Любители на Котки Тема 74

• 58 412
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • На остров
Джуличка много сладко семейство си имате Hug! Добре им гледам в двустайния Heart Eyes!

# 286
Джуличка много сладко семейство си имате Hug! Добре им гледам в двустайния Heart Eyes!
Hug
Ами, гарсониерата им отесня. Mr. Green Laughing
Дребосъчка се изхитри, покатерва се върху мама, от там се вкопчва в ръба на кашона и туп, изпада от външната страна, директно на мекичко, върху татко си, който спи отвън! Laughing
А двустайния го направихме с по- високо ръбче, та малката още не може да стигне до там.

# 287
  • София
Джуличка, много са сладки!  Heart Eyes

# 288
  • На небето
Малко снимки на моите изхвърлени сирачета. Бяха целите в тръни и бодили пълни с бълхи, захвърлени в дерето да умрат от глад. Не можеха да се хранят самички, не можеха да пишкат самички. Налагаше се насила да им слагам храна в устата за да разберат, че става за ядене. Сега вече се хранят самички и могат да ползват котешка тоалетна. Изчистих ги от бълхите и сега са чистички. На 2 момчета вече им намерих чудесни домове. Останаха едно момче и едно момиче. Много са сладки и гальовни, момиченцето ме възприема като мама, цока ме и ходи подире ми, катерят се по краката ми за да ги взема и да ги гушна. Много са ми сладки. Ето снимки на тези които още търсят дом.
това е куклата:
а това е малкия мъж:

# 289
Малко снимки на моите изхвърлени сирачета. 

Много сладурски дребосъци, дано бързо си намерят дом! Peace

Джуличка, много са сладки!  Heart Eyes

Hug

# 290
Estell, много тъжно гледа малкият мъж Sad
Дано да намериш кой да го вземе. Peace

Джуличка, много са готини твоите, особено таткото Grinning

# 291
Като стана дума за къщички и аз да се включа:
В събота заминаваме за вилата ни и няма кой да гледа Катето през това време, ще я вземем с нас. В една статия четох, че е най-добре по време на пътуването котките да са в транспортна чанта, защото ако са свободни имало вероятност да се напъхат под някоя седалка или да скочат през отворен прозорец. Бих я държала и в скута ми, но надали ще издържи и 10 минути там, още повече, че пътят е черен. А най-евтината транспортна чанта (доколкото се запознах) струва 30 лв. и честно казано не ми се дават толкова пари за малка пластмасова кутия. Но разбира се, ако най-добрия начин за пътуване е с транспортна чанта ще се простя с парите, важно е писето да е добре.

А вие как пътувате с вашите сладурковци? Hug

Джуличка, много сте готини всичките. Мама е много хубава, татко много грижовен, абе направо бебенцето има голям късмет. Гуш от мен и да ги нацелуваш и тримата!  Heart Eyes

# 292
Уфф, съвсем се обърках за какво говорите всички  hahaha
Мъркането било - мърмяул
Месането било мъркане
 ooooh!     Joy
Принуждавате ме да кача клипче със мърмяула на Фуфи и месането на Томи .
Chuchulina - Томи винаги пуска ноктенца при '' месането'', няма да е Томи ако не го прави  Mr. Green

# 293
Estell колко хубаво, че си се погрижила за бебчоците. Изкарали са късмет с теб.  Hug

Значи, младото семейство се премести в по-голямо жилище, невероятно романтична история  Heart Eyes

Не разбирам от котки, но от езикова гледна точка предене и мъркане са синоними, мисля че просто са от различни региони на страната (хурката или там с каквото са предяли, е издавала подобен брррррр звук).
Когато взехме Малчо, право на ветеринар. През цялото време мърка, само в колата рева на глас. Ветеринарката каза, че така се самоуспокоява, защото е стресиран от всичко, което му се случва. Иначе и двамата мъркат яко като им дам сигнал, че ще се яде  Laughing

