Любители на Котки Тема 74

• 58 417
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Бланка, + много накратко:
Кои гранули са добри(понеже цената не винаги помага): Бърз поглед на състава.
Ако има царевица  - НЕ.
Колкото по-нагоре е съставка в списъка, толкова по-голямо е съдържането й. Желателно е колкото се може по-малко зърно да има, и повече месо.
Желаттелно е месото в списъка със съставки да е индетифицирано (чикън, фиш и т.н) и да не е последвано от думите бай-продъктс или мийл (което индетифицира разни смлени други части на животното).
Желателно е да има таурин.

НЕ от домашното хранене: лук, чесън, шоколад, риба в големи количества, дроб в големи количества.

При мъжките котараци заради устройството на уретрата образуването на блокажи е сериозен риск. Висококачествените гранули са важни за намаляне на риска,  както и  смесено с мокра храна хранене, ако не напълно, за да е сигурно че поемат повече вода (мократа храна има поне 80% съдържание на вода)

# 121
В Ирландия се случват всичките тези идиотщини! Close
Благодаря ви, момичета, че ме подкрепяте! Hug
Знам, че сигурно вече ви писна от мене Embarassed, разбирам, че ви досаждам, но наистина имам нужда да споделя с някой, който не е тукашен и който ще ме разбере, наистина!
Извинявайте още веднъж, че ви тормозя и вас и ви благодаря от сърце за подкрепата! Hug   bouquet

# 122
Джуличка, съжалявам за продължението на сагата ви. Котката забелязала ли си д дърпа шевовете?

# 123
Джуличка, съжалявам за продължението на сагата ви. Котката забелязала ли си д дърпа шевовете?

Не, не ги дърпа, то явно така си е зашито де, некадърно, защото, както ви казах и по- рано, имаше малко кръвчица в единия край.
Дефакто, там нямаше конец/шев изобщо, той явно е шил донякъде и изведнъж е спрял, решил е, че няма нужда от повече конци, ама се чудя - като виждаш, че до края на разреза има повече от 1см (може и около 2см да са), може ли пък да не му сложиш един бод?!
Аз съм сигурна, че ако се съберем с вас, ще зашием по- добре раната, отколкото този... Twisted Evil
Как може да оставиш животно с такава дупка в корема, за да видиш какво ще реши природата, кажете ми?!
Потресох се, честна дума! ooooh!

# 124
  • In a surreal moment!
Едно сладко истанбулско бижу от албумче със снимки на певицата Теди Кацарова

Извинете ,че не пиша, при нас всичко е ОК, просто съм на вълна събитията в Турция и любимия сериал.
Джуличка - ти си герой!  Heart Eyes

# 125
Maле Джуличка - при първа възможност смени вета !  Hug и се чудя как си се въздържала от критики и прочие .
Аз, ако бях със моето късо фитилче щях да накарам този вет. да се откаже от живота си  #Cussing out  Mr. Green
И без упойка шие?!  newsm78  горката маца, сега как е ?

# 126
Добре е сега, горката, толкова се намъчи, толкова ми е жал за нея. Sad
Аз малко по- късно се сетих, че е забравил да ни даде антибиотика, този пияница, та търчах обратно да го взема.
И сега маца пак е на антибиотик. Sad

# 127
  • София и Морето от време на време

Тинче
, това , че няма да идвате сега , не значи , че няма да идвате после ...Нали ? Свиркай като сте в района - ако трябва, не вие при нас - ние при вас ще дойдем .. Няма да разваляме хубавата план-програма ,я ? Laughing Стига да е удобно , разбира се ....

Ааа, разбира се, че ще дойдем. Даже храня надежди, че клуба в Бургас ще има редовни тренировки лятото и да идваме поне веднъж седмично, ако може и два. (Стига и финанси за пътуванията да има де, че до там и обратно и идва към 18лв едно идване ...)

Джуличка, стискаме палци за котанка - вярвам, че всичко ще е наред - ти се бориш много за нея, така че това трябва да се възнагради!
Сега ще ти дам една леко откачена идея, ама те момичетата ме знаят с моите алтернативни подходи ...  Пробвай с ръка (попитай вътрешното ти аз да ти подскаже коя ръка да е, или пък се сети теб като те боли някъде с коя ръка се хващаш за болното място и с нея) от разстояние няколко см над шева да я "галиш" все едно по раната и си представяй как ръката ти, преминавайки отгоре лекува и затваря раната.
Аз така преди 3г някъде при възпалено ухо на малкия, сложих ръка да му затопля ушето и не знам откъде ми се появи представата, че болката и възпалението е някакъв червен конец, който трябва да изтегля от ухото му и си представях как го навивам на пръста си ... Интересното беше, че след около 20-30 мин детето се успокои и заспа. След няколко месеца пак го правихме това упражнение и пак проработи ... Та виж дали ще стане и какво евентуално ще ти дойде отвътре.

# 128
Тинче, не мисля, че идеята е откачена. Naughty
Давал ми я е и друг човек, макар и по друг повод и знам, че действа. Peace
Благодаря ти! Hug

# 129
  • Варна
Не мога да повярвам какъв простак е този ветеринар, Джуличка! Naughty Непременно го смени! Как въобще има клиенти- какво като е на удобно място! Twisted Evil

Като знам мен как още ме държи, задето нашият вет си позволи да ми каже: "избирайте тогава с какво да обезпаразитявам с леко изнервен тон"( отказах категорично поредния препарат тип фронтлайн-писала съм как ни отне месеци да се справим с бълхите). Как ще ми каже-избирай! Той трябва да ми предложи решение! Naughty

Потресена съм! Shocked Пълен игнор на такъв като вашия, Джуличка! Naughty

# 130
Не мога да повярвам какъв простак е този ветеринар, Джуличка! Naughty Непременно го смени! Как въобще има клиенти- какво като е на удобно място! Twisted Evil

Като знам мен как още ме държи, задето нашият вет си позволи да ми каже: "избирайте тогава с какво да обезпаразитявам с леко изнервен тон"( отказах категорично поредния препарат тип фронтлайн-писала съм как ни отне месеци да се справим с бълхите). Как ще ми каже-избирай! Той трябва да ми предложи решение! Naughty

Потресена съм! Shocked Пълен игнор на такъв като вашия, Джуличка! Naughty

Напълно съм съгласна с всичко, което казваш, но проблемът е, че няма с кого да го сменя. Sad
В града е само той, останалите ветеринари не се занимават с домашни любимци, а само с овцете и кравите, отглеждани във фермите, в околностите на града.
За това ми е и така криво, защото се чувствам като в капан - нямам избор, нямам и какво друго да направя. Sad

# 131
  • Варна
Пълен ужас!  Twisted Evil

Много ми домъчня какви хора има въобще!
А теб те прегръщам и дано не ви се налага да разчитате за сериозни проблеми на този чукундур!
Милвам виртуално писанката и бебенцето! Hug

# 132
Мис Нели, благодаря за допълнението. Много съществени детайли наистина.  Peace

Джуличка, спри да го мислиш повече. Излишно е да премисляш минали неща и да се нервираш. Какъвто е ветеринарът, такъв, какво да се прави. Той поне вече разбра, че от теб няма отърваване, така че в един момент ще спре да се дърпа.  Hug

# 133
Стейси, Бланка -  Hug Hug Hug

# 134
Божке, Джуличка, какви са тия истории от филми на ужасите?! Няма ли някакви контролиращи органи, да санкционират тоя идиот?

Данъчец от мен: Лили, намотала се на бягащата пътека след днешната ми тренировка

Общи условия

Активация на акаунт