Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 101~

• 35 632
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Верче забравихме се душко  Hug

А що се отнася за Ча ...бе нещо пак му хвърлио око аз Mr. Green
верно е джанъм,ама вече успявам да се заседявам малко във форума  Hug
не че искам да подливам вода на душичките ми ама добре се ориентираш,време беше  Mr. Green

# 691
Само да кажа че май май всички тук в форума сме се ориантирали към Чаги ама може да му дойдем в повече.... Joy

# 692
Само да кажа че май май всички тук в форума сме се ориантирали към Чаги ама може да му дойдем в повече.... Joy
Гале едно 90% са наистина  Mr. Green оправяйте се,ние останалите 10 сме добре хахах

# 693

не че искам да подливам вода на душичките ми ама добре се ориентираш,време беше  Mr. Green

Ще ти се Верче ще ти се  Twisted Evil ама аз ако се ориентирам към Ча това не значи , че Бу ще си го изоставя нееее ник'гаш и двамата ще са ми принцове в сърцето , за сега Ча си ми харесва , ама Бу е на трона  Mr. Green

# 694
Привет на всички  Hug  Hug  Hug За малко да изпусна темата, ама няколко дена  главата направо пуши. Хубаво е че днес успях да дойда при вас. До преди малко ви четох и настроението ми веднага се подобри.

# 695
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Ей ги моите,бели,бели,само за това време са Mr. Green
   Абе тоя прозорец,трябва да се движи,ама при мен йок движение newsm78

# 696

не че искам да подливам вода на душичките ми ама добре се ориентираш,време беше  Mr. Green

Ще ти се Верче ще ти се  Twisted Evil ама аз ако се ориентирам към Ча това не значи , че Бу ще си го изоставя нееее ник'гаш и двамата ще са ми принцове в сърцето , за сега Ча си ми харесва , ама Бу е на трона  Mr. Green
Аааа такива работи неможе,по един само и гледай да е младичко хаха

# 697
Страшни неща ставали в съседката ни. Дано да няма повече жертви и всичко да се нормализира. Аз свалям шапка на всички тези хора, известни, неизвестни, които са излезли да протестират,защото са единни и защото знаят за какво са там и какво искат да постигнат. Възхищавам им се на смелостта която имат да отидат там, защото гледката от снимките, които сте публикували е потресаваща. Браво на турския народ, ние можем само да се учим от тях как трябва да се подкрепяме като граждани на една страна, които защитават интересите си.

# 698
Значи провъзгласявам за рицар на сърцето ми Сър Бурак   Mr. Green Верче няма сЪ отървеш от мене smile3533

Аз пък чак да се възхищавам на Турците  Stop искат промяна и протестират , но това направиха и много държави от южните съседи...при турския народ това беше неизбежно вече...

# 699
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мели Hugтака е,аз много им се изкефих,като видях как си чистят след протеста,през деня Peace
Евитке,яяяяяя принцове,принцеси,какво е това ненаситно око,я там краля си гледай,че да не вадим ятаганите Mr. Green Ренка,душке,тема,мема номбер 102  newsm18 newsm18

# 700
Гале едно 90% са наистина  Mr. Green оправяйте се,ние останалите 10 сме добре хахах
smile3521 newsm47

Привет и на другите newsm18 newsm18 newsm18

Ирка движи се ама не го ли пускаш втори път newsm78 щото аз един път го свалих  bouquet

# 701
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да,да видя дали ще мърда,е сега вторият път вече му смазах пантите и при мен почна Mr. Green

# 702
тц тц знам че няма да се отърва ама аз да си пробвам за всеки случай  Mr. Green ти като се замотаеш пак с Ча и Бу ще остане на заден план и леко полеко ще ти мине,а аз не бързам Simple Smile

# 703
  • Под Сините камъни
Скрит текст:
Ей ги моите,бели,бели,само за това време са Mr. Green
   Абе тоя прозорец,трябва да се движи,ама при мен йок движение newsm78
Мърда бе джанъм

# 704
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
За феновете на вампитата Simple Smile

Скрит текст:
Разбрахте ли ,че Каролаин ще се жени приела е

Общи условия