Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 101~

• 35 697
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Икси, и аз му се ядосвам на Чаатай заради неуважението, което показва към феновете си.  ooooh! И аз вчера писах за световните звезди, които биват преследвани всяка секунда от фенове и папараци, но не се крият като мишки, ами се срещат със своите фенове, благодарение на които са известни. Така че се надявам скоро Чаги да се вземе в ръце и да излезе от мишата си дупка, в която се е скрил. Всички други имат туитъри, инстаграми, фейсбуци, пускат снимки и новини, само нашия се е покрил.  ooooh!

# 91

Да почетем най-напред героите загинали за свободата ни!

Скрит текст:

Честно казано, съм потресена и много гневна днес, защото видях с очите си как по време на сирената в памет на Ботев и безбройните знайни и незнайни герои, много хора изобщо не спряха, нито замълчаха...Толкова ли е къса паметта ни, толкова ли ни е безразлична историята ни..???
А аз плаках, много плаках, защото ми е свидна България и ме боли!

Рени  Hug Масово е така,което според мен е жалко.  Sad

Не помня имена и номера,но съм голям физиономист и не я пропуснах тази стилистка,но вие съвсем сте я поставили под обсега на разследването  Laughing

# 92
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Renate60, мила, ми калпави сме! Цял живот се боря с вятърни мелници, ама силата им е голяма! Колкото и да приличам външно на Санчо Панса, по душа съм си Дон Кихот, но това само ми е вгорчавало живота. Последната ми борба приключи с това, че вече трета година захвана да съм безработна, с ЕГН близко до твоето и биография и слава на питбул, май така и ще си остана - домашна мебел. А, тия дето не им пука за сирената, се оправят по-добре от мен в живота. Tired

Не само ме е яд на ПР-то на Чаги. Абе това дете майка няма ли? Колкото и да са ми самостоятелни дъщерите, от време на време търсят подкрепа при нас с баща им! Аз не разбирам и майка му защо поне малко не го насочва? newsm78

Романтиче, ми нямаше к`во да правя душицо! Нещотърсачка съм. Joy

# 93
А сега малко за протеста в Турция..

Единствените две телевизии, които отразяват събития са тази на Турската Работническа Партия и тази на една ислямска секта, която е против ислямската партия на Ердоган паша!
Във вчерашния ден полицията е натикала една голяма група демонстранти в тясна улица, където се намира офиса на телевизията на ТРП, журналистите са отворили вратите на сградата и са спасили от задушливия газ демонстрантите!

Както сами вече сте разбрали от новините, протестът вече се е обърнал тотално срещу Ердоган и партията му, заради погазване на човешките права в продължение на 12 години, откакто е на власт и най-вече заради постепенното превръщане на Турция от светска държава в поредната ислямска република в тотално противоречие със заветите на Кемал Ататюрк и конституцията им!

След като успя да обезглави армията на Турция, която по конституция, трябва да опазва светската държава от религиозни посегателства и вкара всички висши генерали в затвора в Силиври по измислени обвинения за заговор срещу правителството, Ердоган се зае и с всички независими журналисти, писатели, инакомислещи с влияние в обществото хора, както и с медиите и техните собственици! Срещу всичко това се борят тия млади хора сега!

# 94
Откакто следя тази тема (последните около 60-65 номера) си мисля нещо, което до момента се колебаех дали да напиша. Събитията от последните дни обаче ме провокират да го направя. Аз по принцип не гледам много сериали. Струва ми се твърде ангажиращо. В ОС се загледах случайно този февруари поради липса на нещо друго за зяпане. Но и тази една единствена серия, на която попаднах ме грабна. И до днешен не съм изгледала и половината от сериала, но получих страшно много информация от форума и клиповете с кадри от филма. Многократно сте коментирали, че всички турски сериали свършват тъжно, с много смърт. Накрая главните герои и героини никога не са щастливи, и изобщо такава любов е винаги обречена. Аз мисля, че това е съвсем съзнателна медийна политика - да не се допуска на младите, и особено на жените, и през ум да им мине, че биха могли да бъдат щастливи по този начин. Стремежът е да се внуши, че най-добре си е да ти уредят брак в духа на ислямските традиции. Жената няма право на избор и свободна воля. Не съм сигурна дали миналата или по-миналата година беше, ама Ердоган се напъваше да върне забрадките на обществени места. Та тези разкъсващи сърцето финали на всички (по ваши сведения) сериали стъпили на любовта и щастието в съвременното общество, за мен са част от цялостната политика на правителството по ислямизацията му. Остава ни да се надяваме, че прагът на търпимост на турското общество не е толкова висок, колкото нашия и ще успеят да катурнат Ердоган бей. Сигурна съм, че тогава доста сериали ще ни зарадват със сладките сълзи на хепи енда.

