КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 03.06-09.06

• 29 726
  • 624
  •   1
Отговори
# 120
Въобще и няма да се занимавам със знанията на Велислава, то си е за нейна сметка. Но много се смях на историята и с веждите. hahaha

# 121
  • Ямбол
Велислава, в този разказ за веждите, ни показа, че в трудни за нея ситуации е готова да излъже, да измами, така както е излъгала учителя си, че е брала череши. Ми като не е искала да се излага, да си мълчи, не е длъжна да се обяснява. Такъв човек е явно, обаче са ѝ доста плитки лъжите, няма способности да лъже и се излага още повече.
Много ѝ се иска да се мери с по-умните, но не ѝ се получава.

# 122
На мен разказа за черешите и веждите ми се видя доста измислен, защото те я слушаха, а тя си вярваше и си доразвиваше историята - малко ми заприлича, както когато се съберат рибари и почват да се убеждават кой по-голяма риба е хванал  Mr. Green

# 123
^ Същото щях да кажа. Точно от възпитание не иска да изкрещи "Вие луди ли сте да харесвам Моро". Иначе онемях от едни коментари на Жана и Михаил в един от епизодите на "Къртицата на светло". Там те убеждаваха зрителите, че Моро е много красив и е напълно възможно Марина да го е харесала Grinning Не знам, явно само аз не забелязвам тази красота в него.
С тия бивни като го видя и направо ми иде да превключа канала... Направо им се чудя защо непрекъснато ни навират тези култивирани ц.....и, отделно мелодрамите на Валка ми идват и те в повече  ooooh!

Като е толкоз красив Моро, предлагам Жането да го вземе, много ще си подхождат.

# 124
Е това, че е излъгала за черешите не е чак такъв грях. Всеки човек лъже малко или много. Пропуските в знанията й дори и от раздел обща култура обаче са престъпни.  Grinning Абе крайно дразнеща и неприятна особа нищо чудно довечера да се окаже къртица в очите на зрителите.  Rolling Eyes

# 125
Жал ми е за Марина. В голям филм я вкараха. На мен ми е много симпатична, дори диалекта и ми допада. Ако бях на нея, изслушвам Валя и и казвам така - "Валче, от различни етноси сме с вас. Дума не може да става за нещо между мен и Моро" и приключвам. Кой разбрал, разбрал. Марина е възпитано момиче с относително широк кръгозор. Вярно, че не всички са капацитети в това предаване, но не е и нужно. И в живия живот е същото, срещаш различни хора. Еминем не блести със знания по американска история 100%, но пък си е оправил живота. Хубаво е да направим разлика между простоват човек  и простак човек. Искам да кажа, че е желателно да знаеш къде е убит Ботев и да цитираш едно две заглавия на негови стихотворения, така е. Но аз лично не мога да се олицетворявам и преоткривам с неговата поезия. Знам го от национална гордост. Времената се променят, с тях и ценностите. Simple Smile Не защитавам Велислава за незнанието и - особено за ЕООД, мани. Никой няма да излезе "чист" от това предаване, това е тенденцията. А относно зъбите на Валя и Моро, поправим дефект е това. Голяма част от българите също са така, просто имат протези, факт.   bouquet

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 10:53 от cvety.gd

# 126
Шепот, интересно ми е на база на какви проучвания твърдиш, че повечето българки си падаме по цигани, турци, араби и пр.? Ако в твоето обкръжение има такива момичета, не значи, че всички сме такива. Да не излезе, че се защитавам, защото не е така, все ми е тая какво ти е мнението за женската част от България, но ми е интересно защо си с такова мнение?

На базата на дългогодишни, лични проучвания.В тази връзка ще ти разкажа това-онова, надявам се нямаш нищо против? Така, значи аз съм от т.нар. "заклети ергени", но съм доста общителен и още от 2000 г. много активно използва интернет за комуникация с дами на различна възраст, общувал съм буквално хиляди за това време, бил съм и на страшно много реални срещи на кафе, разходка и т.н., така че съм имал възможност да черпя информация от първа ръка, както се казва. Проучванията ми по въпросната тема почнаха в 2000 г., когато бях на по кафе в София с една пловдивчанка, учителка, та по време на задушевния разговор, в който и двамата се жалвахме колко е трудно човек да намери сродна душа, тя вметна, че дори да я намери, пак може да има непреодолими пречки и даде за пример сестра си, която се била залюбила с някакъв турчин и родителите й нямали нищо против да се омъже за него, но родителите на турчина били категорично против и те трябвало да се разделят - представи си аз как реагирах, като чух това, направо ми увисна ченето Joy Разбира се, повече и не пожелах да се срещна с нея, а тя така и не можа да ме разбере, въпреки директното ми обяснение, че за мен такива като сестра й, родителите й, а също и като нея, защото тя не виждаше нищо лошо в това сестра й да се омъжи за турчин, са  срам за българската нация. Sick
Та след тоя случай почнах всяка следваща събеседничка  да я подпитвам завоалирано или да я насочвам сама да си сподели дали е имала интимни отношения с турци, цигани и прочее етноси - да не кажа голяма дума, но поне половината от тия хиляди събеседнички сами са си споделяли, че са имали интимни случки я с турчин, я с циганин, я с разни ливанци или араби, а пък онези, които казваха, че не са имали, споделяха, че ако човекът им хареса, не им дреме дали е арабин, циганин, турчин и биха имали интимни отношения.
За да не те отегчавам, ще ти разкажа само още две истории :

- чатех с една учителка, семейна, от Копривщица, та тя ми сподели, че има тайна връзка с турчин от Истанбул, който всеки месец идвал в Копривщица, срещите правели в хотел, а на него толкова му било готино с нея, че " ме караше да го правим по 5-6 пъти един след друг" (цитат) Joy

- преди 2 години, чатех с разведена софиянка и доста добре се разбирахме, затова и почнахме да обсъждаме варианти за реална среща, но в един момент тя нещо почна да се притеснява, ако евентуално отношенията ни станат интимни, защото отдавна не била имала отношения с българи, а само с турци Joy След като чух това, макар да съм чувал подобни откровения хиляди пъти, някак си в този момент разбрах, че май ще си остана ерген завинаги Joy, а също така и след този случай вече сложих край на всякакви сайтове за запознанства.

