КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 03.06-09.06

• 29 716
  • 624
  •   1
Отговори
# 105
^ Същото щях да кажа. Точно от възпитание не иска да изкрещи "Вие луди ли сте да харесвам Моро". Иначе онемях от едни коментари на Жана и Михаил в един от епизодите на "Къртицата на светло". Там те убеждаваха зрителите, че Моро е много красив и е напълно възможно Марина да го е харесала Grinning Не знам, явно само аз не забелязвам тази красота в него.
С тия бивни като го видя и направо ми иде да превключа канала... Направо им се чудя защо непрекъснато ни навират тези култивирани ц.....и, отделно мелодрамите на Валка ми идват и те в повече  ooooh!

# 106
Ммммдам днескашните изцепки на Величка......
Т'ва как да го разбирам? С заблудата, че е грешно написано ли си останала? Айде ще ти направя кефа  Joy: "Мисля чи утри времету ще е слъмчево ама е визможно и да завъли" --> квотвай и черви на воля!  Laughing

Разбирай ,че българският език ти е силната страна hahaha hahaha

# 107
Вече си мисля,че страстите на Валка са режисирани.Видели са от продукцията,че е ревнива и са и казали да раздуха още въпроса.
Умирам да видя Велислава на тест,не защото ни я набутват напоследък,а защото ми е много фалшива.Трябва да има изпит за нея да видим как ще реагира нагаждачката.А най-много ми се иска да се изправи срещу Тодор.Той ми е заподозрян№1.

# 108
Вече си мисля,че страстите на Валка са режисирани.Видели са от продукцията,че е ревнива и са и казали да раздуха още въпроса.
Умирам да видя Велислава на тест,не защото ни я набутват напоследък,а защото ми е много фалшива.Трябва да има изпит за нея да видим как ще реагира нагаждачката.А най-много ми се иска да се изправи срещу Тодор.Той ми е заподозрян№1.
Той и Тодор май нагаждач си пада?!

# 109
И той е нагаждач,да!Защо все се вре при ''батко''си?Нали си каза един път,че ще участват заедно в 4ти сезон на ''Под прикритие''.Нещо блещеше:Джаро това,Джаро онова,щял да види...
Успокоява Рутчето и все е добронамерен към ''звездите''.

# 110
Т'ва как да го разбирам? С заблудата, че е грешно написано ли си останала? Айде ще ти направя кефа  Joy: "Мисля чи утри времету ще е слъмчево ама е визможно и да завъли" --> квотвай и черви на воля!  Laughing

Явно така излиза щом продължавам да си мисля същото, което и при горният пост.   Mr. Green

# 111

Явно така излиза щом продължавам да си мисля същото, което и при горният пост.   Mr. Green

Не се напрягай с мислене Wink Трудно ти е  Joy Joy

# 112

Абе щом този разговор продължава значи не ми е баш от най-големите препятствия Wink  Laughing

# 113

Абе щом този разговор продължава значи не ми е баш от най-големите препятствия Wink  Laughing

Напъни се де Simple Smile Скучна си  Mr. Green

# 114
Скучна ли? Ама той е мъж  Simple Smile

# 115
Ееее една страница граматика и правопис. Тези работи не може ли да си ги пишете на лични, вместо да ни занимавате?

Днес имаше ли нещо интересно, че не можах да гледам? Тази мисия, за която пишеше преди няколко страници с костюмите, истинска ли е? Излъчваха ли нещо от нея или ще я видим чак в сряда?

# 116
Верно ли Shocked  Joy Значи днескашната Wink вечер ми е минала в заблуда hahaha
Напълно вЕрно!  Rolling Eyes Rolling Eyes И така като те гледам май не е само тая вечер.. Wink animal085 Mr. Green

Цитат
Тези работи не може ли да си ги пишете на лични, вместо да ни занимавате?
Еми така се получи.. по принцип такива индивиди ги избягвам ама тая не знам защо ми се стори забавна  Laughing Айде спирам! Grinning

# 117
Ееее една страница граматика и правопис. Тези работи не може ли да си ги пишете на лични, вместо да ни занимавате?

Днес имаше ли нещо интересно, че не можах да гледам? Тази мисия, за която пишеше преди няколко страници с костюмите, истинска ли е? Излъчваха ли нещо от нея или ще я видим чак в сряда?

Таман щях да се извинявам на останалите.... Извинявайте Praynig Влязох да се възмутя от смотаната Марина и тук срещнах още една.....опс един Crazy Спирам! Пича да не ме провокира ( това от куртоазия го пиша Wink хич го няма в спора ).

# 118
Верно ли Shocked  Joy Значи днескашната Wink вечер ми е минала в заблуда hahaha
Напълно вЕрно!  Rolling Eyes Rolling Eyes И така като те гледам май не е само тая вечер.. Wink animal085 Mr. Green

Цитат
Тези работи не може ли да си ги пишете на лични, вместо да ни занимавате?
Еми така се получи.. по принцип такива индивиди ги избягвам ама тая не знам защо ми се стори забавна  Laughing Айде спирам! Grinning

Не ти се е сторило Wink Такава съм си bowuu Айде стига вече, оспамихме темата за нищо Hug Къде,къде по-зле от теб има Hug

# 119
Няма да се плашите по училищата вече турски и РОМСКИ ще се изучава....вие за Ботев сте се притеснили.
Потресена съм!

отдавна се изучава турски от съответните деца
само папагали в тази държава... много лесно се поддавате на манипулации ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт