Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се изчислява майчинството в България?
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се изчислява майчинството в България?
-
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Препоръчват се различни марки бебешка козметика, като Bübchen, Nivea, Clairoli и Johnson's Baby. Важно е да изберете козметичен продукт, който не предизвиква дразнене и е подходящ за деликатната кожа на бебето. Много майки се доверяват на козметиката на BioDerma за бебета. Bübchen и Sudocrem също са популярни избори за грижа за кожата на бебето.
-
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
-
Какви са препоръките за съхранение на стволови клетки?
-
Как се изчисляват обезщетенията за майчинство в България?

Сега е един килограм някъде, а къде 3 ще ги сбирам нямам идея ??? Така ми е опънато...
Палчета за операцията на майка ти ,а кръвното знаят как да свалят
В продавалника няма ли нещо което те устройва,поръчките доста ги бавят(личен опит 
много щастие ,любов и един прекрасен вързоп септември 

после пак
Аз също не искам да я насилвам и затова засега я оставям да заспива така. Проблемът ми е, че като заспи не я пуска, както правят обикновено децата. Мисля варианти как да я разкарам в някакъв момент, а то отскоро започна това пристрастяване. Като беше съвсем бебе не я цокаше толкова 

Новата дойде точно след 3 месеца и 13 дни, след 300 скандала от моя страна и с 20% отстъпка заради "скромното забавяне 

Еййй, не можахме да им угодим. От 20 различни игри, нито една не им хареса... И това на има -няма 5 години... А какво ли ще е на 15?