# 127
  • Ямбол
Всеки има право да има ограничено мислене, не е необходимо обаче да го налага в темата.

В случая на Марина и Марин - на мнение съм, че точно заради възпитание Марина не се дръпна, а може би и от страх да не се изтълкува грешно потрисането ѝ.

# 128
Проучването ти е на база ЧАТ със някакви жени от интернет пространството....и казваш,че от тях си вадиш изводите за всички българки  hahaha В интернет не мисля,че ще попаднеш на свястна жена,най малкия проблем на такава е че би имала нещо общо с мангал  Joy

# 129
  • София
Гледам "Къртицата на светло" и дават как Любо хапе Велислава, и двамата се заяждат.
Той нарочно я предизвиква, тя вдигна децибелите веднага.
Нещо му изпуснах нишката на това предаване, последните пъти като включа все Велислава обсъждат.

# 130
Проучването ти е на база ЧАТ със някакви жени от интернет пространството....и казваш,че от тях си вадиш изводите за всички българки  hahaha В интернет не мисля,че ще попаднеш на свястна жена,най малкия проблем на такава е че би имала нещо общо с мангал  Joy
Нямаше как да го кажеш по-точно(най-вече последното изречение)  Peace Само си мисля,че да се опитваш да обясняваш на  Шепот е обречена кауза  Wink

# 131
Рут(относно творчеството на Ботев):"Може да си забравила Величке ама тия работи трябва да се знаят."
Баси простото парче излезе тази Рут. И от къв зор трябва да се знаят така и не стана ясно. Всички сме ги учили и сме ги знаели като е трябвало да ги знаем. После мозъкът го е изхвърлил  като ненужна информация. Ненужна, защото не се ползва и не е нужна на човек, който не се занимава изрично с тези неща. Има слонски мозъци, които помнят. На Рут и на Кирил явно такива са им се паднали. Те не са проявили специални усилия да ги запомнят тия подробни, просто мозъкът им не ги е забравил. Как може да нападаш човек, който ги е забравил. Все едно да нападаш някой че е нисък или кривоглед. И Киро и Рут - нищо че главите им са енциклопедии, пак са си прости, заядливи и агресивни парчета.
И аз не ги помня тия неща  и не ме интересуват. И няма да седна всеки месец да отделям време да си ги припомням за да не кажат такива като Рут, че съм необразована. Щом съм си завършила образование значи съм образована. Дори и за Рут не съм сигурна, че помни химическата формула на бензола примерно, ама сигурно си е взела изпита по химия.
Ама Величка наистина е глупава. Колко се заканва да ги оправи ама накрая пак мъца и мига на парцали когато очевидно я атакуват и се опитват да я унижат. Ами в крайна сметка си го заслужава. Да се научи да се защитава, а не да им води евала на тия агресивни комплексари  Naughty

Кирил: "Не може да не знаеш къде е убит Христо Ботев"
Ами явно е че може, хаха. Тъпак. Той ще казва кво може и кво не може. Малеее как мразя такива надути пуяци мислещи се за най-ценните на света

# 132
В момента тече предаването на Жаборана и тощу-що чух поредния разтърсващ бисер с автор ДесиСлава:

Киро към Велислава - Как може да не знаеш къде е убит Ботев?...Къде е убит?

Велислава:.... newsm78

ДесиСлава: В челото, между веждите!  #Crazy

Оооохххх, мъка, мъкааааа  ooooh!

# 133

Едва ли има жена, която да не е ползвала интернет за комуникации (изключвам тези с възраст над 50), така че проучванията ми са напълно достоверни - сметни за 10 години (3650 дни) с колко горе-долу съм общувал, като имаш предвид средно с по 3-4 нови събеседнички  всеки ден.

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 12:14 от Шепoт

# 134
Е това, че е излъгала за черешите не е чак такъв грях. Всеки човек лъже малко или много. Пропуските в знанията й дори и от раздел обща култура обаче са престъпни.  Grinning Абе крайно дразнеща и неприятна особа нищо чудно довечера да се окаже къртица в очите на зрителите.  Rolling Eyes

Аз пък съм на точно обратното мнение. Лъжат страхливите хора, на които не им стиска да си кажат истината както и мошениците, които са готови на всяка цена и със всякакви средства да постигнат каквото са си решили. Съгласна съм, че повечето хора са от единия или другия тип, но на мен не ми харесват и се мъча да не съм такава. Може да е нормално, понеже е широко разпространено, но не защото е благодетел.
А това, че не знае точно това, което Кирил знае също не го виждам за проблем. Хората са различни - тя сигурно знае неща, които той не знае. Наистина не виждам защо да е толкова важно творчеството на Ботев и къде е убит. Няма нищо общо с моя живот и този на семейството ми и мозъкът е нормално да изхвърли ненужната информация за сметка на нужната. Всеки човек сам си преценява кое е важно за него, няма Кирил да ми казва, я. За мен Кирил не ми е еталон или пример за нищо. Виж - ако съм даскалка по литература ще е срам и резил да не зная. Ама аз съм програмист и Кирил едва ли може да прави, което аз мога. А то определено е много по полезно от глава пълна с ненужна информация

Общи условия

Активация на акаунт