Любители на Котки Тема 74

• 58 420
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Като повдигнеш опашката и дупето с онова място ти заприлича на двуеточие - : значи е момченце, ако горното си е точка, а долното вертикална чертичка - ; значи е момиченце. Peace

# 376
  • Отвъд алеята зад шкафа
Горките котета, как са ги снимали  hahaha

# 377
Здравейте, момичета,  Simple Smile
Тъй като утре ще пътуваме с Катето се сетих за един въпрос, който ме интересува. Може ли котетата да пътуват докато все още не са ваксинирани? Там, където ще сме, мацинка ще е постоянно вътре и няма да излиза, но ме притеснява престоя в колата... В края на месеца й предстои първа ваксинка.

А ето и няколко снимки от последните дни:

http://prikachi.com/images.php?images/950/6220950L.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/952/6220952x.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/955/6220955i.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/957/6220957q.jpg

# 378
Много е миличко това коте. Само малките котета могат да гледат с такива огромни като копчета очи. И нашият Малчо така гледа: като етиопско дете, горкичкият той.  Laughing

Аз не съм си ваксинирала котетата с идеята, че си живеят вкъщи и не излизат. Обаче пък къде чух ужасния случай как изкарали навън едно малко кученце преди да бъде ваксинирано ей така да го разходят за кратко, и то хванало една от вирусните инфекции с неприятен край... Така че май все пак ще се ваксинираме.

# 379
  • София
По-добре ваксинирайте, не се знае какво носите с подметките си, а котето после ходи по коридора,играе с обувките, като имате гости също не се знае те какво носят. Ние имахме един съсед,дето гледаше котки на двора-те всички бяха с една много гадна болест на очите-той нон стоп си ги носеше вкъщи и ги галеше и ако водех моята на ветеринар, все го засичах и само като видех как се насочва към нас и настръхвах...
после пък вече бяхме в друго жилище,изведнъж хвана бълхи...без никакъв досег навън...откъде се взеха и те,не разбрахме... newsm78

# 380
Не целя да предизвиквам полемики с поста си, искам само да споделя мнението си.
Струва ми се лицемерно да не ваксинирам децата си, а да причиня това на животните си. Confused
Макар че някога, когато си тръгнем за България, може би ще ми се наложи да го направя (за животните, не за децата!), но сега не искам да мисля за това. Confused

# 381
Струва ми се лицемерно да не ваксинирам децата си, а да причиня това на животните си. Confused
Макар че някога, когато си тръгнем за България, може би ще ми се наложи да го направя (за животните, не за децата!), но сега не искам да мисля за това. Confused
Джуличка, значи твърдиш, че си твърдо против ваксинацията при животните? Не те разбрах добре...

# 382
Джуличка, значи твърдиш, че си твърдо против ваксинацията при животните? Не те разбрах добре...

И при животните, и при хората.
Не задължавам никого с мнението си, само го споделям. Peace

# 383
Black cat, беше ме питала за цвета на Рижик. Малко по-светъл е. За кралската снимка блендата е по-свита, за да не прегори бялото.

Еличка, много са хубави и Фифи, и Томи  Heart Eyes

Иксе, страхотен кадър с катеричката и котето!

Стейси, изуми ме с това, че Мила допълнително си търси да яде косми.

Чучулина, и аз като Канари съм твърдо "за" ваксинацията. И на хора, и на животни. Както казва кумът ми (който, освен, че е един от най-влиятелните български блогъри, е медик по образование и най-ерудираният, информиран и здравомислещ човек когото познавам), хората, които не ваксинират децата си са достойния и за Дарвинова награда.

# 384
И нашето коте стои само вътре, но аз го заведох на първата ваксинация. Точно от страх да не пренесем нещо ние.
След месец предстои още една.

Много забавни снимки сте показали Joy
А втората снимка на Мопси (с кака си) е много готина. Peace

# 385
.. хората, които не ваксинират децата си са достойния и за Дарвинова награда.

Фея, не се обиждай, но в много страни по света, ваксините са пожелателни.
Това съвсем не означава, че хората там са прости и тъпи, за каквито ги мисли кумът ти.  Stop

Няма да коментирам повече тази тема, а във връзка с котките - кога и с какво е най- удачно да се "захрани" бебето? Rolling Eyes

# 386
Няма за какво да се обиждам, Джуличка  Peace

Ето ти ASPCA Nutrition Tips for Kittens

# 387
Няма за какво да се обиждам, Джуличка  Peace

Ето ти ASPCA Nutrition Tips for Kittens

Хм, не ми се отваря. Rolling Eyes

Whoops, Page Not Found

# 388
Пробвай пак. Оправих го.

# 389

Да, сега е ок, благодаря ти.  Hug  bouquet