Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се изчислява майчинството в България?
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се изчислява майчинството в България?
-
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Препоръчват се различни марки бебешка козметика, като Bübchen, Nivea, Clairoli и Johnson's Baby. Важно е да изберете козметичен продукт, който не предизвиква дразнене и е подходящ за деликатната кожа на бебето. Много майки се доверяват на козметиката на BioDerma за бебета. Bübchen и Sudocrem също са популярни избори за грижа за кожата на бебето.
-
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
-
Какви са препоръките за съхранение на стволови клетки?
-
Как се изчисляват обезщетенията за майчинство в България?
Амаче приятен ден се очертава. Сготвих основното, а сега замислям да направя и нещо тестяно, ама да видим дали няма да проспя следобеда.
Не би трябвало толкова леко и безобидно движение да навреди. Мое мнение 
стърже ми коремчето. Замислям се дали за изписването да не взема едно цяло екипче - ританки с блузка с дълуг ръкав. Простете, но незнам как се нарича точно. Има копченца долу между крачетата и супер сладка картинка. Бях си харесала уникална рокличка във ВисВиталис, но като ви слушам наистина не е подходяща за тази малка душичка. Вие решихте ли вече ? 
Иначе съм, както обикновено, съгласна с Лулу. И на мен ми е чудно как все на бебетата се гледа като на бреме, а на родителите - като на кандидат-мъченици. Бившият е бил изпратен (по неизвестни причини) при родителите на баща му когато е бил на 3-4 месеца. Няколко години по-късно се родила сестра му и нея за справедливост я пратили при родителите на майката
Та останали в бабин дом до 9 годишна възраст и виждали родителите си само през лятната ваканция...

Не снимам покупките, защото са най-обикновени, бели. Изпрах ги на 40градуса, пуснах на силна сушилня - не мръднаха, доволна съм
а трябва да сготвя нещо

на патерица, да сте живи, здрави и безкрайно щастливи
Колкото и да е трудно, мисля че не е невъзможно да се гледа едно и дори две деца наведнъж. Все пак ти го имаш това дете, за да го възпиташ ти и да го отгледаш така, както ти прецениш за добре. А и ме е страх, че моята майка ще му дава много сладко
) 

Страхотни покупки сте направили.
Рано било... То се е видяло , че с мойта майка ще пазарувам.
Да си я ползвате с много любов и само хубави моменти в нея !