Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 101~

• 35 678
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Скрит текст:

# 76
Извинете ме че не пиша но гледам по бтв екшън DTM.

# 77
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Извинена си! Joy

Лудосче, мерси за десерта! Hug

От мен Чаги със стилистката вдясно

И една уморена Дениз Уур

Тези са от сета на 67 епизод

Последна редакция: нд, 02 юни 2013, 15:16 от profi_1

# 78
Като цяло не гледам много много такива събития ама точно на тези марки не мога да ги изпусна.

# 79
Телевизорът не ми е пуснат и нямам представа изобщо за какво говориш. hahaha

Ето още една снимка от сета

Някой да иска Ахуто ?  Joy

# 80
  • Стара Загора
Здравейте, мили дами  Hug

Благодаря на всички за прекрасните ви пожелания, колажи и картички, прекрасни сте  Hug Hug Hug
Скрит текст:

Рени  Hug  благодаря за новата страхотна тема, както винаги е ... един път  Mr. Green Heart Eyes
Скрит текст:

Аз ще реанимирам от снощи, та до по - късно от мен  Hug[/b]

# 81
Профи,  Hug благодаря за интересните снимки от сета.

# 82
Изчезвам по задачки.До по-късно. thumbsup

# 83
Дават съзстезание  между три марки дефакто Ауди,БМВ и Мерцедес някво с наименование ДТМ нещо от този род.

# 84
  • In a surreal moment!
То няма много матриал за детекстивстване, ама гледам, мисля и измислих(неделната скука какво ли не прави), че...щом компанията на Чаатай е Исмаил Филиз, гадже и сие, то и мацките може да са същите от РД на Исмаил.
Багиева е сложила в туитър няколко снимки от РД с момичета, явно компанията е била по-голяма и по-разнополова от снимките , на които го има Чаатай.

Ето и тази , на която уж е на протест, казвам уж, щото видяхме Халит Ергенч, Баръш Калъч и останалите артисти как протестират. И Хазал също. Не , че имам накакво основание за очаквания, ама ми се щеше малко по-геройски да се държи любимецът ми.

По моята теория русата мацка вероятно е Derya Sensoy, май актриса, не съм се ровила.

# 85
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 86
Икси, права си, тази русата е Derya Sensoy. И тя е поствала снимки от протеста, както и Ilknur (стилистката), така че съм склонна да мисля, че и Чаги е бил на протеста, но преди или след това са отишли в кафене.

Последна редакция: нд, 02 юни 2013, 16:05 от littlexsecrets

# 87
А, това за Derya Sensoy не е моя находка. ИКСИ го е писала. Peace

ИКСИ, поръчкай се още малко де! Аз нямам нито туитър, нито фейсбук и достъпът ми е само по терлици. hahaha

Аз в профила на тази Илкнур най-много се смях на това
Скрит текст:
ей така се похапва в почивките на сет! Joy

Половинът се прибра и след малко ще ме измете от компа. Mr. Green Ще ме мернете в нощните включвания. Гюрюшюрус!  Hug

# 88
  • In a surreal moment!
Профи - ровя аз , ама тц, постно. Във всеки случай те подкрепям в съмненията , че след Селин пиарът на Чаатай много куца, да не кажа никакъв го няма. Няма по идиотски и немъжествен начин от тази снимка в кафене, с изцяло женска компания, полуобърнат да се покажеш на хилядите си фенове, изгладнели за информация, че си съпричастен към нещо толкова важно и значимо, което се случва със страната ти. По-глупава стратегия на поведение на млада звезда  не съм виждала. Абе ,чоджум, сериалът ти, единственият, се върти в чужбина в момента, ставаш все по-популярен, абе давай интервюта, снимай се, не изпускай събитие, бъди активен в социалните мрежи, кво се криеш като мишка......... Направил или не онази простотия с наркотиците, минало заминало, вдигай глава, работи за имидж.... Инициативи, фондации, спортни събития, просто не спирай да се показваш...Кво толкова се е засрамил или уморил, световните звезди кво да кажат, ами Хазал, дето и дъвчат кг-те... Уффф...ко са ядосах , пък аз...

# 89
Здравейте компанията! Hug Hug Hug

Да почетем най-напред героите загинали за свободата ни!

Честно казано, съм потресена и много гневна днес, защото видях с очите си как по време на сирената в памет на Ботев и безбройните знайни и незнайни герои, много хора изобщо не спряха, нито замълчаха...Толкова ли е къса паметта ни, толкова ли ни е безразлична историята ни..???
А аз плаках, много плаках, защото ми е свидна България и ме боли!

Общи условия

Активация на акаунт