Chuchulina препоръчвам ти да купиш такава чанта, много ще ти трябва. Примерно за водене на ветеринар. И в бъдеще ще пътувате... Кутията ще е познато и защитено място при пътуване и смяна на мястото, което е стрес за котето. Дундьо като беше малък от страх се завираше под таблото и нямаше проблем. Но сега като го водихме за кастрацията - побесня от страх, как да удържиш паникьосано 4-килограмово животно с нокти. А Малчо когато го взехме, пътува в колата 2 часа по магистралата впит в кожата на мъжа ми. Той удържа, но белезите ще са му за цял живот. Накрая взехме чанта, не спестихме нищо, само дето мъчихме котенцата. Купихме чантата, докато чакахме пред ветеринаря, защото отпред имаше 5-6 кучета, покрай които нямаше шанс да минем. А пък котан буквално с облекчение се свря вътре и малко от малко се успокои.

# 294
  • На остров
Chuchulina много е полезна чантата за пътуване. Ние имаме твърда кутия и сме много доволни, има си и отделение за вода. Пътуваме често и за нас чантата за път си нещо задължително, в началото голяма част от котките не им харесва да пътуват и там дори и да се сърдят свикват лека полека. Да и както  B l a n k a е написала една подивяла от звука на мотора котка може да причини злополука.

# 295
  • Пловдив
Джуличка, страхотно мило семейство. Прекрасни са. Таткото е копие на моя Лъчезар, чието второ име беше Лъки.
И на Естел синеоките бебета дано си намерят техните хора.
А относно мъркането, преденето, месенето - наш ЗарЮ е немъркаща котка. Мъркаше и месеше плюшените одеяла на децата, когато беше бебе. И после - не ще. Мисля, че го галя качествено, обаче той си е немъркаща котка. Надявам се, че след кастрацията, а и с поотрастването, като стане сериозен мъж ще почне и да мърка. Обещала съм му да го почерпя.
Обаче черните перли са страхотни мъркатори, особено момченцето - мърка още като го погледнеш. Hug

# 296
  • Пловдив
Както съм казвала Чопър беше изоставен и ние го взехме и отгледахме - нямаше си мама, може би за това той не просто меси, а смуче поларени одеала и завивки мъркайки преди да заспи.
За пътуванията: имаме 1 чанта и 2 котки. Чантата е полезна безусловно е добре да има чанта за разни разнасяния на доктор и други. Но по време на път ние я ползваме, колкото да стигнем до колата. После чантата се отваря и котките /тази, която е била в чантата/ обикаля свободно. Ако е в чантата затворена врещи ужасно. Последния път Руби и извън чантата врещя. Обикалят насам натам. Чопър спи, а тя го ближе, за да успокоява себе си.
Катето е още мъничка. Един път, ако не е голямо разстоянието навярно ще може да се вози и без чанта, но и аз си мисля, че е добре да си вземете, защото понякога е необходима.

# 297
  • Варна

Теди, какви са тия данъчни измами дето ги предлагаш на Росченка? Naughty  Joy

hahaha  Май ще трябва данъчни инспектори да пускаме.  Joy Joy Joy
Тъкмо мислех да присламча и Милкана! hahaha Въпреки големия кафяв камбест нос и изпъкналите очи! Laughing

Профи, при първа възможност косматите ще бъдат омърфулени! Laughing А моят мъж, веднага след като разбере как е детето, пита за котешките щерки! Mr. Green Особено слабост му е Женя! Все повтаря каква дръглива, бълхлива и пръдлива Mr. Green малка котка беше, а каква красавица стана.

Сърдитият котарак от фейсбук ме натъжава! Sad

Естел, прекрасни са малките котенца! Heart Eyes

За транспортните чанти- определено е удобство. Въпреки че мацките ми влизат вътре пожелание само когато сме на ветеринар и искат да се скрият! Grinning

# 298
Джуличка, разкошни са!

Естел, милите те, още са им сини очите  Heart Eyes

Добичето от клипа колко силно преде Simple Smile

# 299
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Стейси, облякла си се с котарт, а?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт