Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 101~

• 35 638
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • в подножието на планината

Здравейте! Hug

Благодаря на Клоди и всички момичета, които са сътворили поредната уникална ФЕмирска темичка!  bouquet  bouquet  bouquet

Бре, Чаги много срамежлив го раздава... ooooh! да му се неначуди човек... Mr. Green

Вече съм спокойна и ще ви посещавам честичко - дъщеря ми се върна от Мармарис - много и е харесала почивката... Grinning

# 61
В памет на Ботев и героите, загинали за свободата на България !!!137 години от гибелата на Ботев

и понеже не може да ми е безралично какво се случва в Истанбул,статия от първа ръка Cry Cry :cry
Когато Истанбул заплаче:

# 62
Джейда в театъра.

# 63
Жани!Кали!Дими!Звезде! wavey
Радвам се,че ми харесвате премяната...благодаря!Това са си мои колажи.Направила съм си и авче,ама мамата не го приема.Цяла сутрин се мъча,ангажирах и Вани...йок обаче.Няма да се откажа.До утре все ще пробвам. smile3533Трябва да стане  Praynig

Хазалчето тъгува по севгилито си ...

# 64
Звезде  Hug радвам се,че всичко е минало добре Simple Smile

Снежи дано утре стане  Praynig

# 65
  • What are you laughing at?
Здравейте момичета, преди време Манка, на която съм много благодарна за труда, беше публикувала 53 епизод с вградени субтитри, намирам линка но не е активен, дали мога да помоля ако накой го има да го публикува пак. Благодаря

# 66

и понеже не може да ми е безралично какво се случва в Истанбул,статия от първа ръка Cry Cry :cry
Когато Истанбул заплаче:

Скрит текст:
И тук май скоро ще стане като в Истанбул. Защо по ТВ-то няма нищо за протестите днес. Някой знае ли нещо?

# 67

Скрит текст:
Здравейте! Hug

Благодаря на Клоди и всички момичета, които са сътворили поредната уникална ФЕмирска темичка!  bouquet  bouquet  bouquet

Бре, Чаги много срамежлив го раздава... ooooh! да му се неначуди човек... Mr. Green

Вече съм спокойна и ще ви посещавам честичко - дъщеря ми се върна от Мармарис - много и е харесала почивката... Grinning
Оххх, Звездичке, майчиното сърце не трае, радвам се, че вече си спокойна и, че щерка ти си е изкарала прекрасно.
Много ми харесват ФЕмирските  колажи, които творите тип отворен прозорец с лек полъх на ветрец, внасят в душата ми една хармония, едно спокойствие само като ги погледна.

# 68
nadia_s
Скрит текст:
Относно протестите по новините на БТВ казаха че имало много малко хора някъде били около 200 души в София става дума РЗС щели да се присъединят тъй като събирали подписка за касиране на изборите.А иначе по канал 3 дават протеста на живо.За Стара Загора за момента няма никакво инфо но до колкото знам няма разрешение от общината че могат да протестират или това означава че е не е лигитимен протеста.

# 69
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз рано сабахлем пуснах ли ви снимка да видите, че Емко е на протестите с маска, пуснах ви! Crossing Arms  Laughing На, права съм била! Е, маската малко по-друга, ама нейсе.
Изстрелях мъжо да си види родата на село за два часа и окупирах компютъра. С интерес прочетох предложените от вас статии. Клипът с Чаги и Берен Саат страшно ми хареса като идея и изпълнение. Мисля, че не си подхождат като екранна двойка. Сори, ама най-много му отива Хазалчето! Все пак ще ми е интересно да видя някой подобен клип със Серенайката.

Погледнах и туитъра на тая стилистка ilknur aykanat, ама хич ме няма в социалните мрежи  ooooh!. Видях, че си е туитвала с Баръш и с Батуто, и с разни кодирани субекти. Някой по-вещ от мен, ако порови и тук, и във фейсбук може би ще намери следичка към Ча. Praynig

В памет на Ботев и героите, загинали за свободата на България !!!137 години от гибелата на Ботев
Скрит текст:

+ 1 newsm10

# 70
  • в подножието на планината
Ау, забравих... Rolling Eyes

Днес е втори юни - Денят на Ботев и падналите за свободата на България.

Снежи, Hug честита премяна! Heart Eyes ...сега забелязах...  Embarassed

Вани, Hug

Наде, Hug

Скрит текст:
Доста съм привързана към дъщерите си и тази раздяла я преживях много трудно... Sad но се радвам, че дъщеричката ми е доволна... Grinning

# 71
Профи, нерде е тая снимка бе,джанъм  newsm78 Търсих я,ама не я намерих  #CrazyИ за мен,най-добре до него е Хазалчето,но истината е,че няма как да снимат все заедно,та за това аз си ги искам в реала! txtloves
Снимки от сета,които не съм виждала...

# 72
tatarova , майта пя се. Wink Laughing На втора страница първият пост е мой и съм сложила един от протеста с маска на Анонимните. Wink Ама интуицията не ме е подвела. Mr. Green
Тази снимка с жълтото одеялце не я бях виждала. Интересно, че и седнала на пейката краката ѝ са на трупчета. Joy
А за туй в реала - ех, мечти ... мечти! Кой знае?

Още една снимка от протеста достойна за фотоконкурс
Скрит текст:

# 73
Добър ден и от мен Hug Hug Hug

Гледам Чаги се появил, макар и сниман изодзад Laughing
Видял снимките на Хазалка само с мъжко и решил и той да е само с женско, дето викат - видяла жабата, че подковават вола, та и тя Joy
Ама в последния момент се притеснил, че може и бой да яде или да му подпалят щорите, да му потрошат чашите, та се извърнал Laughing

Е, Габи, няма такова единомислие близнашко просто   Joy Точно това си мислех и аз като го видях заобиколен само от мадами, но се забих в нета и докато ви изчета.....

Привет на всички  wavey

Ренка, за новата тема

Скрит текст:

Да почетем и нашите герой дали живота си за свободата ни

И за да сме по темата - Емко по бели гащи

По-късно пак ще ви навестя.

# 74
 Всеки протестира по някакъв начин
Скрит текст:

И Мурат Ялдъръм е на протестите

Какво виждат очите ми ? #Crazy Селин Боронкай награбила някой дето има навършени повече от 25 години!

Mr. Green

Последна редакция: нд, 02 юни 2013, 14:58 от profi_1

Общи условия

Активация на акаунт