Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 101~

• 35 720
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia

Taзи снимка на Хазал не ми се струва да е нова. Толкова ли пък е студено в Ел Ей?  Rolling Eyes

И аз това си помислих.Там зимата не е толкова студено,а камо ли сега
но аз не съм я виждала тази снимка.

# 466
  • Още у мъглата ...

Ванина, точно това прочетох и аз-вероятно, може би е той.........но докато не го зърна както си му е реда, всичко си е в кръга на вероятностите. Не, че, ще си легна с терлиците ако не е бил на протеста или ако е бил, Joy но все пак е хубаво според моите представи човек да има ясна и категорична позиция по даден въпрос или проблем, и да я отстоява, и изразява явно, без каквито, и да е притеснения.
Joy Joy newsm10

Привет и на другите newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Да кажа за сериите когато се качи 39 еп в темата след него ще се качи 40 41 и 42 еп през определен период Peaceслед тях 43 който се оправя в момента и другите които се превеждат но пак ще се пускат последователно Peace

Ех пък и ти, Ренка, каква скука - всичко последователно и под строй newsm19, друго си е първа - последна, втора - предпоследна, ха малко от средата за цвят  Joy Joy

Опс, да не се набутвам между шамарите, че съм някъде от цвета hahaha

# 467
  • Sofia
Ави,честити ти дрешки  Heart Eyes

Някои го дъвчем, а други направо искат да го схрускат, горкото момче   Joy

Иве левия профил и в гръб мина,айде чакаме в лице  smile3521

Мерси,Вани  Hug

Тя Надуфчето,ако имаше тортички за нея,нямаше го дъвчи него   hahaha

# 468
  • Sofia
Габи,Ренка  Hug

# 469

Joy JoyТц не позна Laughingнего и торта неможе да го спаси от мене Mr. Green

Габи какъв цвят искаш Laughingто тука само черно и бяло Mr. GreenЧаги та Чаги ooooh!брех една лоша дума да не кажеш за него Mr. Green

# 470
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Ванина, точно това прочетох и аз-вероятно, може би е той.........но докато не го зърна както си му е реда, всичко си е в кръга на вероятностите. Не, че, ще си легна с терлиците ако не е бил на протеста или ако е бил, Joy но все пак е хубаво според моите представи човек да има ясна и категорична позиция по даден въпрос или проблем, и да я отстоява, и изразява явно, без каквито, и да е притеснения.
Joy Joy newsm10

Привет и на другите newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Да кажа за сериите когато се качи 39 еп в темата след него ще се качи 40 41 и 42 еп през определен период Peaceслед тях 43 който се оправя в момента и другите които се превеждат но пак ще се пускат последователно Peace

Ех пък и ти, Ренка, каква скука - всичко последователно и под строй newsm19, друго си е първа - последна, втора - предпоследна, ха малко от средата за цвят  Joy Joy

Опс, да не се набутвам между шамарите, че съм някъде от цвета hahaha

Е, newsm78 , това щото имаше няк`ви дето се объркваха, като не им се поднасят пронумеровани и прошнуровани сериите  Wink .

petgab, преди няколко поста си описала все едно моята история със сериала. Hug Без гръцките субтитири де!  Joy Аз и сама мога  и си го гледам разбъркано, който и както ще да ми поднася епизодите. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 471

Taзи снимка на Хазал не ми се струва да е нова. Толкова ли пък е студено в Ел Ей?  Rolling Eyes

И аз това си помислих.Там зимата не е толкова студено,а камо ли сега
но аз не съм я виждала тази снимка.
Ави, честити нови дрешки!
Не знам дали е актуална, просто беше написано че е нова, може би като непобликувана.

# 472
  • Варненска клюкарка
Сериозно ли Чаги е казал, че прави с Хазал това, което с приятелката си няма време да прави?  Shocked Супер тъпо изказване. Mr. Green И можеш хиляди неща да си помислиш.. какво ли е това нещо!?  newsm78 Joy

Не само това каза, ами и това ,че неговата не му липсвала, щото си имал Хазал  Crazy това беше в някакъв репортаж с него и го питат какво иска да каже с това,  а нашия  "не е ли ясно"?!!?? Laughing Laughing Laughing и после отказа да говори повече...
 И въобще по онова време не знам дали се сещате но в повечето изречения в които казваше "приятелката ми" някъде в изречението присъстваше и името Хазал  Heart Eyes което мен ме кара да мисля, че не правеше голяма разлика между двете неща, ама то май и без това такава нямаше Laughing Да не говорим, че нито Хазал туитна нещо по въпроса след тези му думи, а кака мениджърка, която винаги драсваше по някой ред в туитър, този път се въздържа и не се разписа никъде. Оставиха ни на въображението ни по този въпрос Wink

# 473
  • Още у мъглата ...

Joy JoyТц не позна Laughingнего и торта неможе да го спаси от мене Mr. Green

Габи какъв цвят искаш Laughingто тука само черно и бяло Mr. GreenЧаги та Чаги ooooh!брех една лоша дума да не кажеш за него Mr. Green

Една цветна тортичка newsm78 Laughing

Скрит текст:

# 474
Скрит текст:

Знам че съм извън темата ама толкова хубаво нещо нямаше как да не го споделя с вас тъй като скоро ще започват да го дават и реших да изгледам епизодите отново и така сега по темата.
http://www.youtube.com/watch?v=-SYiF5xghnI
http://www.youtube.com/watch?v=Q67bocCfe-0
http://www.youtube.com/watch?v=O1Z3_ijTt_A
http://www.youtube.com/watch?v=VdKC4MdLgGQ
Поздрав за всички. Hug

# 475
Галя,
Скрит текст:
кой е този сериал  newsm78

# 476
  • Sofia

Скрит текст:
Не само това каза, ами и това ,че неговата не му липсвала, щото си имал Хазал  Crazy това беше в някакъв репортаж с него и го питат какво иска да каже с това,  а нашия  "не е ли ясно"?!!?? Laughing Laughing Laughing и после отказа да говори повече...
 И въобще по онова време не знам дали се сещате но в повечето изречения в които казваше "приятелката ми" някъде в изречението присъстваше и името Хазал  Heart Eyes което мен ме кара да мисля, че не правеше голяма разлика между двете неща, ама то май и без това такава нямаше Laughing Да не говорим, че нито Хазал туитна нещо по въпроса след тези му думи, а кака мениджърка, която винаги драсваше по някой ред в туитър, този път се въздържа и не се разписа никъде. Оставиха ни на въображението ни по този въпрос Wink

Беллора,винаги страшно интересни неща споделяш Hug

За мен всичко е толкова очевадно,че няма място за никакво въображение.

# 477
Романтичке
Скрит текст:
От сериала Teen Wolf  това е единия от геройте вече започва 3 сезон в сезон са по 12 епизода интересен е сериала поне на мен ми харесва няма вампири има само върколаци в 1 сезон в 2 сезон се появява и едно друго създание а бе ако гледаш вампирите може би ще ти хареса.

# 478
Здравейте,
свърши тръстиката влизам при вас и какво да видя - тези клипчета, направо ... и валириана не помогна, запоти ми се клавиатурата  #Crazy

Сериозно ли Чаги е казал, че прави с Хазал това, което с приятелката си няма време да прави?  Shocked Супер тъпо изказване. Mr. Green И можеш хиляди неща да си помислиш.. какво ли е това нещо!?  newsm78 Joy

Не само това каза, ами и това ,че неговата не му липсвала, щото си имал Хазал  Crazy това беше в някакъв репортаж с него и го питат какво иска да каже с това,  а нашия  "не е ли ясно"?!!?? Laughing Laughing Laughing и после отказа да говори повече...
 И въобще по онова време не знам дали се сещате но в повечето изречения в които казваше "приятелката ми" някъде в изречението присъстваше и името Хазал  Heart Eyes което мен ме кара да мисля, че не правеше голяма разлика между двете неща, ама то май и без това такава нямаше Laughing Да не говорим, че нито Хазал туитна нещо по въпроса след тези му думи, а кака мениджърка, която винаги драсваше по някой ред в туитър, този път се въздържа и не се разписа никъде. Оставиха ни на въображението ни по този въпрос Wink

То не е нужно човек да има въображение, той си го е казал в направо в прав текст  Mr. Green, само човек да иска да го разбере  Joy

# 479
  • Още у мъглата ...
Хайде, мацки Hug

Аз изхвърчам от тръстиката вече

Скрит текст:

До довечера по някое време Heart Eyes
Ако не се излъзгам някъде newsm78 Joy

Общи условия

Активация на акаунт