МАЙСКИ БЕБЕТА, добре дошли :), бъдете здрави, палави, добри!

• 33 744
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте

Аз си мисля, че при каучуковите може и просто да е по-различно и да мазнеят леко. Нямам идея за свойствата му, но може да го омазняват, за да не се изсушава и втвърдява.
Нашият си е гумен, но и тя пие само вода от него... Като излизаме и слагам две малки шишенца(другите още не съм ги и ползвала), едноти с водичка, другото с чайче от онова с копър.Тя го харесва повече от водата  Laughing
Сега седи в столчето за кола.Реве в количката, а няли нямам шезлонг.Изнесла съм я на двора и се пули на листата и светлината.
Май наистина ще взема един шезлонг.Даже днес, ако намеря из това забутано градче.
Има тук едно старо креватче, приятелят на баба ми ми го донесе. Като столчетата за риболов-разпъва се и горе има от някакъв груб дебел плат кош.Някаква ретро джаджа е, каза, че нявремето го откраднал на морето от едни бунгала Joy  Та спи в него, но се гушкаме и на леглото.
ММ чак в събота ще ни навести, сигурно ще е +6 кила.Баба му готви като за цял полк. Моята не готви, а и след едни пържени картофи в детството ми, не съм сигурна, че искам отново да ми готви  Laughing

# 721
zdraqveite,momi4eta
 nie sme dobre nadohme stanahme 3,700 kogato ni izpisah vuv vtornik ot bolnicata dnes sme na konsultaciq pri li4nata i shte vidim kakvi shte gi vurshim a puk utre trqbva d aidem do bolnicata da si vzemem epikrizata i da vidim kakvi sa rezultatite ot urinata koqt ni vzeha predi da ni izpishat
bg-mamma.com][/url]bg-mamma.com][/url]

# 722
Верче-мими, дано се възстановите бързо.Мен ме е страх от антибиотици толкова рано, но понякога човек няма избор.

Аз през телефон пиша, но лентичките ти в подписа ли са или ги слагаш в самия постинг? Можеш да си ги сложиш в подписа на настройки на профил и да си се показват автоматично .

# 723
  • Бургас
Привет Mr. Green Hug

Скапах се на разходката, тук пече пак гадно, снощи пак не съм спала, направо смазана се чувствам от умора  Mr. Green

За бибата - смениха ни я с нова /в срок на годност, произведена съвсем наскоро/, те са една верига магазнини тук, та чак единият магазин остана да работи и след края на работното си време, за да има време да отидем до там и да я вземем. Можело значи Mr. Green И това е само един тъп биберон, ами ако и АМ и други бебешки храни има с изтекъл срок на годност... вече ще проверявам всичко на момента Mr. Green
Отделно тя поне да го смучеше биберона  Twisted Evil седи в шезлонга до мен в момента, закачила си е бибата на палчето, държи си я и под нея мушка пак останалите пръсти в устата и ги смуче шумно  ooooh! Joy Току що яде, така че не е гладна, просто си смуче ръката и това е  ooooh! Давам ѝ аз бибата в устата, тя я бута с езиче и ми се смее  Mr. Green Joy
Отделно тоя биберон ме разбива, уникално грозна форма има, като ѝ го сложа в устата, в редките случаи, когато го засмуче, прилича на нещо средно между риба на сухо и свинска зурличка hahaha Animal Pig

# 724
  • София
Мон[/b   Joy Joy,нали и аз това казвах , че е много грозен , това не ме притеснява обаче , стига да не реве и да не смуче пръстче. При нас поне върши работа. Не й го тикам постоянно, но вечер като е нервна преди да заспи, си го смуче по 20-тина мин. През деня й го слагам само като видя че си тика ръката  Mr. Green. М/у другото е единственото нещо, което захваща съзнателно с ръце( и дрехите ми като заспива,и се събужда като тръгвам , да й махам ръчичката  Crazy), някой път си я хваща с двете ръце Laughing

# 725
Да не е от онези огромните, които са изцяло гума/каучук и като го лапне бебето и му виждаш устата отвътре? Отвън един кръг и кухо навътре в биберона. Аз съм виждала по снимки и много време ми отне да проумея какво е това странно нещо в устата на бебето, където можеш да си мушкаш пръста, докато то смуче.

# 726
  • София
 newsm10   smile3521  Беле точно това е

# 727
  • Бургас
Точно те са  Laughing

а, kanye ме е изпреварила  Simple Smile

# 728
Аз не съм ги забелязвала из магазините.Може и да има де, но аз нали си имам биби и не търся.
А може и да съм ги помислима за биберони за шишета  Laughing 

# 729
  • Бургас
Бел, на Ида прави ли ѝ впечатление, че спи на друго място или не ѝ пука? Нали има деца дето се шашкат при смяна на обстановката, мен малко ме е страх да отида някъде със Сияна, че не знам как ще реагира.
На хората също реагира различно.
Имаме една съседка, колкото пъти ѝ надзърне в количката, толкова пъти се разпищява. Има други непознати за нея хора, на които се усмихва...

# 730
мадамите,
как сте и бебоците?
надявам се всички близначета да се да добре също, то има тема за близнаци, може и там да списват.
що не казвате, че наближаваме 50така  Mr. Green
ще правим ли колаж на бебоците?
не знам дали има, де, не влизам във фб.

миналата събота и неделя ходихме в едно село в къщата, където е израстнала майка ми. той баща ми и другата рода поддържат къщата, чат-пат ходят там, има хубаво дворче, река.
на около 140 км от София, спирахме на 2 почивки заради бебо да се разтъпчем. ако уцелите за път с бебе, когато му е големият сън може и да не се спира.
на децата много им хареса, Насето по цял ден навън в количката, взимах го да го кърмя, малко да го подрускаме, никако мрънкане нямаше.
Милица докато осевери нощта леглото като става да пишка се стресна, после й хареса.
но на реката голяма радост беше, голямо цапкане, голям кеф, само дето не се изкъпахме голи  Mr. Green
добре им се отрази промяната, на мен също.
тоя уикенд мислим пак да се врътнем по-нанякъде из природата с децата.

Бебетата усещат лощите хора обикновено. И Насето колкото и да е кротичък, надава такъв писък на някои хора, от които и на мен ми иде да пищя, де  Joy

# 731
Не съм забелязала да е по-нервна от обикновено.По-скоро аз не спя  Laughing Тя си заспа в мен, по едно време я сложих в това ретро креватче и си беше спокойна. Но тя си мрънка периодично, да даде сигнал за присъствие, та не е по-различно. Сякаш спи повече, обаче. Сега пак спи.
И от хора не реве.Даже по-скоро мрънка ако не и обръщаш внимание и не я взимаш.Който ще да я друса, да я целува, да и говори-никаква разлима.Даже не забелязвам да има някаква специфична радост като ме види. Може би по-нататък ще показва отношение, засега и е безразлично дали съм я взела аз, сестра ми  или майка ми.  Ако е някой непознат, по-скоро гласът и прави впечатление и започва да го заглежда, да се чуди кой е и вдига вежди.
Какво да кажа...притежава емоционалността на паве  hahaha 

Много е хубаво на зелено, на въздух и слънчице.Ако можеше да живея в къща в центъра на София  Laughing Ние имаме къщи в две населени места, едно до друго са. Едното се води град, но е доста зле. Та сега сме в него.
Племенницата дивее, яде мравки, къса китки, гони котките. Вече се преби няколко пъти.Тя си ходи почти стабилно, но не преценява къде има ръбче, къде има праг и дупка.Челоса се вече, налапа се с пръст и кал. Трябва да измислим нещо като ограда, в двора има само трева и цветя, майка ми не иска животни и зеленчуци.Но като опънем чаршаф да има нещо, което да ограничава да не захождат насам, натам, че има незавършени неща ,една по-стара сграда за слама, а и самата къща е на баир, от входната врата, горе до площадката и самата къща има извити циментови стълби.
Може би нещо дървено, да се забива в земята и да огражда определено пространство.

Ида гледа цветята, котките, кучето. Облещва се и чак от вълнение трепери  Laughing

# 732
  • София
jos   Hug Hug, много  добра идея за колажа, гледах на юнските бебоци имат, разбирасе ако др мами са съгласни.
 За срещата на Софийските мами аз съм съгласна, паркинга до Ариана, на стадиона все още е със свободен достъп нали?

# 733
Какъв е този колаж?  newsm78 С бебетата ли?

# 734
  • Бургас
И аз не знам какво представлява колажа, досега не съм списвала в отчетни теми /спамовете не ги броя за такива/ та не съм наясно Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт