Интериорен стил по аматьорски 13

• 69 978
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
...
 Сега посмъртно няма да го транспортирам обратно, ще се пробваме да го режем на място и ако се спука, тогава ще си поръчам още едно с правилните размери. Недоумявам как може да съм толкова тъпа  #2gunfire

Който се ядосва, прави глупости. Поръчай си още едно огледало с точните размери, и една рамка за сгрешеното огледало. Ако ти липсва място за второто огледало, го продай.

# 661
Хаха, госте, както винаги, много оригинална идея  bouquet

# 662
  • София, Bulgaria
Момичета, моля дайте идея по следния казус... вече сме на финала с довършването на новия апартамент.... и трябва да помисля за картините. Имам три картини на известна художничка, които са в по тъмна гама цветове на кафяво, оранжево../ не можах да се ориентирам как се качва снимка тук за да ви покажа поне едната/ в момента тези картини са с тъмни рамки- черно и тъмно синьо. Та въпроса ми е на фона на мой светъл апартамент тип икейски- бяла кухня, под светъл дъб, стени много светло капучино, бели корнизи с бели ленени пердета, тъмно кафява кожена гарнитура/налична е ще я ползваме/ .... Та си мислех дали да не сменя рамките на картините със светли. Струва ми се че светли рамки биха стояли прекрасно на стените, но не ги виждам самите картини в такива рамки.
Ако ми кажете как да кача снимка тук, че ви покажа за какво иде реч.

# 663
  • София
Рамката на картината се слага за да допълва самата картина,  а не за да пасва на стените  Rolling Eyes

# 664
  • София, Bulgaria
Рамката на картината се слага за да допълва самата картина,  а не за да пасва на стените  Rolling Eyes

Дааа .. много си права...може би трябва да направя някаква консултация и да намеря решение 2 в 1..Не знам в някоя от книжарниците за художници или в галерия..имате ли идея къде да се допоитам. newsm78

# 665
Когато не знаеш каква рамка да сложиш, избери нещо в златисто, има различни нюанси - тъмно, светло, преливащо в сребристо, или преливащо в черно, така ме учил художник -  "със златното никога няма да сгрешиш, златото е класика".

# 666
  • София
Когато не знаеш каква рамка да сложиш, избери нещо в златисто, има различни нюанси - тъмно, светло, преливащо в сребристо, или преливащо в черно, така ме учил художник -  "със златното никога няма да сгрешиш, златото е класика".

Абсолютно! И нас така ни посъветваха. Всички картини у дома са със златисти рамки.

# 667
  • Варна
Томева, покажи снимки на жилището си  Praynig Praynig Praynig

И ако може да помоля Shhh да покаже отново снимки на апартамента си  Praynig Praynig Praynig Преди време видях една снимка от него в някаква тема, която ме очарова, но бях далече от обзавеждане и я подминах ей така.  Praynig

Простете ми за нахалството.  Hug

# 668
  • София, Bulgaria
Другата седмица, че да е монтирана кухнята....ама как ще го покажа и идея си нямам...КАЖЕТЕ КАК КАЧВАТЕ СНИМКИ??? newsm78 newsm78

# 669
  • Вила Великула
Другата седмица, че да е монтирана кухнята....ама как ще го покажа и идея си нямам...КАЖЕТЕ КАК КАЧВАТЕ СНИМКИ??? newsm78 newsm78
Здравей,   качваш ги в нета, например ТУК - http://www.picbg.net/login.php, има и други подобни сайтове, с Browse избираш снимката от твоя комп, избираш оразмеряване - 640 на 480, кликваш на Качи сега и после копираш BB Код: вдясно горния, ще го видиш. Пействаш в съобщението си и това е.

# 670
Момичета, моля дайте идея по следния казус... вече сме на финала с довършването на новия апартамент.... и трябва да помисля за картините. Имам три картини на известна художничка, които са в по тъмна гама цветове на кафяво, оранжево../ не можах да се ориентирам как се качва снимка тук за да ви покажа поне едната/ в момента тези картини са с тъмни рамки- черно и тъмно синьо. Та въпроса ми е на фона на мой светъл апартамент тип икейски- бяла кухня, под светъл дъб, стени много светло капучино, бели корнизи с бели ленени пердета, тъмно кафява кожена гарнитура/налична е ще я ползваме/ .... Та си мислех дали да не сменя рамките на картините със светли. Струва ми се че светли рамки биха стояли прекрасно на стените, но не ги виждам самите картини в такива рамки.
Ако ми кажете как да кача снимка тук, че ви покажа за какво иде реч.
1 Избягвай да се хвалиш със скъпи картини — дявол знае кой още чете форума и... да не влезеш в полицейската сводка.
2 Рамките правят прехода от картината към стаята (не само стената, а и усещането, което създава картината, в съчетание с мебелировката), та ще трябва освен картината да опишеш и стената, усещането което искаш да постигнеш.
3 Златна рамка е класика, но иска и други златни неща, или съответният стил.
4 Може да поръчаш и рисувани рамки, точно по твоя вкус — има доста приложници, които може да се справят.

# 671
  • софия
На мен пък изобщо не ми се "вързват" златистите рамки с бялото икейско жилище  newsm78

# 672
  • Варна
Изобщо не бих пипала рамките на картините.

# 673
............  "със златното никога няма да сгрешиш, златото е класика".
можеш да сгрешиш, например ако дръжките на вратите не са "златни", а "сребристи", трябва да се сменят, а също и всички останали метални неща по мебелите + и осветителните тела  Peace

# 674
  • Варна
Полудяхте съвсем.

Последна редакция: нд, 14 юли 2013, 23:40 от Приятно ми е - Богиня!

Общи условия

Активация на акаунт