Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 101~

• 35 635
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да се извиня за повторението с това Mr. Green
И с това Mr. Green
това Heart Eyes
Без коментар.......

# 706
  • У Диспансера ...♥♥♥

smile3508 smile3508

# 707
  • У Диспансера ...♥♥♥
Заспахте ли бе,на някой да не им стана лошо от тия снимки пък сега Mr. Green

# 708
Здравейте Hug Hug Hug
Сядам и отварям направо последната страница и какво да видя,майчице #Crazy #CrazyПоглеждам да не съм объркала сайта ама не тоя е Heart EyesИрка спри се душо Hug

# 709
ех Верче аз бях Чаатайка преди , ама пусто малко ми дойде , сърцето ми търсеше друго...и тогава о просветление ти и твоите гащи  Mr. Greenсега Ча ми е на сърце то как иначе , ама знам си аз кой ме влече повече.Да не говорим , колко надъхващо ми действа като гледам Бу в шкафчето си на работа , а колежките....те ше ядат сопата , че често взеха да ми надзъртат в шкафа

# 710
За феновете на вампитата Simple Smile

Скрит текст:
Разбрахте ли ,че Каролаин ще се жени приела е

HugНе знаех Peaceама тоя не ми аресва Mr. Green

Цитат
Да,да видя дали ще мърда,е сега вторият път вече му смазах пантите и при мен почна
Всичко вече е ОК newsm47

Нова тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=722680.new#new

# 711
Здравейте Hug Hug Hug
Сядам и отварям направо последната страница и какво да видя,майчице #Crazy #CrazyПоглеждам да не съм объркала сайта ама не тоя е Heart EyesИрка спри се душо Hug
HugХоди си тури един студен душ и пак ела Mr. Green

# 712
Получих сърце туп, ама вече се съвзех.  

# 713
Ай момичета още с вризането в темата и какво да видя....Чаги гол до кръста предупреждавайте моля ви защото получих сърце туп ама гледатката не е никак лоша има ли още......
ИСКАМ ОЩЕ......... Joy
Аз даже не гледам към червените къси гащи никак......и от не гледане станах ей така   smile3556  Joy

# 714
Здравейте Hug Hug Hug
HugХоди си тури един студен душ и пак ела Mr. Green
Дойдох ама нема да ви се показвам гола до кръста Joy Joy Joy

# 715
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе и аз викам,какво е това затишие,снимките ли не им харесват Mr. Green Аз съм била фотографа да знаете,снимах го да са фаля наляво ,надясно  Joy Joy

Хайде стига ви толкова,че да не вземе да ви прилошее  Mr. Green

# 716
ааа Ирче дават сладкиша от Отчаяни съпруги и всички затихнаха нещо хаха малее този сериал съм го гледала като дете ама нищо не помня и сега ми трудно да схвана за какво иде реч Grinning
Еви крии това от шкафа щот ше ядеш лой ако тия се загледат да знаеш

# 717
  • Под Сините камъни
Ох бе Ирче,съкровище си ти  Hug.Знаеш как да ни раздвижиш кръвчицата.Давай още хич не ни мисли едва ли щи ни прилошее най много съпружетата да го отнесат  Mr. Green

# 718
Аз пък гледам Памуковата принцеса Laughing а вий си точете лиги по Чатай Mr. Green

# 719
  • In a surreal moment!

Мдааа..след масовото разгонване по Ча от вчера, мисля , че е време да основен БГ фен клуб, не мислите ли?

Нема само гъркините да имат? Чи той си е на половина наше момче, заслужава един фен клуб поне. Може и да се навие на среща с нас, ъхъм... Wink

Надуфи - абе и аз гледам, ама...нема мъже у тоз памук, бе...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт