че опитай от там.

# 445
Добър ден Бибисита.
Ивва, не, не ми прилича на Чаги въпреки, че е посочен със стрелка. И аз я видях тази снимка във фейса, но пак не ми прилича на него ако, ще и с две стрелки да го посочват. Докато не го видя в лице, или поне в профил, тц....
Габи, сериала си го уважавам, даже много при това, но си го предпочитам със субове или на турски. Дори и да не разбирам езика а само заучени думи и фрази, в пъти повече ми въздейства интонацията на истинските им гласове според конкретните моменти, отколкото с дублаж Tiredи въобще не го следя по бтв.

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 16:20 от Neidjal

# 446
Добър ден Бибисита.
Ивва, не, не ми прилича на Чаги въпреки, че е посочен със стрелка. И аз я видях тази снимка във фейса, но пак не ми прилича на него ако, ще и с две стрелки да го посочват. Докато не го видя в лице, тц....

Той си е!  Peace Категорично!  Crossing Arms Crossing Arms Но като сте казали в лице, та в лице.....  Joy Joy А, дано се появи и такава снимка.  Peace

# 447
  • Още у мъглата ...
Че си беше и от засилване изпълнението и май първата секунда беше и на една височина с него....добре,че е здрав и силен и удържа на напора, иначе малката направо щеше да го отнесе от страст Heart Eyes Laughing пък уж ги било срам да я изиграят сцената,не че им личеше де, но представям си ако не ги беше...сладури  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Моите най любими моменти са в 46 и 47 серия- там бяха в някакво безвремие, отдадени изцяло един на друг, нямаше целувки, поне не и такива, но пък какви моменти и колко любов, какви диалози...както казах, сякаш времето беше спряло заради тях , за да са щастливи там двамата сами Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Белора Hug

Абе то уж Чаги казваше, че го е срам да изиграе по-секси сцена, ама и в 52 еп. хич не го видях да се притеснява и изчервява, даже сигурно малко му е било като дължина сцената Joy Joy

За 46 и 47 еп. - действително бяха чувствени, обичащи се, докосващи се, разговарящи нежно и там сякаш бях спокойна, че няма да им се случи нищо объркващо, както писа по назад Надето (че винаги когато ги видим щастливи, сме на тръни, че в следващия момент все нещо пак ще се случи), но за съжаление много за кратко или както по-долу

Heart Eyes

# 448
Добър ден Бибисита.
Ивва, не, не ми прилича на Чаги въпреки, че е посочен със стрелка. И аз я видях тази снимка във фейса, но пак не ми прилича на него ако, ще и с две стрелки да го посочват. Докато не го видя в лице, тц....

Той си е!  Peace Категорично!  Crossing Arms Crossing Arms Но като сте казали в лице, та в лице.....  Joy Joy А, дано се появи и такава снимка.  Peace
Е, щом си толкова категорична сигурно има защо, или се спотайваш и не казваш, Joy че си била редом с него на протеста, та затова твърдиш със сигурност, че е той.
Вие тука сте все с връзки, скрити портокалки сте. Laughing

# 449
Добър ден Бибисита.

Е, щом си толкова категорична сигурно има защо, или се спотайваш и не казваш, Joy че си била редом с него на протеста, та затова твърдиш със сигурност, че е той.
Вие тука сте все с връзки, скрити портокалки сте. Laughing

Ъхъъъ...
Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт