Чакането свършва вече,скоро ще изплаче ЮНСКОТО човече!

• 29 094
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
shmoksi благодаря ти,че сподели прекрасните си преживявания с нас.  Hug Много здраве и щастие ви желая  Hug
аз ти и ние ако си намериш сушени сливи от някъде,изяж една две шепи,може и да си ги накиснеш във вода....аз така като забременях и спрях да пуша и да пия кафе (а от 1 цигарка и 2 глътки кафе направо тичах до 00) и не бях ходила 2 дена (което за мен е кошмар,все едно 20 не съм) ММ искаше да ме изхвърли от нас,че два дена му надух главата и общо взето всички бяха разбрали за моя "проблем" и личната ми лекарка(да,даже и на нея и звъннах) ми каза киви и сушени сливи да ям  hahaha от тогава съм нямала грижи.

# 91
Шмокси, страхотен разказ, направо се размечтах.... Дано при всички нас мине раждането толкова "розово" ааахххх  Heart Eyes

Алекс, щях да падна от стола, ама моля ти се, не ме разсмивай така  rotfImao То и аз така всеки път си викам във ВЦ, е сега ако не си докарам контракции... Снощи пак имах, както и сутринта и то от тези с всички екстри, болки менструални, в кръста, стягане на корема и по време на стягането  адски болки и после нищо  Tired

Реших да ви споделя един метод за облекчаване на болка по време на контракция, койтп при мен поне действа безотказно - значи като ходих на отворени врати в родилното и там използват три метода в предродилна качто изключим упойките - гореща вана, топъл компрес на кръста и топка (от тези големите детските, надуваемите, дето децата скачат върху тях). Та топката облекчава много болката, като се седне върху нея и се правят кръгови движения в таза (все едно въртите кючек, ама бавно  hahaha). Аз го прилагам метода вкъщи като седна върху мека повърхност както каза доки и болката спира почти мигновено. Надявам се да ви помогне  Hug

Аз от няколко дни се чудех дали не ми текат водите, но осъзнах, че чисто и просто си попишквам в гащите  #Silly

# 92
  • София
az ti nie и аз съм същата работа - постоянно съм с някакви болки и корема ми е камък, ама до там  newsm78 незнам... имам чувството че ако имах избор на екип до сега да са ми сложили една системка и да съм родила 100 пъти... а сега ще ме оставят да чакам кой знае до кога... даже се шегувам с моя близка, че трябва поне до към есента да родя и директно малкия на детска градина с кюфте в ръката  hahaha

# 93
Честито на новите мами, много мило ми става като гледам все нови бебоци.
Може ли вече родилите мами да споделят в крайна сметка на какви педиатри са се спрели, дали са доволни. Скоро някоя мама спомена, че частния педиатър е идвал до дома ѝ за някои неща за бебо, ама не помня коя беше.
Аз все търся, гледам и не съм звъннала на никой, просто не съм се спряла окончателно...а нямам време...за къде отлагам и аз не знам.
Оооо и да ви се похваля...финиширах с покупките за бебко, изпрани, изгладени, подредети, голям кееееф, малки и сладки. Много яко. Стегнах си и багажа за болницата...само нощниците имам да добавя, ама съм ги поръчала в един магазин и чакам да ми се обадят, че са там. И бебо вече може да излиза Simple Smile

# 94
  • София
Vilito86 това да се чува, още една готова за срещата с бебо мама  Heart Eyes

# 95
J.R., абе ние сме съседки сигурно! Я бързо на отчет на лични и да се разхождаме заедно с бебоците:)) И който иска - също да заповяда.
Вили, аз казах, че идва частен педиатър вкъщи - по препоръка от приятелка с няколкомесечно бебе, а нейната сестра също се е съветвала с него за бебето си. Както споменах, има някои по-странни разбирания, но това не значи, че ще спазваме всичко. Педиатрите препоръчват, майките решават. Първо си избрахме една друга педиатърка, която направи и първия преглед след изписването. Тя обаче не си вдигаше с дни телефона, когато имахме нужда от нея и се бяхме шашнали с един обрив. Така или иначе, трябва да си изберем и джи пи по здравна каса за бебчо - сигурно ще е някой по препоръка на д-р Азади от 25 ДКЦ, Младост  плюс консултации при самата нея.

# 96
от кога е добре да започнем да пием  лактогонен чай? или няма нужда ако нямаме проблеми с кърмата?

# 97
Здрастиии,честито на първите юнски мами,да са ви живи и здрави бебчовците иии само радост да ви носят  Hug
Днес бяхме на ЖК при док,при която ще раждам ии всичко е наред,бебо си расте и хубавее,около 3500гр.е,отлични тонове,но все още не е готов да излезнее.Док каза,че плацентата не е узряла както трябва и това ще отнеме около 10 дни поне.Бебчо може да се роди и след определения термин.
Пазете се и приятна и хубава вечер  Grinning

# 98
Запис и от мен  Hug
И аз съм 2 в 1 все още ,въпреки че повече от една седмица съм с различни болки ,но не достатъчни че да излезе бебо .Но явно не му е дошло времето ,въпреки че имам още 1 седмица до термин си мисля че ще пренося пак .Важното е на финала и аз и то да сме добре .Всички задачки са изпълнени каката е записана в първи клас ,апартамента и почти готов ,само новия член на семейството се бави  Simple Smile
На всички мами кураж момичета още малко остана до дългоочакваната ни среща с най прекрасните слънца  Hug

# 99
  • гр. София
mgamisheva, много мило, че се сещаш за мен!  Hug Добре съм засега, сякаш не ми предстои секцио, гледам да не мисля много, нищо, че остават няколко дни.  Grinning Мен не ме е шубе от болка, шубе ме е, че ще съм в съзнание и ще мисля какво се случва и каквато съм кукундрела нищо хубаво няма да си докарам. Ама станах такава от кофти случки, какво да правя. Дай Боже всичко да мине добре!  Praynig Praynig Praynig Иначе днес бях на тонове, беборанка много мърдаше, тоновете си бяха ок.  Grinning
Иначе да се оплача и аз от моето свеки. Представете си утре заминава на море... На кой му пука, че аз имам дата за секцио! За какво да е тук? Изобщо в момента нищо хубаво не мога да кажа за нея. В един апартамент живеем, един път не е дошла да ме пита имам ли нужда от нещо! А родителите ми идваха от 250 км за всеки мой преглед! Сравнение никакво! Сега майка ми е при мен и ми помага от 2 седмици. Да ми е жива и здрава, обожавам я!  Hug От тук нататък минавам с някои хора само на здравей - здрасти. И както се е видяло помощ от свеки няма да видя, а няма и да търся! Жива и здрава да съм и бебчето да ми е живо и здраво да можем да си се гледаме! А на не
заинтересованите - майната им!  Оплаках се!  Grinning
Лека вечер!  Hug

# 100
irri, а недей така..какво да кажат тези, които тръгват за нормално раждане  Mr. Green все си мисля, че секциото преминава поне за момента на случването му по-спокойно за самата майка. Успех  Hug

# 101
  • гр. София
Поточе, успех и на теб!  Hug Няма как, ще раждаме! Няма мърдане!  Grinning

# 102
  • София
Мен не ме е шубе от болка, шубе ме е, че ще съм в съзнание и ще мисля какво се случва и каквато съм кукундрела нищо хубаво няма да си докарам. Ама станах такава от кофти случки, какво да правя. Дай Боже всичко да мине добре!  Praynig Praynig Praynig
irri това все едно аз съм го писала  Blush

# 103
  • гр. София
demi_m, ами дай да ходим заедно и да си държим ръцете!  Grinning Успех и на теб!  Hug Стискам палци на всички ви всичко да е наред и да се справим!  Praynig Hug

# 104
ирри, деми_М защо просто не сте с пълна упойка ? Татко ми разправя, когато му оперираха счупения крак, че усещал и чувал всичко, как му стържат коляното и т.н.  - и с други мами със спинална упойка също, че усещали всичко - не болка, а пипане, дърпане и т.н. Както дока ми каза: "Ако мислиш, че психически може да понесеш това - ок - ако не по - добре да си поспиш  Laughing " Защо сте си избрали спинална? За да чуете и видите бебо веднага ли? Това пък него разбирам- ако раждането е нормално и всичко си е по реда - ДА - ама при положение че си в операционна - лично на мен не ми се слуша и чувства нищо по време на операцията.. и двете упойки крият някакви си рискове, аз предпочитам пълната.

Общи условия

Активация на акаунт