Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 102~

• 30 505
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оуууу много луди има тука бе,аз за това се крия Mr. Green

# 631
# 632
  • Още у мъглата ...
Надето90, разбирам, че цитатът, който постна Зверчето е твой.

Обикновено, когато човек получава нещо безвъзмездно благодари за жеста. Дали ни четеш или не си е твоя работа, дали разбираш турски или си е твой проблем, а дали тонът на когото и да било в тази тема ти се струва обиден изобщо не ме интересува. За да изискваш нещо трябва да си дала насрещна престация, а когато не си го направила чакаш "благоволението" на тези, които ти го дават и търпиш "високомерният" им тон.

Само да уточня, ти не си тема на разговорите ни, а на подигравките ни, защото си типичният пример за простак с липса на обноски. "Евтиният" ни сарказъм е насочен към огромната ти наглост и безочливост, но точно защото ги притежаваш не би могла да го разбереш.

Пожелавам ти приятна вечер и още много минути на очакване във форума. И като виждам нивото на правописа и изразяването ти, бъди щастлива, че поне знаеш как да публикуваш във форум, където високомерни простакеси, говорещи турски, английски и редящи субтитри полагат усилия такива като теб да гледат сериали, защото е очевидно, че никога няма да прочетат книга.

newsm17 newsm17 newsm17 newsm51  bouquet

newsm10  newsm51

# 633
аз пак да попитам , дали някой иска да ми помогне да си оправя профила и да си сложа хубав подпис като вашите ?  Praynig

# 634
# 635
Съншайн,тоз щял да бъде пилота на самолета  Mr. Green

# 636
Оуууу много луди има тука бе,аз за това се крия Mr. Green
Начело с мен Шефаааа

Гъбке newsm47

# 637
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами,Гъбке това е целта ни,да пълним темата,ние за това се борим,теми да има,а пък с какво са пълни значение йок  Joy Joy Joy

# 638
Благодаря за възможността да гледам серия 40 преведена от Вас!!!!!!

# 639
  • Още у мъглата ...
аз пак да попитам , дали някой иска да ми помогне да си оправя профила и да си сложа хубав подпис като вашите ?  Praynig

Ани Hug Отиди на първа страница, там има за добавяне на картинки и т.н., всъщност ето ти линк
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0
Там е обяснено много добре как стават нещицата Grinning

# 640
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз бе,декоратор Ир съм,казвай какво сакаш и ти го правим,пращам и си в тон с пациентите тук  Peace

# 641
Благодаря за възможността да гледам серия 41преведена от Вас!!!!!!

# 642
Благодаря за възможността да гледам серия 42 преведена от Вас!!!!!!

# 643
Благодаря за възможността да гледам серия 43 преведена от Вас!!!!!!

# 644
Благодаря за възможността да гледам серия 44 преведена от Вас!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт