Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 102~

• 30 527
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Надето90, разбирам, че цитатът, който постна Зверчето е твой.

Обикновено, когато човек получава нещо безвъзмездно благодари за жеста. Дали ни четеш или не си е твоя работа, дали разбираш турски или си е твой проблем, а дали тонът на когото и да било в тази тема ти се струва обиден изобщо не ме интересува. За да изискваш нещо трябва да си дала насрещна престация, а когато не си го направила чакаш "благоволението" на тези, които ти го дават и търпиш "високомерният" им тон.

Само да уточня, ти не си тема на разговорите ни, а на подигравките ни, защото си типичният пример за простак с липса на обноски. "Евтиният" ни сарказъм е насочен към огромната ти наглост и безочливост, но точно защото ги притежаваш не би могла да го разбереш.

Пожелавам ти приятна вечер и още много минути на очакване във форума. И като виждам нивото на правописа и изразяването ти, бъди щастлива, че поне знаеш как да публикуваш във форум, където високомерни простакеси, говорещи турски, английски и редящи субтитри полагат усилия такива като теб да гледат сериали, защото е очевидно, че никога няма да прочетат книга.

smile3501 smile3501 smile3501   bouquet

+1  newsm10 smile3508

# 646
Благодаря за възможността да гледам серия 45 преведена от Вас!!!!!!

# 647
Благодаря за възможността да гледам серия 46 преведена от Вас!!!!!!

# 648
  • София
аз пак да попитам , дали някой иска да ми помогне да си оправя профила и да си сложа хубав подпис като вашите ?  Praynig

Писах ти на ЛС  Peace

# 649
Благодаря за възможността да гледам серия 47 преведена от Вас!!!!!!

# 650
Благодаря за възможността да гледам серия 48 преведена от Вас!!!!!!

# 651
  • Още у мъглата ...
Ами,Гъбке това е целта ни,да пълним темата,ние за това се борим,теми да има,а пък с какво са пълни значение йок  Joy Joy Joy

Е така де, и аз съм за борбата newsm48
Скрит текст:

# 652
Благодаря за възможността да гледам серия 49 преведена от Вас!!!!!!

# 653
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кой искаше някоя серия бе,че не се сещам да му я метна,някой я беше търсил,пък я беше изтрил,казвайте newsm78

# 654
Благодаря за възможността да гледам серия 50 преведена от Вас!!!!!!

# 655
  • София
Съншайн,тоз щял да бъде пилота на самолета  Mr. Green

Аз помощник пилота  Mr. Green Mr. Green  Twisted Evil Twisted Evil

# 656
Благодаря за възможността да гледам серия 51преведена от Вас!!!!!!

# 657
Благодаря за възможността да гледам серия 52 преведена от Вас!!!!!!

# 658
  • София
Кой искаше някоя серия бе,че не се сещам да му я метна,някой я беше търсил,пък я беше изтрил,казвайте newsm78

Hug Hug Hug
Аз бях  Mr. Green 40 и помня, че го бях свалила, днеска го търсих и не го намерих, незнам къде се е дянал  Shocked ама тя Ренката ми го метна  Mr. Green

# 659
  • У Диспансера ...♥♥♥
И като стигнеш края на сериите,от начало ли ще ги почнеш,ще ми бъде интересно да разбера  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт