Интериорен стил по аматьорски 13

• 69 916
  • 764
  •   1
Отговори
# 195
Не ми допада тази тенденция да се  трупат холните масички до ръба с декорации. В малки апартамент поне са оставили място за една чаша, но пак ми е в повече.

Скрит текст:

Сетих се за един филм на Р.Полански - "Carnage", където домакинята беше купила някакви много специални лалета и беше натрупала на купчинки арт каталози и всякакви книги, според които с мъжа й да изглеждат на "прогресивни интелектуалци", обаче в хода на събитията всичко това й излезе през носа. Laughing

# 196
Абе, покрай това малко жилище и понеже все се коментира е ли възможно да се живее така... насмалко да ви покажа снимки аз как съм живяла. Т.е. двама души, да видите с колко голям гардероб, много искам да видите кухнята т.е. кухненския шкаф, че по- малък на света няма, а аз не само готвех всеки ден, а какви снимки мога да покажа... Е, много посуда нямах, умишлено и не купувах, защото нямаше къде да се сложи. Дупе знае и 20, и 200 квадрата, ама нейсе, разглезили сме се и ние в България  Laughing  

# 197
  • Варна
Ема, аз нямам нищо за показване все още. Едни леко наредени плочки и една опръскана с мазилка стена Twisted Evil Просто попаднах на много мързеливи майстори. Twisted Evil
Добре че поне сама си боядисах, та да не завися от тях. Но пък ми оплескаха стените, гадовете, та ще трябва да повтарям.

# 198
Ема, аз нямам нищо за показване все още.

Ми ще чакам тогава Crossing Arms

Пина, дай ги, тук снимки не отказваме  Simple Smile

# 199
Аа, няма да давам, срам ме е. Ама някой път, при поредното неверие в малките кухни  Laughing ще ви покажа да видите.

# 200
И 'на живо' има трупане, не само за снимките. На гости присядаш на ръба на дивана и чашката - в ръка, увита със салфетка. Другата ръка леко прокарваш по купчинките и кимаш одобрително за добрия и еклектичен вкус на домакинята.
Не ми е гола и на мен масичката, има 1-2 книги, свещ,  фигурка, и декоративна кутия ( в която стоят дистанционните), и ето 1/3 само заета, а пак е декорирано. Но всичките готини арт каталози да си натрупаш на купчинки, и върху тях всичко останало - тц.

# 201
Абе, покрай това малко жилище и понеже все се коментира е ли възможно да се живее така... насмалко да ви покажа снимки аз как съм живяла.

то много народ така сме живяли в някакъв етап от живота си, ние с мъжа ми и Ива бебе две години живяхме в мазе, уж пригодено, обзаведено, ама с хлебарките в чаршафите, сега пък на брат ми така се стекоха нещата,че и те с бебето си живеят в гараж, остави че е свръх тясно, ами и студено,влажно...но в София не  е необичайно на някаква възраст да ти се наложи да обитаваш какво да е, само да не си навън, лошото е,че хазаите са комерсиални гадини и някои си позволяват дори за кирливото си мазе да ти искат наем като за апартамент, само защото са ти цопнали там някакъв си евентуално дизайнерски креват или стол.

# 202
и аз съм живяла на 20 кв, с кухня в шкаф - ама точно така си беше, мивка и хладилник едно до друго, отгоре вратички - затваряш и изчезват. Леглата на втори етаж, ама беше мансарда с високо било, та не беше клаустрофобно. А в тези 19кв я си представете как правите секс на това легло, а  Twisted Evil
Само дето нямам снимки  Joy
А относно декорираните масички - срам не срам, ама моята масичка е винаги препълнена, само дето за декорация не може да се говори, просто натрупани нещата, които последно съм употребявала (това май не трябваше да го казвам  Mr. Green)

# 203
просто натрупани нещата, които последно съм употребявала (това май не трябваше да го казвам  Mr. Green)

Ааа това си е артистичен безпорядък  Laughing

На 19квадрата дивана е първото, от което ще се лиша, или по-скоро ще е някакъв вариант на 'дневно легло' или както там се казват на български.

# 204
Много хубаво направени тези 19 кв.

Иначе има хора, които наистина си живеят в (около) толкова квадрата.
В Ню Йорк май е често срещано явление:
- бълкарка в 20кв
- семейство в 22 кв.
Семейството има блог, в който споделят идеи и практически решения за живеене в малки пространства: http://www.readingmytealeaves.com/search/label/home

Толкова натрупани масички могат да ме доведат до полуда. Laughing

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 18:46 от benson10

# 205
  • Варна
Аз бих развила клаустрофобия. Ако наемите не ми докарат апоплектичен удар или поне диспепсия преди това.

# 206
# 207
Аз си мислех, че моя апартамент е малък... в такова апартаментче не бих могла да живея дълго колкото и практично да е обзаведено  Rolling Eyes

# 208
леле, аз живеех на около 40 кв. с дете и мъж и щях да се побъркам  Embarassed Сега съм на 100, без терасите (а те са 3) и пак ми е малко  Mr. Green Обаче за масичките да ви се оплача искам. Ние имаме навик, ако има нещо като лавичка и рафтче или масичка да го затрупваме с разни неща и супер много се дразня, ама ми се случва непрекъснато. Затова гледам да купувам кутии, но понякога и те не помагат  Embarassed

# 209

Изненадващо приятния апартамент на Уил Феръл:

http://www.architecturaldigest.com/celebrity-homes/2013/will-fer … artment-slideshow

Общи условия

Активация на акаунт