Интериорен стил по аматьорски 13

• 69 868
  • 764
  •   1
Отговори
# 165
Какво? - все ще намери място за поне малко гипсокартон и да принтне една лилава орхидея.

# 166
  • Варна
Какво? - все ще намери място за поне малко гипсокартон и да принтне една лилава орхидея.
hahaha

Ох, много добре ми дойде сутринта.

Забравих да отбележа и комбинацията между паркет и фаянс на Barbabeau. Само че къде ще търсим такива малки плочки newsm78 Те доста странно ме гледаха, когато казах, че искам бели плочки като тези едновремешните по болнците - малки квадрати с гланцирана повърхност. А пък за разните му мозаечни  мотиви отгоре... тогава настана паника Mr. Green
Мъка беше да открия нещо подобно

Харесах си едни, но по 60еу парчето. Малко множко идва за 10кв.м баня. Но явно съм късметлийка, защото в един забутан каталог открих това, което ми трябваше. А се бях отчаяла. Та затова - никога не бива човек да се предава. Все ще се открие нейде нещо прашасяло за него.

# 167
от Истанбул си донесох малки керамични плочки - магнити за хладилник - с подобни мотиви. По 0.5 лири парчето, ама размер 5х5см.
А на скоро гледах една (БГ!) кухня, направена с бял фаянс като в НЙ метро, много добре.

(за което, стерилно-бялото е най-удачният цвят).   Wink

аз не мисля, че бялото е стерилно  Grinning

а с американския блог утрепах половин час да й проследя терзанията на мадам  Joy но й завидях за пространството, то фемили рум, ливинг рум, плей рум... много място да се вихриш

# 168
Богиня, в последните години такива шарени мозайки и плочки (те са от цимент) са една от най-чаровните подновени тенденции. Heart Eyes
Все се каня да пусна един "репортаж", понеже са ми много на сърце, но напоследък или нямам време, или не ми работи интернет.

# 169
  • Варна
Barbabeau, знам,  Peace ама ние тук пак изоставаме от останалия свят. Все още сме на елементи с цветя и прочие фантасмагории.

Иначе вече си имам майстор, който усърдно юркам /дори сега ще ходя да го следя какви ги е свършил/. Определено не прие радушно идеята ми за подредба на гранитогреса, защото той така никога не бил правил. Но поне добре се получава. Дори мен не ме дразни  Mr. Green
Като имам някаква готовност, ще пускам снимки. Засега имам 1/2 кухня и опръскана с мазилка боядисана стена Twisted Evil

# 170
А, да, паркета и плочките показани от Барбабо са много яко решение! Допадна ми заигравката.

# 171
Относно комбинацията от плочките с паркета, аз се замислих, че може и да не са фаянсови плочки, а бял мрамор. Според мен работилниците за мрамор лесно могат да се навият да изпълнят поръчка в ограничено количество и с размери на клиента и дори може и да излезе сравнително евтино, понеже при мрамора са скъпи големите плочи, а тесните ивици могат да се отрежат и от остатъци. Те по-скоро имат интерес да си употребят и продадат остатъците, така че си мисля, че всяка фабрика/работилница би се навила. newsm78

# 172
  • BG
Богиня, такива бели плочки, като едновремешните, размер 15/15 см. има в Бриколаж по 4.99 лв./кв. м. Аз си налепих душовото пространство с такива, за изумление на всички познати. Смятам да ги учудя накрая с резултата  Rolling Eyes

# 173
Богиня, що не казваш какво търсиш. Преди седмица изхвърлихме 2 кашона бели плочки ( като тези в болниците), а другите с кеф ги махнахме от пода в банята. Някой корифей на мисълта беше решил да ползва фаянсови вместо терикотени плочки...резултат- 2 падания в банята като узряла круша и синини седмици наред.
А подобни на твоите плочки съм виждала в Мексико и Турция. Турция ти е наблизо и можеш да отидеш да си купиш.

# 174
Като имам някаква готовност, ще пускам снимки.

Потривам ръце в трепетно очакване Grinning

А аз изобщо не знам какви ще ги върша с моите ремонти ooooh! След две седмици по план трябва да отпочна, а още нямам избистрена стратегия. Всеки ден искам нещо различно, дюшемето един ден си го представям бяло, след това тъмно, после с естествения цвят на дървото. С мебелите същата работа, за стените да не говорим........не ми харесват корнизите за пердета, от това което съм видяла, да не говорим че и пердетата които купих не знам дали изобщо ще сложа, пълна лудница #Crazy

# 175
ох, кой каза пердета  #Cussing out

аз имам огромен проблем. ММ (да се чете моят майстор  hahaha) изобщо не е мислил за тази подробност, като е проектирал прозорците на къщата. В резултат имам няколко вида задачи за решаване, и някои ми се струват нерешими направо. Исках да сложа римски текстилни щори, но прозорците са в ниши, и отваряемите крила се отварят вътре в нишите, което прави невъзможно поставянето на щората вътре в нишата. Има неотваряеми прозорци - витрини, които ок, те са без проблеми. Обаче как да съчетая всичко това, като дори е в рамките на една стая! Решила съм да снимам всички прозорци и ще правим брейнсторминг, няма начин.

Изобщо събирам идеи за нестандартно запердване  Joy

# 176
Ние бавно, но славно напредваме с ремонта...подовите настилки на основните нива са готови, че си и силвах на всичко отгоре.
Бани и тоалетни - боядисани на 80 процента...остават мебелите да се сложат.
Стълбището готово....на втория етаж предверието ще е готово до края на седмицата. Превази трябва да се сложат навсякъде...имам да боядисвам тавани и да махна боята ( разбирай няколко пласта боя и лак) от входната врата.

Предстой слагането на парапет...и тогава ще сме позавършили със задачите  Mr. Green

# 177
Давайте снимки  Party

# 178
  • Варна
Мансардата е хубава, но защо е необходим дизайнер да си направи човек нещо подобно?

Достатъчно голям избор на подобни интериори и идеи в нета.

Дали би го направил е въпроса? По скоро надали Simple Smile

...
В БГ

# 179
Момичета, да сте срещали в някой магазин тези тапети?

Общи условия

Активация на акаунт