Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 102~

• 30 528
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
И като стигнеш края на сериите,от начало ли ще ги почнеш,ще ми бъде интересно да разбера  #Crazy
Hug Joy Joy Joy Joy Joy

# 661
  • София
И като стигнеш края на сериите,от начало ли ще ги почнеш,ще ми бъде интересно да разбера  #Crazy

На Здраголова ли говориш? И аз се чудя дали за всички в отеделен коментар ще благодари  newsm78 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 662
здравейте, как сте банда, аз съм притеснен за петък... Виждам серии сте качвали, може ли да кажете на коя страница са линковете,че много бавно ми зарежда всичко?

# 663

И мало и голямо ми е фен  hahaha ,ама той си чака...

# 664
  • София
Ооо ама ние и мъжко попълнение ли си имаме  Rolling Eyes От кога така?  Thinking Пак съм изпуснала значи  ooooh!

Добре дошъл на 4-ти километър  Peace Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Joy

# 665
  • Още у мъглата ...
Нема се плашиш копеуе
Скрит текст:

newsm44 newsm44

# 666
  • У Диспансера ...♥♥♥

На Здраголова ли говориш? И аз се чудя дали за всички в отеделен коментар ще благодари  newsm78 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Виж как си ме разбрала,за кой става въпрос,малко на сарказъм ми бие тази  благодарност  newsm78

# 667
Ново двайсет от туитър:

Не било вярно, че Ча ще участва като почетен гост на церемонията по награждаването в Азърбайджан.

Трябва да знам  Heart Eyes
Скрит текст:

# 668
Мартин Hug няма нови серии Peace

А момичето благодари защото мисли че няма да ги качваме тук newsm78и да види Сопола че е сам в своята клиника Twisted Evil

# 669

Чака си момичето и благодари (Все ми се струва, че Здраголова и Надето90 са един и същи човек) Naughty Следва съветите ми, не я закачайте - тъкмо и увря главата.  Като и обръщате внимание може да си помисли, че ни е станала тема на разговор, опазил Бог!

Татарова,  Hug

Ей, това е, вляза ли, няма излизане  Joy Лека вечер!

Само да кажа, че това за камиона беше много силно - с глас се смях!  Joy

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 00:17 от k_kiara3

# 670
  • София
Нема се плашиш копеуе
Скрит текст:

newsm44 newsm44

Joy Joy Joy Joy Joy Joy много лудааааа  Joy Joy Joy

Ирка абе и на мен да ти кажа, аз викам да не е тва 90 дето ни дразни, как беше ника не помня вече  Mr. Green

# 671
  • Още у мъглата ...
Ново двайсет от туитър:

Не било вярно, че Ча ще участва като почетен гост на церемонията по награждаването в Азърбайджан.

Трябва да знам  Heart Eyes
Скрит текст:

Е като къв ще участва, като участник ли  Joy Joy Joy

Лигнята аз Joy Joy Joy

# 672

Мартинчо - де си кака ,да са позакачаме и да ни завиждъ нискътъ ентелегенция  Grinning

тук съм абла, търся сериите, ама йок бе, не ги намирам къде сте ги качвали  newsm78

и мъжко има да, няма само женско да е..

# 673
OMG...Кога отиде в Ел Ей,кога успя... hahaha hahaha hahaha

# 674
Кой каза, че латиното е трудно за танцуване?  newsm78

Да извъртим едно меренге

Скрит текст:
https://www.facebook.com/photo.php?v=402522246463480&set=vb.100001171249677&type=2&theater

Общи условия

Активация на акаунт