Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 102~

• 30 504
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • Още у мъглата ...

Шеффффееее, (дали сложиф верния брой ф-та  newsm78) вземи на новата тема да турниш един знак забранено за хора без чувство за хумор. Тъй де, дет съ викъ още с влизането да си знаят, че са в нарушение.
Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Можи, можи  Joy Joy Ех, тук таме и ша ривем де Mr. Green

# 691
Добър вечер, банда и от мен! Hug Hug Hug

Как сте? Нещо ново? newsm78

Гледам имали сме отново натрапник, той/тя много интелегентно и грамотно човече, не може да се говори с него/нея, не сме на неговото/нейното ниво Joy Joy Joy Joy

Простотията ходи по хората, не по гората! hahaha И тя простотията не избира пола! Laughing

На такива хора пълен игнор, друго не заслужават! Laughing

Надето90, разбирам, че цитатът, който постна Зверчето е твой.

Обикновено, когато човек получава нещо безвъзмездно благодари за жеста. Дали ни четеш или не си е твоя работа, дали разбираш турски или си е твой проблем, а дали тонът на когото и да било в тази тема ти се струва обиден изобщо не ме интересува. За да изискваш нещо трябва да си дала насрещна престация, а когато не си го направила чакаш "благоволението" на тези, които ти го дават и търпиш "високомерният" им тон.

Само да уточня, ти не си тема на разговорите ни, а на подигравките ни, защото си типичният пример за простак с липса на обноски. "Евтиният" ни сарказъм е насочен към огромната ти наглост и безочливост, но точно защото ги притежаваш не би могла да го разбереш.

Пожелавам ти приятна вечер и още много минути на очакване във форума. И като виждам нивото на правописа и изразяването ти, бъди щастлива, че поне знаеш как да публикуваш във форум, където високомерни простакеси, говорещи турски, английски и редящи субтитри полагат усилия такива като теб да гледат сериали, защото е очевидно, че никога няма да прочетат книга.

smile3501 smile3501 smile3501 Напълно съм съгласна

Снежи, Hug   love001

Ани2, Hug добре дошла в нашата неграмотна и злобна компания

Благодаря за пийването, яденето, хубавата музика!   bouquet

# 692
  • Sofia

Шеффффееее, (дали сложиф верния брой ф-та  newsm78) вземи на новата тема да турниш един знак забранено за хора без чувство за хумор. Тъй де, дет съ викъ още с влизането да си знаят, че са в нарушение.
Joy Joy Joy
rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

Едвам ви чета таз вечер,ама шъ измра от смях Joy

# 693
кво става шо става как сте златенца  Hug

# 694
Вай бе джанъм Stopк'во т'ва неграмоно чок писане от вас Heart Eyesдур бе по яваш Heart Eyesна 17 страница ви оставих днес  Simple SmileЧудех се въобще дали си заслужава да удостоявам Надето90 с моето неграмотно внимание Heart Eyesама викам немоим го пропусна baby_neutralТа да си до'им на думата baby_neutralкойто има да избива комплекси да бега дру'где Sadкойто е високо интелегентен -ади гит
тук сме само ниско образовани и неграмотни и хич нищо не разбираме WinkНадето 90 адбал със абдал
к'во са конушваш с нас като не си ни на нивото бе #Crazyчок внимание ти отделихме на теб,ади дур вече Winkшимде юре гит,гит бе анадън ма Winkа да видим да'л ма разбра като си много интелегентен
Naughty

а за чок гюзел съфорумките ми малко неграмотни грозотийки Hug Hug Hug Hug Hug

и лека до утре Stop Stop Stop чок севиорум къзларчета Hug Hug Hug

# 695
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз баба Алла си я харесвам и уважавам, щот с нейните песни съм израстнала, ама тя й опасна абла и я нищъ тук. Ку съ довличе шъ ни обере и Буто, и Чагито, и на Халилудко шъ пусегни.  Joy

# 696
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лигавим се,туй,онуй,лудостта не спира да ни тресе,както обикновено,ти иначе как я караш  Mr. Green

# 697
  • Още у мъглата ...
обърквате ме вече...  Joy

Ами не е Ал/л/а Пугачова, от по-големите, така да се изразя слушам само баба Мади  Laughing , иначе в момента съм на арабски хаус миксове, не знам ко ми стаа...

Иначе съм от Русе, да, има ли някой друг от тук, да вдигне лапичка???

Май много сте сладкодумни тая вечер.. още не сте легнали.  #2gunfire

По-скоро сме сладкопойни, Марти, ама ей го на и ти се включи Laughing

Ей още една простотийка
Скрит текст:

# 698

клипче с моменти от любим епизод  Heart Eyes

# 699
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Шеффффееее, (дали сложиф верния брой ф-та  newsm78) вземи на новата тема да турниш един знак забранено за хора без чувство за хумор. Тъй де, дет съ викъ още с влизането да си знаят, че са в нарушение.
Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Можи, можи  Joy Joy Ех, тук таме и ша ривем де Mr. Green

То риванито шъ й за промивкъ на ушните миди - онез Гюлфиданските  Wink , чи да мой по-качествено да отсявъми прякътъ от непрякътъ реч и пълния от краткия член. Амчи тъй де, тоз последния никуй ни гу ще. Mr. Green

# 700
айде бе мойта приятелка SEXY_MISS_SUNSHINE  Sunglasses де остана, дотъжа ми за тебееее

ами ко да прая, гледам да се включвам в диалога, да не мисля за изпита в петък...че уча, учаааа..и все 1 не знам нищо..

# 701
Лигавим се,туй,онуй,лудостта не спира да ни тресе,както обикновено,ти иначе как я караш  Mr. Green
почерпих се подобаващо за 1-вата заплата  Mr. Green и сега влизам да ви вида ама май си прайте вятър на устата и се закачате с познати индивиди  Joy

# 702
# 703
почерпих се подобаващо за 1-вата заплата  Mr. Green

честита да ти е, но то тука в БГ, почерпиш ли се малко повече и заплатата избЕгала нейде...  Joy

# 704
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дава тон за парти момчето  Joy Joy
 Какви широки рамене,какви мисли ми идват олеееееееее  Blush

Тази снимка е след като е прочел,какво му мислим  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт