Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 102~

• 30 515
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Още у мъглата ...

Скрит текст:
И мало и голямо ми е фен  hahaha ,ама той си чака...
Скрит текст:

Снежи Hug
Много неинтелигентен текст и грозян, грозян newsm51 newsm51

# 676
От всички постове с нападки и обиди разбрах, че тези които не сме благодари няма да можем да теглим преведени серии от Вас. Ето затова реших да Ви благодаря  най-сърдечно.

# 677
  • София
Луимонче с луед, пилуе със зелуе, твааааааа ние много добре го знаемее, луесно немаааааа  Joy Joy Joy rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

Ти да видиш, прав си, прав си Марто / нали няма проблем Марто да ти казвам? / Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Алелеее няма пускане тая лигня вече, за някой изказвания моля да бъда извЕнена   Mr. Green

# 678
  • У Диспансера ...♥♥♥
Марто,няма серия бре,не търси,печала се още,ама фурната слаба,слаба,Ренатке на газ да минеш мила  Mr. Green То пък,кой знае за какво я бързате нея,пак скарани за това фото,за тоя годеж,и накрая сложи кармъзъ червилото,секси нощницата и се изсипа на вратата му  ooooh!

# 679
нема проблем абла, споко  baby_neutral както ти е яко,така ми казвай  Hug ЕЕ,значи няма нови епизоди, аз стингах до 38...значи 39 го няма и след него също... ще почакам, какво толкова. Ех, така искам да мине петък, че си нямате и на представа само...

Хайде поздрав с една нова и невероятна песен на яка женщина  #2gunfire

Скрит текст:

# 680
Благодаря на всички  Hug , които ми писаха на лично и на тези тук в темата за подписа ми, засега Рени ще ми помогне  Crazy Hug

# 681
  • София
От всички постове с нападки и обиди разбрах, че тези които не сме благодари няма да можем да теглим преведени серии от Вас. Ето затова реших да Ви благодаря  най-сърдечно.

Глупости просто не виждам нищо лошо в това, като се качи дадена серия преди да я дръпнеш да кажеш едно мерси, не малко труд е положен за да може да гледаме сериала / вкл. и аз/ на готово без да си мръднем з*дника дет се вика, това е едно оценяване на труда!!!!
За какви нападки и обиди говориш? Кой и кога сме обидили без причина?

# 682
  • София
нема проблем абла, споко  baby_neutral както ти е яко,така ми казвай  Hug ЕЕ,значи няма нови епизоди, аз стингах до 38...значи 39 го няма и след него също... ще почакам, какво толкова. Ех, така искам да мине петък, че си нямате и на представа само...

Скрит текст:

Алоооо каква абла бее  Joy Joy Joy Joy Joy молим ти се душа  Joy Joy Joy Joy ако на 20 съм абла  Shocked #Crazy  Joy Joy

# 683
  • У Диспансера ...♥♥♥
Значи нищо не си разбрала,никой не сме обидили или нападнали,само отвръщаме чистосърдечно на нападки без основание насочени към нас Peace И беше споменато няколко пъти,че ще продължат да се качват тук,както беше преди,така че ще се теглят когато се качат  Peace

# 684

Скрит текст:

Алоооо каква абла бее  Joy Joy Joy Joy Joy молим ти се душа  Joy Joy Joy Joy ако на 20 съм абла  Shocked #Crazy  Joy Joy

добавяй ме тогава, и всички други, които искат

Скрит текст:

# 685
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Марто,  wavey Лудостчето питаше дали има някой от Русе. Може да съм в грешка, но останах с впечатлението, че си там. Rolling Eyes

Ей, от тоз купон не моа изплавам бе! До ушите съм в йедене, пиене, танци-манци и други работи.

Шеффффееее, (дали сложиф верния брой ф-та  newsm78) вземи на новата тема да турниш един знак забранено за хора без чувство за хумор. Тъй де, дет съ викъ още с влизането да си знаят, че са в нарушение.

# 686
  • Още у мъглата ...

Скрит текст:

Марти, кат каза яка женщина, реших, че ще е Алла Пугачова Joy Joy
Пъ то било όμορφη γυναίκα, брях изпуснах се, неинтелигентно newsm78

# 687

Ирка абе и на мен да ти кажа, аз викам да не е тва 90 дето ни дразни, как беше ника не помня вече  Mr. Green

Нали знаете приказката: "Преоблякъл се Илия пак в тия", та и 90-тката така.

Ама друго си е като ни благодарят де  smile3521

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 688

Шеффффееее, (дали сложиф верния брой ф-та  newsm78) вземи на новата тема да турниш един знак забранено за хора без чувство за хумор. Тъй де, дет съ викъ още с влизането да си знаят, че са в нарушение.
Joy Joy Joy

# 689
обърквате ме вече...  Joy

Ами не е Ал/л/а Пугачова, от по-големите, така да се изразя слушам само баба Мади  Laughing , иначе в момента съм на арабски хаус миксове, не знам ко ми стаа...

Иначе съм от Русе, да, има ли някой друг от тук, да вдигне лапичка???

Май много сте сладкодумни тая вечер.. още не сте легнали.  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт