Любители на Котки Тема 74

• 58 419
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Големият ми го дадоха обезпаразитен, но аз го заведох на вет. Той пък изобщо не се поколеба отново да му даде хапче. Каза, че щом идва от друга къща, трябва.

PeaceТройно изпитано!

Аша, Таня, ще ви потърся във фейса да споделя за котенцата! Hug
Лора ми е любимата кучка форевър! Heart Eyes

# 541
Джуличка - Дай да видим малечка  Blush

# 542
  • София
Стейси, не съм пускала нищо във фейса. Проблемът е, че си тръгваме съвсем скоро към София. Може само да пусна обява, а когато някой се обади да съм далече от котетата.  Sad  Не мога да ги взема, защото ме е страх за Мъро. Болестите му могат да се отключат от стрес.  Sad  Не искам да му причинявам това.

# 543
  • Варна
Таня, разбирам те! Hug

Скрит текст:
Ей сега е момента да се включи някой противник на кастрацията. Ще го изям! Twisted Evil Tired

# 544
Скрит текст:
Ей сега е момента да се включи някой противник на кастрацията. Ще го изям! Twisted Evil Tired
А, не бери грижа.
Скрит текст:
За отплата те пък ще последват вече дадения пример и ще отворят нова тема в Клюто, посветена само и единствено на теб  Mr. Green

bouquet   bouquet   bouquet Огромни благодарности към всички, които приютиха бебета през последните няколко дни!  bouquet   bouquet   bouquet  Добре, че има хора като вас  Heart Eyes

# 545
Ужасно ми е мъчно  Sad Тази организация Анимъл хоуп не е ли опция? Имам телефон на една от активистките на бюрото в службата.

По темата за обезпаразитяването аз имам неочаквано продължение. Купувам днес гребенче за разресване, защото големият се скуби яко. Той обаче се дърпа и аз реша малкия, че да му покажа колко не е страшно... и хоп, бълха! Ся пък тази бълха откъде се взе! Ресах, други не намерих.

# 546
  • Варна
Ужасно ми е мъчно  Sad Тази организация Анимъл хоуп не е ли опция? Имам телефон на една от активистките на бюрото в службата.

По темата за обезпаразитяването аз имам неочаквано продължение. Купувам днес гребенче за разресване, защото големият се скуби яко. Той обаче се дърпа и аз реша малкия, че да му покажа колко не е страшно... и хоп, бълха! Ся пък тази бълха откъде се взе! Ресах, други не намерих.
На всяка видяна бълха има още по 10 невидими!
Време е за адвантидж, примерно!

Разните организации в България са опция за помощ, но те изнемогват от поети случаи и са хора като нас-работещи, отделящи по желание от личното си време и  бих казала без подкрепа "отгоре".

# 547
Джуличка - Дай да видим малечка  Blush

Ето я: Grinning

Тук прицоква:

Скрит текст:

А тук е фокусирала, че мама е отишла горе да яде, но понеже тя е мъничка и не може да се качи по стълбите, седи долу и мяука: Laughing

Скрит текст:

# 548
Ох, Джуличка, малка е като понпон!  Heart Eyes

# 549
Ох, Джуличка, малка е като понпон!  Heart Eyes

hahaha

Дааа, много е мъничка и много крехкичка!
Дъщеря ми до скоро не смееше да я пипа, да не ѝ счупела нещо! hahaha

# 550
Как е възможно да е толкова миниатюрна.  Heart Eyes Ох, добре, че оцеля това бонбонче, много радост донесе в темата.

На малкия точно преди месец му слагаха капки, дето уж пазели 1 месец. Вчера направи 1 месец у нас Малчо Ламята.  Laughing

# 551
Ами да,вероятен е макар и малко.Аз което и сукалче да съм слагала на кърмачка все го бута и съска-мирише и на чуждо явно.Да не би да е пренесла и нейните някъде там,вие проверявахте ли?
Мъжа ми днес ходи да ги търси там. Претърси и двора. Според него котката ги е скрила. Не вярва да изчезнат и трите ей така. Но не вярвам да са там, защото те вече бяха доста подвижни и няма начин да стоят на едно место и все ще изскочат от някъде.
Утре ще сложа малките до нея и така ще проверя дали сучат от нея или не. Мерси за идеята.

# 552
Стана ми жал за бездомните сладурчета. Confused
Джуличка много е сладка малката шушулка! Heart Eyes Hug
Бързо да се оправят болните животинки и да създават по-малко грижи на стопаните си.
Много е приятно в темата с тези пухкави любимци! Simple Smile
Ето ни в стил Гагнам стайл . hahaha Joy

Скрит текст:

# 553
  • Пловдив
Ани, понеже обясняваше, че ти е трудно да привлечеш и опитомиш котета в двора си имам предложение.
Ако бебетата на котката отсреща са 3-4, защо не вземеш едно и да го сложиш у вас да бъде осиновено от твоята котка и тя да си го кърми там. Така и ти ще го наглеждаш и ще стане питомно от мъничко. Това ще бъде неговия дом и едва ли по-късно ще иска да избяга.
Не знам до колко е етично да откраднеш бебе от майката котка, но ако тя има и други?
Не съм сигурна и дали ще проработи схемата? Аз обаче, като си я мисля ми звучи много добре  Laughing

# 554
Щом любител на котките ми дава тоя съвет , ще си взема днес едно коте. Ще ги сложа двете с котката в стаичката и ще гледам дали ще се спогодят. Ако усетя че търси как да се върне, ще го върна при сестричките му. Котетата са 3. Някой се грижи за тях, защото видях голяма купа вода до тях. Може и храна да им носят.

Общи условия

Активация на акаунт