Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 101~

• 35 692
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Габи, той Чагитко казваше, че е срамотно момче, Joyно с Хазал бил свикнал, демек не се срамувал от целувки с нея, щото правел това с Хазал, което нямал време да прави с приятелката си фантом с шапка невидимка ooooh!.....каквото и да значи това. Laughing
Видя ли Ивва как те надуших, че си връзкарка.......... JoyШЪ си кажеш ти и не само, всички ШЪ си признаете. Joy

# 451
това не е нормално бе хора,уж лято а порой се сипят Sad

# 452
това не е нормално бе хора,уж лято а порой се сипят Sad

# 453
Иве,ааа още ще си кажеш ти  Laughing

Ами доближавам,доближавам и все по-малко ми прилича на него,ама тя и самата снимка се размазва тъй,че не съм сигурна и не споря Simple Smile Те и гръцките фенки казват: вероятно,може би това е Чаги,а както знаем те почти всичко знаят и са информирани Simple Smile

Дано да излязат и други снимки,няма лошо-колкото повече,толкова повече  Laughing

Но си поръчвам следващата да е в лице.  Peace  Simple Smile

# 454
Оххх, Верче, ще ме скъсаш с тези твои постове публикувани по два пъти. Знам, знам..., от телефона пишеш и затова.
Ми времето е досущ като хората, въобще не ме учудва, че е никакво за сезона.
Ванина, точно това прочетох и аз-вероятно, може би е той.........но докато не го зърна както си му е реда, всичко си е в кръга на вероятностите. Не, че, ще си легна с терлиците ако не е бил на протеста или ако е бил, Joy но все пак е хубаво според моите представи човек да има ясна и категорична позиция по даден въпрос или проблем, и да я отстоява, и изразява явно, без каквито, и да е притеснения.

# 455
Мараба момичета,
Ето нова снимка от twitter на нашето момиче

Прекрасен и сексапилен Ча, ама ние сме на тръстиката.
Радвам се, че и тойе съпричастен към случващото се, видях че има призиви май днес всички в 17,00 ч на площада, дано всичко е наред.
Лава, дано мъничето свикне бързо и да не плачете много и ти  и той, пожелавам бързо да се адаптира и весело изкарване в ДГ.
Айде до после

# 456
  • Още у мъглата ...
Габи, той Чагитко казваше, че е срамотно момче, Joyно с Хазал бил свикнал, демек не се срамувал от целувки с нея, щото правел това с Хазал, което нямал време да прави с приятелката си фантом с шапка невидимка ooooh!.....каквото и да значи това. Laughing
Видя ли Ивва как те надуших, че си връзкарка.......... JoyШЪ си кажеш ти и не само, всички ШЪ си признаете. Joy

Joy Joy Е той, ако с "приятелката си" не прави такива работи - да се прегръщат и целуват - какви ги прави - пише си я в тефтера, че му е приятелка, ама ... нямам време за такива работи Laughing Joy Joy
Ох, тоз Ча, а той сам дали си вярва, като ни ги е говорил такива newsm78 Joy

# 457
  • Sofia
Хайде и аз да ви видя какви ги вършите понеделнишки Laughing

Здравейте на всички Hug

Гледам,още го дъвчете нащо момче,той ли е на снимката,не ли newsm78
Ама и да е той,и да не е-бил е там  Peace

Аз пристигам със следобедно кафенце,ама прибрах малко и от сутрешните понички,та който иска
Скрит текст:

# 458
  • Sofia
На новата снимка от twitter Хазалчето бая дебело облечена  newsm78

# 459
Сериозно ли Чаги е казал, че прави с Хазал това, което с приятелката си няма време да прави?  Shocked Супер тъпо изказване. Mr. Green И можеш хиляди неща да си помислиш.. какво ли е това нещо!?  newsm78 Joy

Taзи снимка на Хазал не ми се струва да е нова. Толкова ли пък е студено в Ел Ей?  Rolling Eyes

# 460
Иве,ааа още ще си кажеш ти  Laughing

Ами доближавам,доближавам и все по-малко ми прилича на него,ама тя и самата снимка се размазва тъй,че не съм сигурна и не споря Simple Smile Те и гръцките фенки казват: вероятно,може би това е Чаги,а както знаем те почти всичко знаят и са информирани Simple Smile

Дано да излязат и други снимки,няма лошо-колкото повече,толкова повече  Laughing

Но си поръчвам следващата да е в лице.  Peace  Simple Smile

Grinning Grinning

НИмой веднага да са обърне!  Naughty Сега първо ШЪ са появят две-три такива замазани  Mr. Green , ляв профил, десен профил, гръб.... Mr. Green и най-накрая ШЪ ви пусна в лице.....  Whistling Whistling

# 461

Ванина, точно това прочетох и аз-вероятно, може би е той.........но докато не го зърна както си му е реда, всичко си е в кръга на вероятностите. Не, че, ще си легна с терлиците ако не е бил на протеста или ако е бил, Joy но все пак е хубаво според моите представи човек да има ясна и категорична позиция по даден въпрос или проблем, и да я отстоява, и изразява явно, без каквито, и да е притеснения.
Joy Joy newsm10

Привет и на другите newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Да кажа за сериите когато се качи 39 еп в темата след него ще се качи 40 41 и 42 еп през определен период Peaceслед тях 43 който се оправя в момента и другите които се превеждат но пак ще се пускат последователно Peace

# 462
  • Още у мъглата ...
Ави Hug

Ооо, честити нови дрешки, като гледам не са от Мол-а, от някой изискан бутик ще са Grinning

Heart Eyes

# 463
Хайде и аз да ви видя какви ги вършите понеделнишки Laughing

Здравейте на всички Hug

Гледам,още го дъвчете нащо момче,той ли е на снимката,не ли newsm78
Ама и да е той,и да не е-бил е там  Peace

Аз пристигам със следобедно кафенце,ама прибрах малко и от сутрешните понички,та който иска
Скрит текст:
Hug  bouquetЧестити дрешки Heart Eyes

# 464
Ави,честити ти дрешки  Heart Eyes

Някои го дъвчем, а други направо искат да го схрускат, горкото момче   Joy

Иве левия профил и в гръб мина,айде чакаме в лице  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт