Интериорен стил по аматьорски 13

• 69 942
  • 764
  •   1
Отговори
# 675

Тук се съгласавам с Божка. Laughing
Златни рамки, със златни дръжки, златни лампи и още злата тук и там звучи далеч по-...хъм.

# 676
  • Варна
Ай, стига с това Божка, бре. Остава и мама да лепнете отпред  Mr. Green

Не можах да се сдържа

Комфортът си е нужен навсякъде Mr. Green

# 677
И аз не бих пипала рамките, ако са поставени от художника, понеже ще предположа, че той най добре знае върху какво да положи произведението си, въпреки че ние последно си купихме картина също от известен художник без рамка. Имаше изложба и явно не е имал пари за рамки на всички картини. Отидох в ателие за рамкиране и почнахме с жената - а тази, а онази, а двете заедно. В края на краищата избрах комбинация от два профила(без да знам вътрешният е златист Simple Smile, доста тънък и тъмен, нищо общо с тежките златни рамки, които харесвам само по музеите върху ренесансови картини. Така че профили има много. Имай предвид и че не е евтино. На мен рамката ми излезе 150 лева и е нищо особено.
https://www.google.bg/search?q=%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%BA%D0%B8+%D … dii=_&imgrc=_

# 678
Tomeva, най-добре иди в ателие за рамки, те ще те посъветват, пък и ще видиш много разнообразни варианти. У нас имам портрет на дъщеря ми, рисуван с кафяв молив, който не харесвам много (най-вече защото е нацупена 12 годишна на него  Joy) но такава прекрасна рамка му измисли мъжа ми, че просто се разхубави  Mr. Green Та, в този смисъл, рамката може както да допълни картината, така и да я убие.

И да, има златно и... Златно  Laughing

Богиньо, всеки път като видя пост от теб, и се сещам за една случка от преди години. Бяхме с родителите ми на море в едни бунгала, та в съседното имаше едно семейство, дъщеря им, връстничка ми беше, се казваше Богиня. И сутрин майка й като я будеше, се чуваше: "Богиньоооо, стааааавааай!"  Joy

# 679
  • Варна
Lois Joy, яко.

# 680
 Laughing, момичета, сега ще се окаже, че се познавате от малки.

# 681
  • Варна
Личи си, че съм на вълна бани, нали?! Wink

# 682
За да ти сложат в банята LED (това дето свети) трябва предварително да имаш изведено електричество.

И аз съм на вълна бани...търся стойка от бамбук за хавлии( от тези стоящите на пода)

# 683
  • софия
Божее, този златен трон дори не изглежда удобен  Mr. Green
боже в смисъл на боже господи, не е лично хихи

# 684
Личи си, че съм на вълна бани, нали?! Wink

...
Тази снимка, ще да е илюстрация от тази приказка:
- Още едно нещо ще те попитам - зинал учуден царят от умните отговори на стареца, - аз имам вкъщи девет охранени гъски. Ако ти ги проводя, можеш ли ги оскуба?

То, всъщност доста дизайнери скубят "гъските" по този начин, ама нали са гъски — перушина много, акъл малко...

# 685
Ай, стига с това Божка, бре. Остава и мама да лепнете отпред  Mr. Green
Ама аз с добро го казвам и нежност влагам. Laughing Обаче гугълнах какво е "мама Божка" и май разбрах възнегодуванието ти. Rolling Eyes

# 686
# 687
Ай, стига с това Божка, бре. Остава и мама да лепнете.

As you wish Mr. Green

Мама Божка е сладка и аз гугълнах. Не знаех, че съществува такава жена. Laughing

# 688
"Богиньоооо, стааааавааай!"  Joy

Смея се с  глас. Joy

Титина, погледни в този сайт, имат идейни неща, но не знам за бамбукови стойки, аз лично гледах сапунерки на разпродажба. Mr. Green

http://www.restorationhardware.com/

Последна редакция: пн, 15 юли 2013, 01:12 от Цонна

# 689

Общи условия

Активация на акаунт