Чакането свършва вече,скоро ще изплаче ЮНСКОТО човече!

• 29 094
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Хриси  bouquet Ако всичко си е наред, по мои изчисления, в петък ще ни изписват  Grinning Ще ти стискам палчета за петък  Hug

# 556
Еееех,днес пак прекрасни новини.... Ади,честит ти Дани. Много здраве и късмет ви пожелавам   bouquet .  Много интересен развой на събитията при теб,напълно неочаквано.  Ама ето виж,притесняваше се да не останеш излъгана от доктора,който ти каза,че до неделя ще родиш. Всичко следва естествения си ход,както много пъти сме го коментирали.
Дидка,наистина е прекрасно,че всички притеснения за бебо са вече в миналото и наистина както казваш,явно от това не можеш да го почувстваш като твой както се изразяваш.  Пий си омегата и си гушкай децата.Повтаряй си колко много и двете ти дечица имат нужда от теб и вярвай,че всичко скоро ще е ок  newsm10.  Пиши всеки,всеки път когато ти е криво,нали за това сме тук.Та кой не е изпадал в дупки. На мен много сте ми помагали,за което ви благодаря  Hug.
Пух,чисто нова си викаш? Така ми се прииска и на мен да се барна с някой друг кичур,ама фризьорката ми не ще да ме бара,докато съм 2 в 1  Laughing ,та ще изчакам малко.

# 557
Здравейте мами! Поздрави на всички смели мами, които вече гушкат бебенца. Благодаря ви за пожеланията тук и във фейсбук. Ние сме си вече вкъщи, лудницата е пълна, тъй като 3 годишния батко се прави на бебе и обикаля апартамента с един негов стар биберон в уста. На всичкото отгоре е малко болен CryИскам набързо да споделя как протече моето раждане, с което може да съм полезна на неродилите мами. На 2 юни към 15.00 часа получих контракции, които бяха напълно безболезнени, но през 5 минути. Бебето беше спокойно и цял ден не го бях усещала особено. Към вечерта контракциите станаха като менструални болки и решихме за всеки случай да отидем до МД-Варна. Приехаме към 22.30-23.00. Бях само с 1 см разкритие, но дежурния реши да ме остави. Прецени, че е рано за клизма и каквото и да е. Закараха ме в предродилна зала, където останах сама и постепенно, за около 1 час болките станаха непоносимо силни. Пак ме прегледаха и бях с около 3 см. Отново останах сама, като дори за момент не легнах, опитвах се да дишам (без особен ефект), най-добре ми действаше да се клатя наляво и надясно в седнало положение, все едно се люлея. И така, след около още един час контракциите станаха много силни. Мъжът ми чакаше в чакалнята и аз отидох при него, за подкрепа, като казах на лекаря, че май е време за епидурална. Седнах на стола и дойде ужасна контракция, като стиснах с всичка сила мъжа ми. В този момент водите ми се спукаха и усетих страхотен напън. Едвам свариха да ме качат обратно на леглото, вече в родилната зала. С два напъна на бял свят се появи Бела, без системи окситоцин, без клизми, без шевове. Направо като домашно раждане, което за малко да стане в чакалнята в ръцете на мъжа ми Grinning. На вторият час бях на крака, без болка, все едно не съм раждала. Три дни скучах в болницата, защото нямаше от какво ва се възстановявам. Пожелавам на всички леко раждане!

# 558
Здравейте, момичета!
Немога да смогна да ви изчета.
Честити рожбички на всички мами. Да са ви живи и здрави и много да ви радват
Аз съм вече много по-спокойна, защото нашия татко се прибра след едномесечна командировка и вече имам зелена светлина да раждам. Да, ама не бебка нещо няма никакви намерения да излиза. То от толкова притеснения да не се роди, докато таткото го няма, накрая ще си я пренося.
Като чета вече колко нови мами има, аз май ще остана от последните обебили се.
galimira, искам и аз като твоето раждане! Радвам се, че толкова бързо си се възстановила и е протекло толкова бързо!

# 559
Честито на новите мами във фейса,нямат написан ник и незнам кой са !Да им пожелая да са им живи и здрави малките слънца  ,а на тях бързо възстановяване. Hug
Имам чувството че ще бъда вечно бременна ,и толкова далечно ми се вижда това раждане.Като нямам никакви индикации,но все се успокоявам че няма да е вечно така .Някой имат следродилна депресия мойта е предродилна  #CrazyДнес цял ден скитосвам по улиците на варна да предизвикам нещо ,изядох един кг череши ,нападнах отново мъжа и нищо .Луда му работа !

# 560
Да ви се похваля и аз, днес в 10h20 се роди прекрастният ми син Антоан, 3100кг и 50 см.Родих го нормално с епидурална, но самото раждане доста болеше.Видях току-що и Алекс, тук в МА е, но не е родила още.Целувки от мен

# 561
Честито и на мама irri, на мама adelina_bg и мама mariyan4eto!  newsm51 Дано не пропускам някоя мама

val 86 – така съм се смяла на твоя разказ  Joy  Joy  Joy

galimira - браво за бързото раждане и възстановяване

Чакам с нетърпение новини за Алекс и фешънмама

# 562
Момичета да ви попитам , за колко време горе-долу (или е индивидуално за всяка жена) се получава пълно разкритие  със система за предизвикване на раждането .
RESPECT по-добре е да незнаеш,при мен стори ми е адски дълго време-часове,а самото раждане мина за 10 минути,сега съм със шевове,но много съм щастлива.Предлагам да не го мислиш и да не се тревожиш изтърпява се  newsm10  Само че при мен изтекоха водите,а нямах никакви контракции,бебо беше омотан в пъпната връв и не се беше смъкнал надолу,което увеличи времето за предизвикване на раждането.
Благодаря за пожеланията,но да взема да се вклюа във фейса,да се похваля и аз  baby_neutral че тук видях много хубави бебчета и бременни мами на снимки  Grinning

Последна редакция: сб, 08 юни 2013, 20:34 от mariyan4eto

# 563
julieto честито бебче и на теб  smile3525 Да е живо и здраво и да ви носи много радост  Hug

# 564
julieto честито синче, да ти е живо и здраво и много да те радва!

# 565
DramaQueen  Hug Hug Hug

Мечо хайде сега като си красива да родиш едно сладко бебче Flutter

Иначе за спането на бебка,през нощта се буди на 4 часа т.е 1 или 2 пъти,ядем,сменяме памперс и заспиваме.Имам чувстото,че и при нас коликите започват...

julieto честито бебче Hug

Дидка не се сдухвай мила,сигурна съм че си най-добрата майка за твойте две бонбончета  bouquet

Май още няма бебе вест Алекс,сигурно качва 14 етажа милата,стискам и палци.

фешънчето е родила,но ще я оставя сама да се похвали Hug

# 566
Да ви се похваля и аз, днес в 10h20 се роди прекрастният ми син Антоан, 3100кг и 50 см.Родих го нормално с епидурална, но самото раждане доста болеше.Видях току-що и Алекс, тук в МА е, но не е родила още.Целувки от мен

Честито и на теб!  Да е ж в и здрав малкия Антоан и да радва много мама и тате..
Ааа Алекс каза ли дали ще ражда скоро че днес само нея мисля.. ;д
Честита радост и на Фешънмама,  щом е родила и тя, макар още да не се е похвалила..

# 567
Охх аз мисля че ще се ражда днес ;х от около 20тина мин имам много силни болки ниско в корема.. И преди имах понякога но само при контракция.. Не така постоянно.. А когато бебко подритне илитсе пребръща усещам болка и в междукрачието... Поболява ме и кръста лекичко . . Ии се чудя дали да тръгвам към болницата или да поизчакам болката да се позасили.. От това постоянно болене не мога да преценя дали получавам контракции или не.. Ии ми е доста напрегнато в момента.. Не съм казала нищо на мм за да не го притеснявам излишно все още.. Но ако болката се позасили смятам да му казвам и да тръгваме..

# 568
  • Бургас
Роси, стискам палци всичко да е наред!Успех! newsm10

# 569
Честито на новите мамчета да са ви живи и здрави бебчетата  Hug
Роси ако е дошъл момента стискам и аз палци!

Общи условия

Активация на акаунт