Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се изчислява майчинството в България?
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се изчислява майчинството в България?
-
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Препоръчват се различни марки бебешка козметика, като Bübchen, Nivea, Clairoli и Johnson's Baby. Важно е да изберете козметичен продукт, който не предизвиква дразнене и е подходящ за деликатната кожа на бебето. Много майки се доверяват на козметиката на BioDerma за бебета. Bübchen и Sudocrem също са популярни избори за грижа за кожата на бебето.
-
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
-
Какви са препоръките за съхранение на стволови клетки?
-
Как се изчисляват обезщетенията за майчинство в България?

, да си жива и здрава!
) и винаги плюеше бибата като съм предлагала. Беше много мързелива в това отношение. Дори разширявах умишлено дупчицата на шишето за да може поне да се нахрани. Много ми е болна тази тема с отказа да суче и се надявам второто да мога да го кърмя . Също много се ядосвам , на коментари когато майки твърдят , че бебето не суче защото майката не настоява достатъчно. Сигурно има и такива случаи , но при нас не беше така. Сън не спях за да се опитвам да я приуча да суче , но след две седмици опити се предадох . Тя и досега си е злояда , и ако не и напомня може цял ден да не се сети , че трябва да се храни . Рядко съм я чувала да каже , че е гладна . На 4г и 2м. тежи само 15 кг. Нищо ще е фина девойка поне
Сега ще изръфам една ябълка дано малко премине това чувство 
свят ми се вие от него някой път

А не мога от сега да му набутам залъгалка

,няма никакво съмнение за пола-показаха ми доста добре за какво става въпрос 

засега май това от мен... дали не исках още нещо да споделя... като се сетя ще се включа
Даже за по-малки бебета е желателно да са леко под наклон, особено за бебета с рефлукс.