КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 03.06-09.06

• 29 720
  • 624
  •   1
Отговори
# 90
Е, ква е тая слабост към хора без зъби и със занижена хигиена, ако ще чистокръвни арийци да са.

# 91
  • Ямбол
По-полека с възмущенията по Велислава и незнанията ѝ, да не ви вадя постовете, че тук половината поне пишете доста неграмотно. И аз се втрещих малко, но това е реалността сега.
Продукцията сериозно работят за номинирането на Велислава и манипулирането на зрителя, че иначе излиза къртицата на тест. Не се ли усещате, че цяла седмица ни показват колко е проста.

# 92
^ Същото щях да кажа. Точно от възпитание не иска да изкрещи "Вие луди ли сте да харесвам Моро". Иначе онемях от едни коментари на Жана и Михаил в един от епизодите на "Къртицата на светло". Там те убеждаваха зрителите, че Моро е много красив и е напълно възможно Марина да го е харесала Grinning Не знам, явно само аз не забелязвам тази красота в него.

# 93
Ние явно сме слепи и не забелязваме красотата у ''очарователния'' Моро. ooooh! Аз се чудя защо всички момичета припадат само като го видят, а то ето защо било..  Mr. Green Само като му погледнеш изкрящата усмивка се влюбваш. Mr. Green

# 94
  • София
Айдеее Лиляна извади червената химикалка  Laughing
С невероятно удоволствие я плюя Величка, толкова е проста, че не мога да го пропусна. И не, не ми промива мозъка продукцията, то е видно какъв е мозъчния й капацитет, какъвто и да е монтажа!
Само като му погледнеш изкрящата усмивка се влюбваш. Mr. Green
Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 21:39 от tzvety26

# 95
^ Същото щях да кажа. Точно от възпитание не иска да изкрещи "Вие луди ли сте да харесвам Моро".
Абе вие наред ли сте, какво е това възпитание да позволяваш на гнусен мангал да те обарва и лигави, а на всичкото отгоре да му отвръщаш със закачливи усмивки??? Аз изобщо не усетих Марина да изпитва погнуса от Моро, не видяхте ли как му скочи да се разцелуват, след като се върна в катуна след теста в четвъртък?

# 96
  • Ямбол
Вярно бе, къде съм тръгнала да се меря с цяла орда тупащи се в гърдите, че не могат да пишат и бълващи грозна реч, щото било форум, разбираш ли. Във форума общуването е писмено и е вид уважение към събеседника да пишеш добре, а е до възпитание и съобразителност да използваш мозък вместо обидни думи.

# 97
Ако бях на мястото на Марина изобщо нямаше да позволя този да се доближава толкова близо до мен, но следях реакцията й в лайфа, когато пускаха онези видеа и след като Валя я обвини.. ами според мен си беше погнусена и не можеше да повярва на видяното и чутото. А и според мен не е подозирала, че Моро е привлечен от нея. Докато се дърпаше на Любо, защото той ясно показваше какво точно иска.

# 98
Абе Лиляна, кога някой потребител е обиждал друг в тази тема? Аз поне откакто ви чета не съм виждал такова нещо. В голям филм си май?  Laughing Т'ва за правописните грешки беше голям паралел с да ги наречем "пропуските" на Величка! xD

# 99
По-полека с възмущенията по Велислава и незнанията ѝ, да не ви вадя постовете, че тук половината поне пишете доста неграмотно.
Скрит текст:

Rolling Eyes
Това, че в форум повечето хора не смятаме за нужно да слагаме запетайки и пълни членове някак си бледнее пред днескашните изцепки на Величка. Не вървиш! Stuck Out Tongue

Ммммдам днескашните изцепки на Величка......

# 100
  • Ямбол
Абе Лиляна, кога някой потребител е обиждал друг в тази тема?...
Кой твърди, че някой обижда потребител в темата?

# 101
  • София
...а е до възпитание и съобразителност да използваш мозък вместо обидни думи.

Лиляна, тъй като подозирам, че това към мен е адресирано, само да си кажа, така небрежно и между другото - мозъкът си използвам когато и където е необходимо. Обидни думи относно Величка мога да изпиша много, ама от култура  Laughing /не от възпитание, защото разбрах, че такова нямам/ използвам изключително премерените "тъпа" и "проста". Няма сила, която да ме убеди в обратното, при положение, че това е момиче, завършило счетоводство и неправещо разлика между ЕООД и ЕТ. Неправещо разлика между Хаджи Димитър и Опълченците на Шипка. А в същото време вечно обвиняващо другите са положението си.
Замисли се, че това е все едно ти да не знаеш кога се слага главна буква и кога точка в изреченията.

# 102
Абе Лиляна, кога някой потребител е обиждал друг в тази тема?...
Кой твърди, че някой обижда потребител в темата?
Е аз ли изнасях речи и закани едва ли не към граматическите "грешници"?  Laughing Щом пишеш такива неща за неуважение и обиди след такова изказване как да те разбере човек, че говориш по принцип?   Rolling Eyes

# 103
Лиляна май имаше предвид Любо. Wink

За Марина си мисля, че не смее да каже, че я е гнус от Моро, понеже живее при тях. Да не говорим как ще скочат "братята", че ги дискриминирала и т.н. Знаете, че са царе в тази част. Sunglasses А това, че го е разцелувала, той я е обарвал и лигавил не съм гледала, признавам си. Peace

Шепот, интересно ми е на база на какви проучвания твърдиш, че повечето българки си падаме по цигани, турци, араби и пр.? Ако в твоето обкръжение има такива момичета, не значи, че всички сме такива. Да не излезе, че се защитавам, защото не е така, все ми е тая какво ти е мнението за женската част от България, но ми е интересно защо си с такова мнение?

# 104
Ммммдам днескашните изцепки на Величка......
Т'ва как да го разбирам? С заблудата, че е грешно написано ли си останала? Айде ще ти направя кефа  Joy: "Мисля чи утри времету ще е слъмчево ама е визможно и да завъли" --> квотвай и черви на воля!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт