Отговори
# 90
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Мале мале аз с това влизане в болница,тия ремонти и т.н. съвсем ви изтървах  Shocked Коооолко имам да чета не е истина,направо ме изумявате с какви темпове пишете  Wink

# 91
 Танище честит 7 месец Simple Smile
Рая успех на прегледа мила ще стискам палци
Аз да се похваля вчера ме почнаха киселините цяла вечер не съм спала, дребния ми рита ребрата и всеки ден му се моля да ми се размине ритника ама на... не слуша и той като баща си  Mr. Green
Днес ще ходим да си вземем количката и официално откривам началото на покупките на бебо.
За козметика мисля да използвам Бочко. Сестра ми е доволна пък в крайна сметка после мога да го сменя ако не ме изкефи. За име сме се спрели на Красимир, понеже и двамата дядовци са с К, а пък ММ много го харесва това име. И като за край на романа утре ще ходя при доки направо нямам търпение вече  Mr. Green

Много  Hug Hug Hug Hug

# 92
New leaf  newsm59 newsm67 newsm38  party002 , да си жива и здрава!
Рая , Амели , успех!

# 93
Здравейте красавици  Simple Smile
Много ви си радвам на ентусиазма с плетките . Аз плета вече от три години и намирам това хоби за чудесно разтоварване от стреса. Започнах да се уча като малкатабеше на 6 месеца , както Амели от клипчета в Ю ТУБ .
Сега мисля да плета ето тази пелена http://www.ravelry.com/patterns/library/baby-tree-of-life-throw
Запланувала съм и още много неща даизплета за мъничето.  Heart Eyes
За бибероните , нямам особено голямо мнение тъй като моето дете беше скарано със сученето ( така и не засука Sad  ) и винаги плюеше бибата като съм предлагала. Беше много мързелива в това отношение. Дори разширявах умишлено дупчицата на шишето за да може поне да се нахрани. Много ми е болна тази тема с отказа да суче и се надявам второто да мога да го кърмя . Също много се ядосвам , на коментари когато майки твърдят , че бебето не суче защото майката не настоява достатъчно. Сигурно има и такива случаи , но при нас не беше така. Сън не спях за да се опитвам да я приуча да суче , но след две седмици опити се предадох . Тя и досега си е злояда , и ако не и напомня може цял ден да не се сети , че трябва да се храни . Рядко съм я чувала да каже , че е гладна . На 4г и 2м. тежи само 15 кг. Нищо ще е фина девойка поне  Simple Smile
На мен постоянно ми се яде сладко и ще откача  Close Сега ще изръфам една ябълка дано малко премине това чувство  Praynig
хубав ден ви желая  Hug

# 94
Здравейте,
Дундичка благодаря за темата страхотна е!!!

Амели дано всичко с майка ти е ок, бебчо се мърда, но просто притесненията ти са в повече и не му обръщаш толкова внимание. Поне при мен е така в натоварените дни нищо не усещам, а като се успокоя се започва и хълцане и ритане.
Днес определено не ми е ден, събудихме се със скандали в къщи, това се случва много и рядко и ме разстройва. Излязох да се разходя и стигнах до църквата, постоях там и се успокоих. Дано деня завърши по-добре.
 Имената Ясен и Калоян са ми от любимите, наистина са много благозвучни. Няма лоши имена има лоши асоциации, така, че както и да ги кръстим дечицата си ще ги обичаме много.

# 95
ох,върнахме се от доктор-на Марти му е възпален ларинкса,поне Т няма,дано и да не вдигне де.Болен,ама направо ме побърка днес-толкова е бесен,че..... Crazyсвят ми се вие от него някой път  Mr. Green
За имената ние нашата фръцла ще я кръстим Енита-незнам колко ще си подхождат двете имена Мартин и Енита,но определено съм съгласна с това че имената на децата трябва малко поне да си подхождат.Имам една позната,чиито деца се казват Радослав и Летисия...ми нещо сякаш не ми се връзват.
И аз 2 дни по-слабичко усещам гръцлата,но може би е нормално,а и нали казват че бебетата в коремчетата ни и по 24 часа...
ами не се сещам друго,имаше и още нещо,ама....

# 96
Да мине ЧРД в събота и ще покажа. Не е от моите неща, но съм доволна от резултата. Crazy

_Ninka, много добре замислен подарък. Peace

# 97
Амели, дано всичко е наред с операцията утре, пък за дивана едит тик-так и втора употреба ще ти свърши голяма работа, наши приятели спяха зимата на такъв и са мн доволни и лесно се прибира и като диван е много красив техния. Embarassed
Нещо почвам да се притеснявам, че се бавим с план-графика и моя ще яде бой накрая всичко за последния момент Crossing Arms
Мойта маничка беба много се вълнува нещо такива крушета и ритници ми играе, че се страскам чак hahaha
Как ви се занимава с плетки, мене ме мързи да вървя? Joy

# 98
За залъгалките - моята комшийка е приемен родител на детенце на 2 годинки, на което явно не е давана залъгалка и доста си е смукало палчето...няма да ви казвам на какво му прилича пръстчето - станало е тънко и остро. Няма нищо общо с другото палче, което не е смукано Confused

happy day кажи или покажи коя количка си избрала. Така ще е по-лесно да получиш отзиви и коментари за нея.

# 99
Въпреки че и аз отбягвах да давам залъгалка много-много, а и моето не беше никак любител, не смятам, че залъгалките са такова зло. Като беше по-малък много пъти се опитвах да му набутам такова чудо, за да млъкне, голяма борба падаше. Престанах да го тормозя някъде към 7-8 месеца, той изобщо и не прояви признаци да му липсва (затова пък сукателният му рефлекс си беше повече от силен и го задоволяваше само на гърда Simple Smile )За щастие, не си е смукал и пръста. Да видим обаче малкото как ще е, че последните прегледи като го гледаме тоя палец е вечно в устата, вече три пъти поред.... ooooh! А не мога от сега да му набутам залъгалка Simple Smile

А за майчинските, ако изчисляват и на МРЗ, пак ще бъде по-добре, отколкото на тия 240лв, все са добри новини Simple Smile Simple Smile Аз съм официално на работа и се осигурявам от миналия юни, когато Боил направи две, но към август, когато живот и здраве ще трябва да излезем в 45-дневния болничен, като върна две години назад, ще ми хване повече от 10 месеца  върху тези 240лв. Като гледам, има още няколко майки с дечица близка до възрастта на моя, така че предполагам, че положението е сходно. И на 270лв да ги сметнат, пак ще е добре Simple Smile

# 100
  • София
Аз искам да подканя отново момичетата от София, които са пропуснали досега, да навестят темичката за срещата, гласуването за следваща дата е в разгара си Wink

# 101
Кики, Петя ето това е количката, като за цвета още се чудя
http://www.sofia-bebe.com/na-vun/kolichki/kombinirani/navington- … olichka-1403.html
Както казах притеснява ме единствено, че летния кош няма пълно легнало положение, а 140 градуса макс. Чудя се дали ще му е удобно да спи в това положение на 5-6 месечното бебче  Thinking

# 102
Да се запиша и аз в новата тема smile3501
Може ли да помоля само да добавим на първа страничка,че съм на 35 г,първа бременност и чакаме момченце.Благодаря предварително Simple Smile

Вчера бях при моето АГ за направление за новия болничен.Да си се оплача,ама дано на никой не му се налага да оправя грешките на разни хора.Оказа се,че в болницата са ми объркали болничния,а вчера вече трябваше да влезне и новия.Дано повече не допускат подобни грешки.
По повод формалния ми прием минах и на УЗИ и видяхме малкия бебок.Върви с 2 седмици напред.Момичета това по някакъв начин отразява ли се на определяне на датата за секцио?При мен се налага заради проблем с очите.
Много шаваше Joyкакто всеки път.Дали това означава,че и като се роди ще е голям калпазанин smile3534,няма никакво съмнение за пола-показаха ми доста добре за какво става въпрос Simple SmileВсичко му е наред.
Питах моя док за килограмите+13 от началото.Успокои ме,че било нормално.Преди да изляза в болничен работата ми беше доста динамична,по цял ден ходене и сега това залежаване се отразявало.Честно казано не мога да си представя ако бях на работа,вече много лесно започнах да се уморявам.

Много усмивки на всички,които имат повод за празник и много хубави моменти baloni

Хубав ден от мен мамита  bouquet

# 103
  • София
хепи дей, повечето комбинирани колички нямат пълно легнало положение на седалката, нормално е (или поне моите впечатления са такива).  Спят си дребните, ако им се спи, не ги интересува особено наклона Wink  Моето и в Макларъна е спало, а там е почти седнала в отпуснатата позиция.

# 104
Здравейте, здравейте!

Амели, стискаме палци да се възстанови бързо майчето ти!  Praynig

Аз днес от ранни зори съм на скорост, но в крайна сметка нищо не свърших... Бях се наканила сутринта да ходя да давам кръв и урина, но докато всички се облечем, изакаме по съответните гърнета (  Laughing ), някои закусят и се изкъпят и прочие дейности, на бременната майка и стана лошо от глад, тегли една дълга и тънка на всичко и влезе с решителна крачка в баничарницата. Накратко - остана за утре, да видим утре докъде ще се докараме.

Иначе след това ходихме ОТНОВО в Икеата... Пътека направихме дотам, мисля, че трябва да започнат да ни плащат за редовни посещения. Решихме да се възползваме от офертата легло + матрак за спалнята, но се оказа, че нямат в наличност матрака, който сме си харесали и сега ще чакаме. Да видим - ако се падне извън промоцията, ще си купим от друго място, фръц  Crossing Arms

Като гледам как всички казвате, че сравнително лесно ви е отпаднала залъгалката от дневния ред, се надявам и ние да я израстнем някак. В момента се плаша - не заспива без нея. През деня почти не се сеща, не сме от тия дето ходят с бибата, но вечер не ляга, ако не е в устата. А опиташ ли да я извадиш - рев и писъци до небето... Стиска си я в устата дори докато спи и ако се опиташ да я извадиш, се събужда. АБе лоша работа, не знам как ще се отучваме. С много рев явно. Да не говорим, че на година и почти два месеца има кариес на един от малкото си зъби и съм убедена, че е от залъгалката, макар доки да твърди, че не е.

Ъъъ...  newsm78 засега май това от мен... дали не исках още нещо да споделя... като се сетя ще се включа  Laughing

Ето сетих се:
Хепи Дей, нямаш грижа. Стела така проспа една година в нейната количка - без изцяло легнала позиция Grinning Даже за по-малки бебета е желателно да са леко под наклон, особено за бебета с рефлукс.

Общи условия

Активация на акаунт