# 95
Това, което знам от моите приятели-турски бизнесмени е, че бизнесът е притиснат да си мълчи, за да не бъде набързо приватизиран от партията на Ердоган, както много други са пострадали вече..
Най-фрапиращият пример е с най-популярния, независим собственик на медия, който е бил обвинен в държавна измяна и му е иззет вестника и телевизията, мисля че беше вестник Хюриет и канал Д..а разследващ журналист от същия вестник - убит!

Последна редакция: нд, 02 юни 2013, 17:12 от Renate60

# 96
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренатке браво душа  smile3501 smile3501 smile3501
Точно инфо за всичко,и за Ботев,ще им паднат краката ако станат,как може да не си уважаваме героите бе,за кой са загинали те,въртят се из гробовете си като ни гледат колко сме безхарактерни,те заради нас са си дали живота,ние една признателност не им отдаваме пуууу срам и позор  ooooh! ooooh!

Българийо,за тебе те умряха,една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко,бяха ,
и твойто име само кат мълвяха ,
умираха без страх......

# 97
  • У Диспансера ...♥♥♥
За Чаатай,тъкмо щях да ви я поствам снимката,и Снежито ви я е сложила Hug Hug Снежи честити ти дрешки Hug Hug Искахте Чаатай да се появи,той се появи,ами по-добре да не беше се появявал,сега пишат навсякъде грозно било това,и вие не одобрявате това му поведение,ами ето има позиция,там е бил,сега като не се е снимал в тълпата и пак не е постъпил правилно,ами явно е че не иска да парадира с това,че е бил на протеста,свенливо ни е момчето,това всички го знаем,но ето бил е там,това че е в кафето какво лошо има,ами пият по едно кафе и пак продължават да си стачкуват,ние няма как да знаем,дали снимката е била пусната с негово съгласие,може някой случаен да ги е снимал,и той затова да се е обърнал,хайде да не го нападаме веднага ,доколкото виждам има 4-ри маски,значи едната е неговата,не го защитавам,като не се появи също си изказах мнението,ето сега се появи и пак има недоволни,че си стоял в кафето,важното е че явно има позиция,както никой друг път  Mr. Green

# 98
Ирка  Hug

Как ще го нападаме,той си е нашето момче  Mr. Green

А снимката хич не ми изглежда някой случайно да я е снимал,тъй като мацките доста позират  Grinning

А маската може да е на този който снима  Wink

Поне го видяхме момчето,добре е...впрочем вече знае ли се кога почват снимките?

# 99
Аз не го нападам Ча, а тези около него. Не мога да имам хипер очаквания към двайсетина годишен младеж. Че той си е почти пубер! Пък и знаем, че мъжете по-късно съзряват. Wink Най-добре зреят при здрава женска ръка. Joy

Renate60, споделям напълно мнението ти. За съжаление Чепиков командва парада независимо колко му е завряна главата в задника. #2gunfire

# 100
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ето хората са си почистили и боклука след това,това се казва да се грижиш за държавата си  newsm10

# 101

Ирка,подкрепям мнението ти. Peace За Чаги не е добре да има конфликт с полицаите.Има позиция и това е важното.

# 102
Така ме зарадвахте с 38ми епизод  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 103
Можем да се включим в подкрепа на протеста в Турция..

http://ireport.cnn.com/docs/DOC-980163

# 104
Готин ееееееееееееееееее!

Общи условия

Активация на акаунт