Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 101~

• 35 637
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
нямате ли си Ча за обсъждане че пак мойта любов те подхванали аааа  Crossing Arms
от статията дето Неви май пусна за Бу или Татарова беше  ooooh! охх много ги бъркам...
та четох за него и накрая пишеше че му е последен сезон на ВВ и после мустаците изчезват  smile3508 ужас ужас как ще го браня незнам  newsm78  ooooh!
споко аз ще ти помагам  Hug а са пипнали а сме ги контузили  Mr. Green
а да бе с контузии ще си играем по цял ден понеже си нямаме друга работа  Joy по едно харакири по бързата процедура,че и по ефективно  hahaha
Кой казвайте да точа ятагана Mr. Green Mr. Green Mr. Green Това време се продъни да вали,постоянно ми начупва косата тая мръсна влага Mr. Green
все още никой ние сме си засега фенките щот е още с мустаци,ама по натам сбирам дружината и ще сме като в Турция сега  Mr. Green мани де и тук вали всеки ден по няколко пъти и само се ядосвам и се псувам сама себе си и си викам - купувай си Верче още бели кецове купувай и си ги бии от главата да ти дойде акъла #2gunfire

# 676
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз пък имам бели маратонки,ама чистак бели,да може да се цапат повече,и като се спъна веднага се вижда къде съм ги чукнала #Cussing out
Я кой надничал от тука  Mr. Green

# 677
нямате ли си Ча за обсъждане че пак мойта любов те подхванали аааа  Crossing Arms
от статията дето Неви май пусна за Бу или Татарова беше  ooooh! охх много ги бъркам...
та четох за него и накрая пишеше че му е последен сезон на ВВ и после мустаците изчезват  smile3508 ужас ужас как ще го браня незнам  newsm78  ooooh!
споко аз ще ти помагам  Hug а са пипнали а сме ги контузили  Mr. Green
а да бе с контузии ще си играем по цял ден понеже си нямаме друга работа  Joy по едно харакири по бързата процедура,че и по ефективно  hahaha
Кой казвайте да точа ятагана Mr. Green Mr. Green Mr. Green Това време се продъни да вали,постоянно ми начупва косата тая мръсна влага Mr. Green
все още никой ние сме си засега фенките щот е още с мустаци,ама по натам сбирам дружината и ще сме като в Турция сега  Mr. Green мани де и тук вали всеки ден по няколко пъти и само се ядосвам и се псувам сама себе си и си викам - купувай си Верче още бели кецове купувай и си ги бии от главата да ти дойде акъла #2gunfire
аз затва гледам да са тъмни,че белите маратонки се цапат много  Mr. Green сега съм с черни с бял надпис  Mr. Green

# 678
ама като ми хареват бели какво да правя  Thinking и то не е един чифт  Joy

Ирче бе то май ние надничаме а не те  Mr. Green

# 679
ама като ми хареват бели какво да правя  Thinking и то не е един чифт  Joy

Ирче бе то май ние надничаме а не те  Mr. Green
то и аз залитам на бяло  Mr. Green предните ми бяха бели с синичка звезда   Mr. Green

# 680
Сега видях,че под единия клип от протестите,който е публикувал малкият Ча има коментар: Здравей,брат ти с теб ли е?  Joy

# 681
Ей тия са много яки  Heart Eyes
Скрит текст:

Релаксче честити дрешки много са хубави  Hug

# 682
  • София
Здравейте и от мен  Hug Hug Hug Как сте всички, надявам се добре!  Hug Hug Hug Аз колко изтървах  ooooh! ooooh! ooooh! #Crazy ама компа се бъгна и от петък до сега нямах, само през тела надничах за малко  Mr. Green Mr. Green

И аз мисля, че си е Ча от снимките на протеста и в кафето с тия патици  #Cussing out #2gunfire Mr. Green

Гледам има много момичета с нови дрешки, да са ви честити много са хубави и специално Ирчето пак е със страхотни!  Hug Hug Hug

Вярче  Hug и аз съм така с кецовете  ooooh!

# 683
# 684
баси му тука ни одави тоя дъжд  #Crazy

# 685
  • София
Heart Eyes  Mr. Green 
Скрит текст:

Опааа какво усещам тука  Crossing Arms Naughty каквото и да е, не ми харесва  Naughty smile3516 Айде ръцете долу от Ча да не си разваляме отношенията  Naughty   Twisted Evil Mr. Green

А за снимката  txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves  mrstraetz

# 686
Много обичам белият цвят.....
А колажите са много готини....

Това е от мен.

# 687
  • Под Сините камъни
Аз едната тръстика я изорах и сега се качих на къщната.Ама си придърпах лапитопито в кухнята и доката бъркат манджата на фемилито ви хвърлям по едно очо, ей тъй
Скрит текст:
Ади бе кво стана с тоя 39 епизод.От коя време викаме и на мажоретки се обърнах ме ама йок никой не ни отразява.Ей ни на спецове станахме по въртенето на томпоните.

# 688
Йоанче  Hug
Миленче не се оплаквай,това е най хубавото време за спане  Joy

# 689
Верче забравихме се душко  Hug

А що се отнася за Ча ...бе нещо пак му хвърлио око аз Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт