Чакането свършва вече,скоро ще изплаче ЮНСКОТО човече!

• 29 094
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Честито на мама Nagaina и на julieto и на мама y_a_n_a  !  bouquet

milisa - тя и моята фризьорка не харесва много идеята за боядисване по време на бременност, особено и за обезцветяване, както аз правя от време на време( щото то русото....), но аз надделявам Laughing Тя всъщност ме е обезцветила 2 пъти за цялата бременност, иначе аз се боядисвам сама- имам 3 см коса на главата си и не е голяма философия  Laughing

*petrohan4e* - направо ще се роди с една лента" Мис" преметната през рамо  hahaha Joy

Последна редакция: сб, 08 юни 2013, 21:08 от Мечо Пух

# 571
  • Бургас
Да се запиша и тук, че не всички влизаме във фейсбука:
Днес в 1.15 часа сутринта нормално родих бебе Мартин, 3.300 кг, 50 см. Много тежко и дълго раждане,но няма да изпадам в подробности, докато не родят всички,особено тези,които ще раждат нормално.Важно е на края всичко да е ОК и изобщо не съм за пример,че второто дете се ражда по-лесно.Пожелавам на всички,които още не са родили леко раждане

И на всички родили Честито и бързо възстановяване на майките

# 572
y_a_n_a честита ти радост! Да е жив и здрав! Бързо възстановяване ти пожелавам, и каквото и да е било важно е, че е минало и крайният резултат е на лице  Hug

# 573
Момичета да ви попитам , за колко време горе-долу (или е индивидуално за всяка жена) се получава пълно разкритие  със система за предизвикване на раждането .
RESPECT по-добре е да незнаеш,при мен стори ми е адски дълго време-часове,а самото раждане мина за 10 минути,сега съм със шевове,но много съм щастлива.Предлагам да не го мислиш и да не се тревожиш изтърпява се  newsm10  Само че при мен изтекоха водите,а нямах никакви контракции,бебо беше омотан в пъпната връв и не се беше смъкнал надолу,което увеличи времето за предизвикване на раждането.
Благодаря за пожеланията,но да взема да се вклюа във фейса,да се похваля и аз  baby_neutral че тук видях много хубави бебчета и бременни мами на снимки  Grinning

Моя корем е доста паднал , има няма 1 педя под диафрагмата и прилича на круша  hahaha но без признаци за раждане  newsm78 ако и утре не благоволи "господинът" да излезе на 12 ме чакат в родилното и малко ми е притеснено от тази система  Weary

# 574
Здравейте момичета, аз използвам оптимално последните си дни преди да стана мама и само хайманосвам напред назад и ходя по гостита Laughing

Искам да честитя поред на номерата. Ади честит ти син Даниел, да ти е жив и здрав преди всичко. много ме развесели с твоето раждане, ама ти наистина си невероятна как ги изстрелваш твоите дечица, бързо бързо Laughing

Честито и на Нагайна за бебе Мила, бъдете много щастливи и усмихнати. Чакме снимки и да разкажеш как е минало раждането.

Честито на мама y_a_n_a, бързо възстановяване Hug
Честит син и на мама julieto Hug

Meчо Пух браво на теб, отиваш като мадама да раждаш Wink Стискам палци всичко да мине наред и скоро да се похвалиш Hug

Kölsches Mädel хайде и тук още веднъж да ти честитя, да е жива и здрава малката принцеса, страхотно име сте и избрали.

Вал86 и аз се позабавлявах с твоя мъж Laughing Дано другият път вече да ходите за истинското раждане до болницата. И аз преди 2 вечери засичах контракции цяла вечер, бяха на 8 мин но явно и при мен не достатъчно силни.

Моята бебка я гледахме преди 2 дни, станала е вече 3,8 кг. Понеже казах на докторката че искам секцио и не знам как ще родя такова голямо бебе, тя почна да ме убеждава как не трябва да раждам с операция и как ще я изродят без проблеми. Другата седмица ще ходя на скенер да мерят ширината на таза и след това съм пак на преглед да видим дали бебка продължава да наддава и да премерят главичката и ръмената. Но като гледам доста от мамите са родили големи бебета нормално, дано и аз да успея.

Лека на всички

# 575
Честито на всички нови мами  smile3525 Да са живи и здрави бебчетата, а на тях пожелавам бързо възстановяване  Hug

# 576
Мили момичета и да ви съобщя една хубава новина, както и петроханчето каза Фешънмама роди бебе Ян на 07.06 в 17.48 с чудесните мерки 4180 гр и 52 см.

На мен ми подейства супер успокояващо нейният разказ за раждането, тя ме помоли да го копирам тук и да го споделя и с другите мами, които още не са родили. Ето че могат да се родят големи бебета без болка  Simple Smile Ще ги изпишат във вторник

Разказът е на латиница понеже е писан през телефона, ще се опитам да го сложа в скрит текст.

[spoilerpisha ti tuk, zashtoto predpolagam ti e napecheno i moje bi shte te uspokoq pone malko. V bg-mamma shte se vkliucha po-natam, che s telefona ujasno bavno zarejda, a shte ni izpishat chak vuv vtornik mai.
Ta znachi, az oshte na tonovete shvanah kak raboti aparatut i koga otchita kontrakciq. Ima edni cifri, koito pokazvat silata na kontrakciqta i suotvetno ti useshtash bolkata spored silata. Na men sutrinta vchera mi spukaha balona s vodite, poneje za cqloto vreme otkak ni prieha imah razkritie samo 4cm. I taka, pukaneto na mehura ne bolesshe izobshto, no posle zapochnaha qki kkontrakcii i boleshe dosta. Na monitora izpisvashe stoinosti kato 30-40 i ne mojeh da turpq. Poiskah upoika. Slojiha mi q i zapochnah da se suvzemam. Veche stoinpstite na monitora se pokachvaha kum 70-80, no az nishto ne useshtah. Mina obqd, pratih John da hapne, poneje ni kazaha, che dokato polucha 10 cm razkritie shte minat chasove. Osuznah, che maximalnata stoinost, koato mashinata otchita e 127. Zapochnah i da useshtam kontrakciite, no bez bolka. Imah buton, s koito da dobavqm ot upoikata, ako usetq bbolka. Kazzaha, che nqma kak da predozirash, ima si programa, koqto pozvolqva samo po 1 doza pveche vseki 30min. Az za vseki sluchai go natiskah tochno navreme  skoro veche ne mojeh da si dvija krakata. Okolo 2chasa see okaza, che imam 7cm razkritie i az se shashnah i se obadih na John da idva, da ne rodq bez nego

13:57
Maria Pavlova
kato doide, doktorutt mi kaza, che shte izchakame oshte za razkritie i posle shte napuvame. Pitah dali moje ot sega da si napuvam i toi kaza, che ne prechi. Realno kato usetq kontrakciq i glavata vzeme da buta nadolu, moga da napuvam vse edno sum po golqma nujda. Bqhme samo dvamata s mm, toi gledashe koga cifrite sa nad 100 t.e. Kontrakciqta e silna i mi kazvashe da napuvam. I naistina useshtah, che bebeto sliza, no bez bolka. Trikut e da ne napuvash pri leka kontrakciq, nqma smisul da se morish. Chakash da stane nad 100 i togava. Ta taka sled chas zadrujno napuvane se poqvi doktorut i s uchudvane ustanovi, che sme na finala i se nastani da me izrajda. Glavata naistina se okaza golqma i ne izlizashe, no pone ne boleshe. V kraina smetka go izvadiha s vakuum. Stana mnpgo burzo, nqkolko napuna i gotovo. Ne povqrvah, che vsichko e prikliuchilo kato mi go slojiha na korema. Super moment beshe.  I taka. Poqvi se v 17.48, vupreki prognozite, che shte si otkarame do prez noshtta. Obshto vzeto, poneje nie poehme iniciativata, neshtata bqha spokoini, sigurno zvuchi neskromno, no ako bqhme chakali, moje bi shteshe da e burzo i intenzivno, no puk s razkusvaniq. Imam edin vunshen shev samo. Dnes veche go slagah na gurda, zasukva... Az ssum ok, oshte ne moga da hodq, no stavam leka po leka. Mnogo leko useshtam sheva kato se namestvam... Shte mine i tova. John e s men v staqta i mnogo mi pomaga, no kato cqlo Yann dava vid na spokoino bebe. Tolkova za sega. Ako mislish, che e polezno info, kopirai go v temata za drugite momicheta, koito se pritesnqvat. Moje v skrit tekst, che nali sum bez kirilica. Mersi mnogo za podkrepata i stiskam palci i pri teb da e tolkova leko. A q spodeli kakvo stava s Alex. Ne moga da q otkriq vuv facebook...][/spoiler]

# 577
Нещо не ми се получи скрития текст за което съжелявам Sad

# 578
  • гр. София
Най-накрая ви изчетох.  Grinning Май доста мами сме родили на 7-ми. Освен да поразкажа и аз малко за моето раждане... Бях си избрала 7-ми за планирано секцио, като през цялото време се чудех дали съм избрала правилната дата. Е, явно е правилната, ащото в 5ч. сутринта ми изтекоха водите на леглото в болницата. Позарадвах се, че все пак всичко си тръгва естествено.  Grinning УЧудващо се бях поуспокоила преди секциото, а знаете, че само мрънках, че ме е шубе. Grinning Сложиха ми упойка, обаче по едно време взе сякаш да ме наболява. Казах на анестезиоложката, но тя каза, че трябва да изчакаме бебчето да излезе и тогава да ми сложи още упойка. Чух, че беборанката ми изплака и май това помня последно. Grinning Оказа се после, че три пъти съм питала в колко се е родила малката, даже съм казала и как ще се казва. Кой да ти помни... Grinning освестих се в стаята чак. Пуснааха мъжа ми да ме види и той ме пита дали съм казала името ана бебето, казах, че не помня. После като са му дали да види беборана, акушерките са му се смяли, защото е обяснявал как жена му не помни как е кръстаила детето.  Laughing общо взето секциото не ме кефи.  Grinning  Честито на новит мами! Да са ви живи и здрави бебчетата!  Hug

# 579
Честито на Фешънмама и на Мег0407! Да са живи и здрави и те и бебоците: Ян и Мелиса!   bouquet

Момичета- аз явно няма да съм тук за пускането на следващата тема, та.....някой доброволец? Като гледам е време за нови идеи за заглавие, ако искате тук в темата ги пускайте директно. Simple Smile

# 580
  • гр. София
Момичета, как да си сменя подписа с такув, който вече е за бебчето?

# 581
irri - най-горе на страницата има раздел "Още" и като прекараш там мишката пада меню- там ще видиш линк към лентички. Цъкни го и си направи лентичка за бебето, като я направиш, копираш адреса ѝ и го пействаш в профила си на мястото на тази лентичка.

От мен лека нощ. Току що осъзнах, че утре ми е последният ден спане до късно за доста дълго време Shocked Joy

# 582
Честито на всички нови мами: да са ви здрави и щастливи бебчетата!
Zvezdichka и Мечо пух, стискам ви палци , леко, бързо и безпроблемно раждане, да се похвалите и вие скоро с положителни емоции и вълнения
Роси и на теб успех, ако е дошъл момента Simple Smile

# 583
Добро утро мили мамчета, да са ви живи и здрави рожбите Simple Smile
Аз още си чакам,днес ми е термина, може би малката да реши да се покаже точно навреме...но надали
Незнам тези последни дни ми се струват мноооооого дълги, толкова искам вече да си я гушна.
Гледам,че предимно раждат мами с по късни термини, а има доста като мен чакащи Simple Smile
Успех на раждащоте мами и търпение на чакащите

# 584
Добро утро момичета.

Честито бебе Ян на фешънмама да е жив и здрав и много щастлив

Аз станах преди малко, нещо ми е много трудна на заспиване Софи. Около 2 часа протича преобуване хранене заспиване. За сметка на това като заспи и откарва минимум 3 часа сън.

Мисля един шезлонг да й купя, да се люшка в него. Преди ни бяха дали приятели, но сега май няма да могат, че и те са с бебче. Някой за добри оферти да знае?

Общи условия

Активация на акаунт