Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 101~

• 35 694
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
И аз ви оставям за малко Hug
Скрит текст:
Отивам да прибера челядта

# 481
 Габи, не знам за твоя крачол, но моите и двата направо цвърчат от  Фемирски феромони   Heart Eyestxtloves

# 482
Тази снимка не бях я виждала  newsm78

# 483
Опатках задачките и при вас!Привет на всички,които не съм засичала !  wavey
Габче, много хора бяха вкарани в джаза/като теб/от "езика на телата им"! smile3508,къз!  newsm10
Беллора,за айсти път ти казвам,ама като видя ника ти и знам,че ще е новинка,с която да си доставя панаир на душата!  smile3501Удоволствие е за мен да те чета!  love001
Ави, чок гюзел си,къз! thumbsup

# 484
  • София
Момичета,цял ден се ровя в тая Дата ама няма ги 40,41,42,43 оригиналните епизоди.До скоро ги имаше на 1-ва страница ама нали ги махнахте и сега нямат намиране... CryАко някой може да ми помогне с инфо  bouquet

# 485
Снежи Hugпонеже си питала Laughingтрябва да има серия днес Peace

И стига загрозява темата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 486
Момичета,цял ден се ровя в тая Дата ама няма ги 40,41,42,43 оригиналните епизоди.До скоро ги имаше на 1-ва страница ама нали ги махнахте и сега нямат намиране... CryАко някой може да ми помогне с инфо  bouquet
Това го написах преди 2 страници Peace

Цитат
Да кажа за сериите когато се качи 39 еп в темата след него ще се качи 40 41 и 42 еп през определен период  Peaceслед тях 43 който се оправя в момента и другите които се превеждат но пак ще се пускат последователно  Peace
когато се качат тук ще се качат и в дата бг Peace

Галя Hugза клипчетата  bouquet

# 487

Попаднах на тях,ама е нов арабски фейс и пише:لهازال كايا مع اصحاب ♥...т.е.:Hazal Kaya със собствениците ♥  #Crazy newsm78

# 488
А Хазалчето,не бях я виждала с очила и пак се облизва  Laughing

Значи да очакваме утре Чаги с някоя нова снимка  Peace  Grinning

# 489
Ренка , шЪ гледаш ли?Освен да ми дадеш линк и аз да те последвам  newsm78 К'о шЪ ка'еш  Thinking

# 490
Снежи, тези снимки на Хазал са стари, нали така!?  newsm78 Иначе не бях ги виждала до сега.

Eдно не особено сполучливо колажче на Чаги и Хазал в училищни униформи.  Laughing

# 491
Вани не всеки ден е Великден  Mr. Green ако Ча се появи за 2-ри път тази седмица може да му стане нещо недейте така  Joy

# 492
  • Sofia
Ехооо,има ли някой вкъщи  Hug

Това не е било-за 2 часа да няма и една изписана страница  newsm78

Снежи Hugпонеже си питала Laughingтрябва да има серия днес Peace

И стига загрозява темата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Снежи Hug,загрозявай,загрозявай,ако може още повече даже.
Ама и ти си една свежичка и весела.Нищо ли не става с аватарчето?

п.п.Аз докато напиша имало раздвижване ама нещо мамата пак започна с номерата при мен.
Рая,Вери Hug

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 20:02 от avi10

# 493
Вани не всеки ден е Великден  Mr. Green ако Ча се появи за 2-ри път тази седмица може да му стане нещо недейте така  Joy
Aко се появи отново ще вземе да предизвика някое природно бедствие.  Mr. Green Стигат ни тези снимки от протеста. Mr. Green

# 494
Брех, Хазалката с очила Shocked.....да не ги е ударил диабета в очите, защото досега не я бях виждала с очила.
Ави, разкошни дрешки имаш, едни такива успокояващи, зеленикакви като на Вани, откъде ги намирате тези какички и обувки та се пременяте с тях!?

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 20:08 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт